Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Het is eigelijk best wel gezellig

Complicated Love Story

19 maart 2014 - 17:18

1025

1

236



Het is eigelijk best wel gezellig

Harry:
We hadden pizza gegeten. Jake en ik zaten op de bank, de meiden waren naar boven. 'Ik ga even naar boven, ik moet nog wat vragen aan Lisa.' zei ik. 'Oké tot zo.' zei Jake. Jake zette de tv aan en ik liep naar boven. De deur van Samantha's kamer was dicht, ik deed hem open. Ik zag Samantha staan, ze stond met haar rug naar me toe. Ze had alleen haar ondergoed aan. Haar ondergoed was van kant, ik had niet verwacht dat ze zo iets zou dragen. Ze draaide zich om en ik deed de deur snel weer dicht. Ik hoorde haar voetstappen. De deur ging open. 'Ik had moeten kloppen, het spijt me.' zei ik met een rood hoofd. Ik was bang dat ze boos werd. 'Het geeft niet.' zei ze met een glimlach. Het verbaasde me. Ik keek naar haar lichaam, ze was mooi. Wat doe ik, ik heb een vriendin! Ik keek snel naar de grond. 'Kom maar binnen. Lisa komt zo, ze is even in de badkamer.' zei ze. Ik liep naar binnen. Samantha deed een te groot shirt aan, die net over haar billen viel. Ze borstelde haar haren. Lisa kwam binnen lopen, ze had een schattig nachtjaponnetje aan. Ze zag me staan. 'Hoe vind je hem?' vroeg ze. 'Prachtig.' zei ik. Ze draaide een rondje. Haar blonde haar vloog in de lucht 'Jij bent prachtig.' Ik liep naar haar toe en gaf haar een kus. 'Ik kwam vragen of je maandag mee komt met me, Louis, Niall, Zayn en Liam zijn er ook.' zei ik. 'Ja is goed!' Ze gaf me een kusje. 'Kom tortelduifjes, dan gaan we naar beneden.' zei Samantha. We liepen naar beneden. 'Heey.' zei Jake. 'Hey.' zeiden we. 'Ik ga wat ijs halen.' zei Lisa. 'Mag ik mee helpen?' vroeg Jake. 'Ja tuurlijk mag dat.' Lisa en Jake liepen naar de keuken. 'Ow ik de de dekens vergeten boven. Loop je even mee?' vroeg Samantha aan me. 'Ja is goed.' zei ik. Ik liep achter Samantha aan. We stonden in haar kamer. Samantha gaf me een stapel dekens en zelf nam ze er ook een paar.

Jake en Lisa hadden vier schaaltjes met ijs in de woonkamer gezet. Samantha en ik legde de dekens neer. 'Je mag gewoon een deken pakken.' zei Samantha. We pakte allemaal een deken. 'Ik ga me even omkleden.' zei ik. 'Ja, ik ook.' zei Jake. 'Oké is goed.' zeiden Lisa en Samantha.

Samantha:
Ik ging naast Lisa zitten en sloeg een deken om me heen. Ik pakte een schaaltje ijs. 'Het is echt gezellig.' zei Lisa. 'Ja vind ik ook.' zei ik. 'Ben je nou echt aardig tegen Harry of speel je het?' vroeg ze. 'Ik doe echt aardig, maar als hij op school weer zo klote gaat doen dan niet meer.' zei ik. 'Oké, ik ben blij dat het goed gaat tussen jullie.' zei ze. 'Ik ook.' zei ik. Ik was eerlijk tegen haar. Alleen vertrouw ik hem nog niet helemaal. Als hij Lisa's hart breekt dan krijgt hij het zwaar. De jongens kwamen weer binnen. Ze hadden allebei een trainingsbroek en een t-shirt aan. 'Nou wij zien er veel sexier uit!' riep ik. 'Haha ja!' zei Lisa. Harry en Jake moesten allebei lachen.

Het was een gezellige avond en nacht. We hebben veel lol gehad. Er lagen twee twee persoons matrassen in mijn kamer. Ik lag naast Jake en naast mij lagen Harry en Lisa.

Ik werd wakker. Er lag een arm om me heen. Eerst dacht ik dat het Jake was, maar toen ik mijn ogen open deed zag ik Jake voor me liggen. Ik haalde Harry's arm weg. Een paar seconden later legde hij zijn arm weer over me heen Ik haalde zijn arm weer weg. 'Lisa vindt je het niet fijn.' hoorde ik Harry half slaperig zeggen. 'Nee.' zei ik. 'Hoezo niet?' vroeg hij. 'Omdat ik Lisa niet ben.' zei ik. Harry schoot omhoog. 'Ow sorry.' zei hij. Hij zat daar met een rood hoofd. 'Ik wist niet dat jij het was, het spijt me echt.' zei hij. ‘Het geeft niet, je doet net of je iets heel ergs hebt gedaan.' zei ik. ‘Ik dacht dat je boos zou worden.’ zei hij. ‘Waarom zou ik daar boos om worden?’ vroeg ik. ‘Je wordt op school ook altijd snel boos op me, dus ik dacht nu ook.’ zei hij. ‘Ja dat is op school als je een eikel bent, nu ben je gewoon aardig.’ zei ik. ‘Oké.’ zei hij. Ik keek op de klok, het was pas 6 uur. ‘Ik ga weer pitten.’ zei ik. Hij ging weer liggen en ik viel langzaam weer in slaap.

Toen ik wakker werd rook ik een heerlijke geur. Ik hoorde geluiden in de keuken. Ik zag alleen Lisa nog liggen. Ik rekte me uit en krabte op mijn hoofd. Ik stond op en sjokte naar de keuken. Jake en Harry waren druk bezig. Jake zag me staan. 'Wat zie je er toch charmant uit.' zei hij lachend. 'Dankje.' zei ik. ' Ik haalde mijn handen door mijn haar. 'Het ruikt goed.' zei ik. Ik ging aan de keukentafel zitten. Ik trok mijn benen op en legde mijn kin op mijn knieën Harry zocht in de kastjes naar borden om de tafel te dekken. Ik moest lachen. 'Lach je me nou gewoon uit?' vroeg hij. 'Ja.' zei ik. 'We zijn wel hard aan het werk voor jou en Lisa hoor!' zei hij. 'Weet ik en dat is heel lief van jullie.' zei ik. Lisa kwam ook de keuken in. 'Goede morgen!' zei ze. 'Jij en Samantha zijn echt zo verschillend, maar zijn wel de beste vriendinnen.' zei Harry. 'Ja!' zei ik. Lisa kwam naast me zitten. 'Heey, lekker geslapen?' vroeg ik. 'Ja! En jij?' vroeg ze. 'Ik ook.' zei ik. Ik keek naar Harry, hij keek mij ook aan. Hij kreeg rode wangen. Hij vond het echt awkward vanochtend, maar hij kon er niets aan doen. Mensen doen soms dingen in hun slaap die ze niet willen. Harry zette glazen met versgeperste sinaasappelsap op tafel en Jake zette een groot bord met wentelteefjes neer. 'Eetsmakelijk.' zeiden ze. 'Mmmm lekker.' zei ik.


Reacties:


Dominique zei op 7 april 2014 - 13:37:
Lieve kerels zijn het, doe mij er ook maar eentje die ontbijt maakt voor ik uberhaupt mijn ogen open!

Like it!