Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Einde van Lisa en Harry

Complicated Love Story

19 maart 2014 - 17:26

1042

0

267



Einde van Lisa en Harry

Harry:
Ik stond bij mijn kluis. 'Heey!' zei iemand. Ik draaide me om. 'Hey.' zei ik down. 'Wat is er?' vroeg ze bezorgd. 'Ik maak het uit.' Ze keek me geschrokken aan. 'Louis heeft het je verteld, het spijt me.' zei ze en keek naar de grond. Ik tilde haar kin op. 'Ik ben niet boos, ik ben blij dat hij het heeft gezegd. Jij en Louis passen beter bij elkaar en ik vind blijkbaar iemand anders leuk.' Lisa omhelsde me. 'Je bent echt super lief!' zei ze met tranen in haar ogen. Ze liep weg.

Samantha:
Ik deed mijn kluis dicht en ging naar de aula. Ik zag Lisa en Louis zitten. Lisa was aan het huilen. Ik rende naar haar toe. 'Wat is er?' vroeg ik. 'Het is uit met Harry.' zei Louis. Ik wreef over haar rug. 'Ik ga hem slaan!' Lisa keek me aan. 'Nee Sam! Dat hoeft niet.' zei ze. 'Jawel!' Ik liep weg op zoek naar Harry. 'Maar Sam!' hoorde ik Lisa nog zeggen. Ik zag Harry staan bij Niall, Zayn en Liam. 'Harry!' schreeuwde ik. Hij kwam naar me toe. 'Heey!' zei hij vrolijk. 'Waarom heb je het uitgemaakt met Lisa?' Ik keek hem boos aan. 'Je moet niet zo boos zijn, het is niet alleen mijn schuld.' zei hij. Ik tilde mijn hand op om hem te slaan, maar deed hem toch weer naar beneden. Ik liep naar het lokaal. Ik negeer hem wel gewoon.

Een week later:
Ik zat met Jake bij kunst. 'Ik ben echt een slecht vriendin.' Jake keek me verbaast aan. 'Hoezo?' vroeg hij. 'Ik was zo bezig met boos zijn op Harry, dat ik vergeten ben om er voor Lisa te zijn.' zei ik. 'Hee, je moet je niet druk maken om Lisa. Louis is elke dag bij haar, jij was toch niet tussen die twee gekomen.' Jake lachte naar me. 'Dat is waar.' zei ik. 'Heb je al aan Harry gevraagd waarom het uit is?' vroeg Jake. 'Ehm nee.' zei ik. 'Dat moet je wel gaan doen! Hij is harstikke verdrietig! En niemand steunt hem.' zei Jake. 'Maar.' 'Niets maar! Hij heeft je nodig! Lisa is niet eens meer verdrietig, dus je hoeft niet boos op hem te zijn.' zei Jake. 'Oké, ik ga gelijk in de pauze naar hem toe.' Jake gaf me een knuffel. 'Goed zo!' zei hij blij.

Toen de bel ging, was ik gelijk Harry gaan zoeken. Ik was bij de kluisjes geweest, de aula en de kantine. Ik zag Niall en Liam. 'Hebben jullie Harry gezien?' 'Nee, sorry.' zei Niall. 'Heb je buiten gekeken?' vroeg Liam. 'Nee!' Ik rende naar buiten. Het was nog fris buiten, er was bijna niemand. Daar achter zat een jongen met een bos krullen, Harry! Hij zat met zijn benen op getrokken. Ik ging naast hem zitten. 'Heey.' zei ik en sloeg een arm om hem heen. 'Wat kom je doen?' vroeg hij. 'Ik kom een goede vriend zijn.' Hij keek me aan. 'Ik heb je nooit een kans gegeven om het uit te leggen en ik heb het ook nooit aan Lisa gevraagd.' zei ik. 'Je weet toch toen Louis me wilde spreken, toen jij er was?' vroeg hij. 'Ja.' 'Nou hij kwam me toen vertellen dat hij en Lisa die middag hadden gezoend. Ik was niet boos of zo, maar uitmaken was het beste. Je had gelijk, Louis en Lisa passen echt beter bij elkaar.' zei hij. 'Aw, dus eigelijk heeft ze jou hart gebroken.' Ik omhelsde hem. 'Eigelijk heb jij mijn hart gebroken.' zei hij. 'Ik?' vroeg ik. Hij liet zijn benen zakken. 'Ja, doordat je me negeerde en zo.' zei hij. 'Aw, sorry.' zei ik. Ik gaf hem weer een knuffel, hij knuffelde me terug. We bleven zo een tijdje zitten.

Harry:
'Je bent echt lief.' Ik streelde haar haar. 'Jij ook, ik had nooit gedacht dat we zulke goede vrienden zouden worden.' zei ze. 'Dat had ik ook niet gedacht.' En ook niet dat ik meer dan vrienden wil zijn. Ze keek me aan met haar stralende groene ogen en ze lachte naar me. Ze zat tegen me aan en ik had mijn arm om haar heen. Ik dacht aan het lentefeest, nu het uit is met Lisa kan ik vragen of Samantha met me wilt gaan. 'Samantha, heb je al een date voor het lentefeest?' vroeg ik. 'Ehm nee, jij wel zeker?' vroeg ze. 'Nee, ik ook niet.' Ze keek me verbaasd aan. 'Eh, zou je met mij naar het lentebal willen gaan?' vroeg ik verlegen. Ik was best wel nerveus. 'Ja, is goed.' zei ze. Ik voelde vlinders in mijn buik.

Ik zat met Jake, Louis, Niall, Zayn en Liam bij mij thuis. Zayn, Liam en Niall waren aan het gamen. 'Heey Louis, kom is.' Louis kwam naast me zitten. 'Wat is er?' vroeg hij. 'Hoe gaat het met jou en Lisa?' vroeg ik. 'Het gaat goed, Lisa is echt zo lief en we bergijpen elkaar.' zei hij. 'Oké mooi, ik ben echt blij voor jullie.' zei ik. 'Dankje, en hoe gaat het met Sam en jou. Ik hoorde dat jullie weer vrienden zijn van Jake.' zei hij. 'Ja, we zijn weer vrienden.' Ik zuchte. 'Je wilt graag meer dan vrienden zijn.' zei Louis. 'Yep, maar ik durf het niet tegen haar te zeggen. Ik heb haar wel gevraagd voor het lentefeest, maar zij denkt dat we gewoon als vrienden gaan.' zei ik. 'Vraag anders aan Jake wat je moet doen, hij en Samantha zijn goed bevriend.' zei Louis. 'Ja goed idee.' Louis ging naar Jake en Jake kwam naar me toe. 'Louis zei dat je iets wilde vragen.' zei hij. 'Ehm ja, ik vind Samantha leuk en ik wilde vragen of je me kon helpen.' zei ik. 'Tuurlijk kan ik je helpen, je durft zeker niet te zeggen dat je haar leuk vindt.' zei Jake. 'Ja, ik heb dit nooit eerder gehad. Ik had nooit moeite om een meisje te zeggen wat ik voel voor haar.' Ik zuchte. 'Dat betekent dat je haar echt leuk vindt. Samantha is echt zo'n meisje dat het pas heel laat door heeft dat je haar leuk vindt. Je moet overdreven hints gaan geven of het gewoon zeggen, anders merkt ze het niet.' zei Jake. 'Oké, thanx.' zei ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.