Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Toch maar aardig doen dan?

Complicated Love Story

19 maart 2014 - 17:17

1027

1

201



Toch maar aardig doen dan?

Ik had het in de huiskamer al gezellig gemaakt. Op de tafel stond frisdrank en eten. Ik had grote kussens van zolder gehaald en neergelegd. De bel ging. Ik rende naar de deur en deed hem open. 'Lisaaa!' riep ik. 'Haay!' riep ze. 'Kom binnen!' zei ik. Ze liep naar binnen met al haar tassen. 'Harry komt iets later.' zei ze. 'Oké.' zei ik. 'Het spijt me dat ik zo vaak bij Harry was. En ik heb met hem gepraat, hij heeft beloofd om normaal te doen.' zei ze. 'Oké dat is mooi en ik snap het wel, hij is je vriendje.' zei ik. 'Zou je hem nu wel een kans willen geven?' vroeg ze. 'Misschien.' zei ik. Lisa zette haar spullen onder aan de trap neer. 'Waar gaan we slapen?' vroeg ze. 'Ik heb het matras van mijn moeder gepakt en ik leg mijn eigen matras ook op de grond in mijn kamer.' zei ik. 'Gezellig!'zei ze. 'Ja dat dacht ik ook! Zullen we de spullen alvast naar boven brengen?' vroeg ik. 'Ja is goed.' zei ze. We liepen met haar spullen naar boven. We zetten haar spullen neer en gingen op mijn bed zitten.'Lisa je moet wel oppassen met Harry, hij kan zo je hart breken.' zei ik. 'Ja ik doe voorzichtig.' zei ze. 'Oké, want ik vertrouw hem nog steeds niet.' zei ik. 'Je hoeft niet bezorgd te zijn.' zei ze en ze lachte naar me. De mobiel van Lisa ging af. Ze keek van wie ze een berichtje had. 'Het is mijn moeder.' Ze las het bericht. 'Zij en mijn broertje waren op bezoek bij mijn oma. Mijn oma is gevallen. Ik moet mijn broertje ophalen en naar de buren brengen.' zei Lisa. 'Ow ik hoop dat het goed gaat met haar.' Lisa stopte haar telefoon weer in haar zak. 'Dat hoop ik ook.' We liepen naar beneden. 'Dan zie ik je straks weer.' zei ik. 'Ja, tot straks.' zei Lisa. Ik deed de deur open en Lisa liep naar buiten. 'Doeg!' riep ik. 'Bye!' riep ze terug.

Ik ging op de bank zitten en keek op de klok, het was 1 uur. Jake zou pas over twee uurtjes komen. Ik dacht aan wat Lisa zei, ik zou Harry een kans kunnen geven. Maar alleen als hij normaal doet. Lisa zei dat hij een leuke jongen is en niet arrogant, alleen tegen mij. Tien minuten later ging de bel. Ik hoopte dat het Lisa was, maar ik vreesde dat het Harry was. Ik deed de deur open, daar stond Harry. 'Heey Sam.' zei hij met een grijns op zijn smoel. Ik gooide de deur weer dicht. Hij belde weer aan. Ik deed de deur weer open. 'Hey Samantha.' Hij lachte heel lief. 'Heey, kom binnen.' Hij liep met zijn spullen naar binnen. 'Kom, dan zetten we je spullen alvast boven.' zei ik. 'Oké, is goed.' Ik pakte een tas van hem en we liepen naar boven. We zette zijn spullen neer. 'Is Lisa hier al geweest?' vroeg hij. 'Ja ze komt zo weer terug en Jake komt later in de middag.' zei ik. 'Oké.' Er was een lange stilte. Harry keek rond in mijn kamer en ik ging op mijn bed zitten. Ik had een hele grote kamer. Ik had langs een muur grote kasten met dvd's en cd's. Harry pakte een paar cd's en bekeek ze. 'Jij houdt dus van muziek en films.' zei hij. 'Ja, net als mijn vader. Hij was dol op muziek en films. Harry kwam naast me zitten. 'Was?' vroeg hij. 'Ja mijn vader is drie jaar geleden overleden.' zei ik. 'Ow, dat is klote.' zei hij. 'Yep.' zei ik. Ik had nog nooit een normaal gesprek gehad met Harry, hij was echt heel anders hier dan op school. Ik denk dat ik hem een kans geef, voor Lisa. Dat zou haar blij maken. 'Ik heb besloten om je een kans te geven.' zei ik. 'Oké.' zei hij. 'Maar als je Lisa pijn doet dan wordt het weer als vroeger.' zei ik. 'Oké, maar ik zal haar geen pijn doen. Ze is het leukste meisje dat ik ken. En ik zal je ook niet meer uitdagen enzo. Ik was ook niet bepaald aardig.' zei hij. 'Oké, dat is mooi. Dan hebben we een deal.' zei ik. Ik stak mijn hand uit. 'Aardig doen tegen elkaar en jij mag Lisa's hart niet breken.' zei ik. Harry schudde mijn hand. 'Deal.' zei hij.

We zaten met z'n vieren in de woonkamer. We hadden een film opgezet, maar we waren meer aan het kletsen en eten. Lisa was blij dat ik Harry een kans had gegeven, Harry was eigelijk best wel aardig. Als hij op school nou ook zo doet.

Ik pakte een schaal met verschillende chippies. 'Hier Harry heb je deze al geproeft?' vroeg ik en ik propte een chippie in zijn mond. Hij at hem op. 'Ja die is ook lekker.' zei hij.
Ik zag Lisa en Jake fluisteren. 'Die twee zijn aardig tegen elkaar.' zei Lisa. 'Hmm, ik weet niet of het echt is.' zei Jake. 'Het gaat eron dat ze geen ruzie maken.' Lisa knikte. 'Waar hebben jullie het over?' vroeg ik nieuwsgierig. 'Niets.' zei Lisa. Ik plofte naast Jake neer. 'Ben je jaloers omdat ik jouw geen chips voer?' vroeg ik aan Jake. 'Ja.' zei hij zielig. Ik pakte een chippie en deed hem in zijn mond. 'Nu blij?' vroeg ik. 'Ja!' zei hij. Harry ging naast Lisa zitten. 'En jij was jij ook jaloers?' vroeg Harry grijnzend. 'Nee hoor!' zei Lisa. 'Ow, dus je hoeft geen chippie van me?' vroeg hij.' 'Nee! Maar ik wil wel een kusje.' Harry gaf haar een kusje. 'Jongens opletten dit stuk is het leukst!' gilde ik. We keken allemaal naar de tv. Er was een hoop gegil en bloed. 'Er wordt iemand afgeslacht en jij vind dit het leukste stuk?' zei Harry. 'Ja!' zei ik vrolijk. 'Iel!' gilde Lisa. Ze kroop tegen Harry aan. De slacht partij was afgelopen. 'Oké dat was het, de rest is niet zo belangrijk.' zei ik. 'Zij is echt gek.' zei Harry tegen Jake. 'Weet ik, maar gekke mensen zijn leuk.' zei Jake. 'Haha.' zei Harry


Reacties:


Dominique zei op 7 april 2014 - 13:31:
'Heey Sam.' zei hij met een grijns op zijn smoel. Ik gooide de deur weer dicht. Hij belde weer aan. Ik deed de deur weer open. 'Hey Samantha.' Hij lachte heel lief. 'Heey, kom binnen.'



Loveeee that!