Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Hij is wel aardig

Complicated Love Story

19 maart 2014 - 17:20

612

1

169



Hij is wel aardig

Samantha:
Het was weer maandag, het was een super leuk weekend. Ik zat op schoot bij Drake. 'Dus Harry was aardig?' vroeg hij. 'Ja.' zei ik. 'Ik geloof je niet.' zei Drake. 'We zullen het zo zien, daar loopt hij.' zei Ashley. 'Aan zijn gezicht te zien is hij niets verandert.' zei Jeffrey. Harry zag ons zitten en liep naar ons toe, hij was alleen. 'Heey vieze emo slet!' zei hij met een grijns. Ik wilde opstaan, maar Drake hield me vast. 'Rustig.' zei hij tegen me. 'Drake laat me los! Ik wil hem op zijn bek slaan.' zei ik boos. 'Hij is het niet waard.' zei Drake. 'Laat haar los.' zei Jeffrey. 'Oké!' zei Drake. Hij liet me los en ik vloog overeind. Ik maakte een vuist en sloeg Harry in zijn gezicht. 'Ah!' zei hij. Ik ging weer zitten. Harry hield zijn hand tegen zijn wang. 'Het was maar een grapje hoor!' zei hij. Harry liep weg. 'Geloven jullie dat het een grapje was?' vroeg ik. 'Nee.' zei Jeffrey. 'Het was wel een mooie klap.' zei Drake. Even later zag ik Lisa boos aan komen lopen, Harry liep achter haar. 'Drake! Waarom heb je Harry geslagen?' vroeg Lisa boos. Ik stond op en liep naar Harry. 'Waarom heb je gezegd dat Drake je heeft geslagen?' vroeg ik. 'Omdat ik niet wilde dat jij en Lisa ruzie kregen.' zei hij. Ik keek naar Lisa ze was ruzie aan het maken met Drake. 'Was het echt een grapje van die emo slet?' vroeg ik. 'Ja!' zei hij. 'Dan moet ik sorry zeggen.' zei ik. 'Het geeft niet, ik had niet zo'n stom grapje moeten maken.' zei hij. Ik lachte naar hem. 'Heey Lisa, je moet niet boos zijn op Drake, hij wist niet dat het een grapje was.' zei ik. 'Maar hij heeft Harry toch geslagen!' zei ze. 'Je bent echt verandert.' zei Drake tegen Lisa. Ze reageerde er niet op. 'Kom Harry dan gaan we wat ijs halen voor je wang.' zei ze en liep weg. 'Doeg Samantha!' zei Harry. 'Doei!' zei ik lachend. 'Oké Sam ik geloof je, Harry maakte echt een grapje.' zei Ashley. 'Nou hij is dan misschien aardig, maar Lisa was echt boos op me.' zei Drake. 'Waarom dacht ze dat jij het had gedaan?' vroeg Jeffrey. 'Omdat Harry niet wilde dat ik en Lisa ruzie kregen.' zei ik. 'Dat is best wel aardig van hem.' zei Jeffrey. 'Ja.' zei ik.

Ik lag in mijn bed. Ik zat op facebook met mijn ipod, want ik kon niet slapen. Er was niemand online, dus scrolde ik door mijn nieuwsfeed. Opeens kreeg ik een berichtje van Harry.
Harry: Heey, kan jij ook niet slapen? x
Samantha: Hey, nee. Ik lig al uren wakker en ik weet niet waarom.
Harry: Aw, arme wij.
Samantha: Hoe gaat het met je wang?
Harry: Goed, het doet nog maar een klein beetje pijn. Ik had niet gedacht dat je zo hard kon meppen, haha
Samantha: Sorry, ik wist echt niet dat het een grapje was
Harry: Het geeft niet x
Samantha: Gelukkig c: Is Lisa nog boos?
Harry: Nee ze is niet meer boos op Drake
Samantha: Mooi c:
Harry: Haha ja, ze was vandaag bij me thuis
Samantha: Oe! Hebben jullie iets speciaals gedaan?
Harry: Haha, de jongens waren er ook. Lisa en Louis kunnen het goed met elkaar vinden, ze hebben de hele middag gekletst.
Samantha: Haha, je was zeker wel jaloers :p
Harry: Nee hoor, want ik was aan het gamen
Samantha: Wahaha
Harry: Misschien moeten wij ook eens afspreken, dan kan ik je beter leren kennen
Samantha: Is goed!
Harry: Morgen na school gaan we ergens iets drinken! x
Samantha: Oké is goed!
Harry: En nu lekker gaan slapen, ik zie je morgen! x
Samantha: Tot morgen! x


Reacties:


Dominique zei op 7 april 2014 - 13:40:
Hazz is raar aan het doen. -,-'