Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Weer ruzie met Harry

Complicated Love Story

19 maart 2014 - 17:30

1211

1

222



Weer ruzie met Harry

Ik had Harry al heel de dag niet gezien, waar zou hij zijn? Ik had hem berichtjes gestuurd, maar hij antwoorde niet. Ik besloot om hem te gaan zoeken. Ik had eerst buiten gezocht en beneden, maar ik kon hem niet vinden. Daarna de 1e en 2e verdieping, daar was hij ook niet. Ik stuurde hem nog een berichtje, waar ben je dude? Er stond dat hij het had gelezen. Kom op stuur wat terug. Hij was aan het typen. 'Laat me met rust, ik ben bezig met belangrijkere dingen. Ik ben ff geen zin in jouw gezeik vieze kut emo.' Wat? Stuurde hij dit sirieus? Ik wilde hem nu echt vinden. De laatste optie was de 3e verdieping, er was een kleine ruimte waar we eigelijk niet mogen komen. Ik hoorde gegiechel. 'Harry stop.' lachte een meisje. Ik stond om het hoekje te kijken. Daar stonden Harry en Yoëlla, Harry kuste haar nek en kuste haat daarna op haar mond. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik rende naar beneden, naar de andere. Lisa zag me als eerste. 'Wat is er gebeurd?' vroeg ze. 'Ik zag Harry en Yoëlla zoenen en ik denk dat ze wel meer gingen doen.' zei ik. Zayn stond gelijk op. 'Waar is hij?' vroeg hij. 'Derde verdieping.' Liam stond ook op. 'Wij zullen wel even met hem praten.' Zayn sloeg zijn arm om me heen en knipoogde naar me. 'Hij stuurde me ook een raar bericht.' Ik liet het aan iedereen zien. 'What the fack.' zei Zayn. Liam en hij liepen weg. 'Yoëlla en Harry? Ik dacht dat hij jou leuk vond?' zei Louis. 'Dat dachten we allemaal.' zei Lisa. Niall sloeg een arm om me heen. 'Harry is echt een eikel.' Niall lachte naar me.

Harry:
Ik trok haar shirt uit en kuste haar nek, ze giechelde. Ze trok mijn shirt ook uit. We tongde, ze sloeg haar been om me heen en ik duwde haar tegen de muur. Yoëlla was super lief geweest vandaag, ze begreep me. En nu weet ik dat ik toch geen kans maak bij Samantha. Ze maakte mijn broek los en wilde hem uit doen, maar daar stonden Zayn en Liam opeens. Ze deed snel haar shirt aan. 'Wat ben je aan het doen?' schreeuwde Zayn bijna. 'Laat me met rust!' zei ik. 'Jij vond Samantha toch leuk?' Ik deed mijn broek dicht en deed mijn shirt aan. 'Nou?' Zayn keek me boos aan. 'Ja.' zei ik zacht. 'Wat ben je dan aan het doen met die hoer?' Yoëlla liep gelijk weg. 'Samantha vind me toch niet leuk.' zei ik. 'Ja nu niet meer door deze actie.' Ik keek hem geschrokken aan. 'Ze heeft je heus wel gezien hoor, ze heeft je overal lopen zoeken.' zei Liam. Ik rende naar beneden, ik moest Samantha vinden.

Samantha:
Ik zat buiten tegen de muur. Ik had kunnen weten dat Harry alleen maar iemand nodig had om mee naar bed te gaan. Ik ben blij dat ik gister weg ging. Ik heb zin om hem te slaan! Was Drake er maar die had me graag geholpen. Ik zag Harry aan komen lopen. 'Donder op.' schreeuwde ik. Hij stond voor me. 'Ik heb geen zin in jou!' Hij kwam naast me zitten en ik schoof van hem weg. 'Het spijt me.' Ik keek hem boos aan. 'Rot op.' zei ik boos. 'Ik snap niet waarom je zo boos bent, het is toch niet verboden om een meisje te zoenen?' Ik stond op en liep weg. Hij had gelijk, we zijn geen stelletje. Dus waarom zou ik boos zijn? Oké dat berichtje was wel een beetje raar. 'Ik ben gewoon verdrietig.' Hij stond ook op. 'Waarom?' Ik liep weg. 'Laat me nou maar gewoon, ik wil niet met je praten.' Harry kwam achter me aan en pakte me vast. 'Laat me los!' gilde ik. Ik probeerde los te komen. 'Ik was super ongerust, ik heb je overal lopen zoeken. En dan stuur je zo'n kut bericht! Ik dacht dat je geen zin meer had in mijn gezeik.' Hij liet me los. 'Welk bericht?' Hij pakte zijn iphone uit zijn zak en ontgrendelde hem. Ik zag hem geschrokken kijken. 'Ik heb dat niet gestuurd!' zei hij. 'Wie dan?' Hij stopte zijn iphone terug in zijn zak. 'Ik denk dat Yoëlla dat heeft gedaan, ze had mijn mobiel.' Ik denk dat het echt zo is. Ik liep weg.
'Samantha wacht nou! Ik begrijp dat je boos bent.' Hij liep achter me aan. 'Harry laat me nou gewoon even met rust!' Zayn kwam aanlopen. 'Problemen?' vroeg hij aan mij. 'Nee hoor, er is niets aan de hand.' zei Harry. 'Ik vroeg het aan Samantha.' Ik knikte. 'Harry het is beter voor jullie allebei als je haar met rust laat nu.' Harry zuchte. 'Oké.' Hij liep weg. 'Kom dan gaan we even ergens rustig zitten. Hij sloeg zijn arm om me heen en we liepen naar een bankje. 'Ik weet hoe het is als je iemand die je leuk vindt betrapt met een ander.' We gingen zitten. Ik keek hem vragend aan. 'Amber en ik zijn ook al een tijdje uit elkaar, ze had Niall gezoend. Niall wees haar af en waarschuwde mij, ik heb het toen uitgemaakt.' zei Zayn. 'Dat is echt klote, ze was je vriendin. Dat is erger dan bij mij en Harry.' Zayn haalde zijn schouders op. 'Ach ja, zo leuk vond ik haar niet meer. Vroeger was ik echt een player, maar nu wil ik gewoon een meisje dat me begrijpt.' Ik lachte naar hem. 'Meisje vallen eerder op zo'n jongen dan op een player. En ik weet zeker dat je een meisje vindt die je begrijpt.' zei ik. 'Jah vast wel. En vindt je Harry nou nog leuk of niet?' vroeg Zayn. 'Ik weet het niet. Hij heeft er veel spijt van, maar ik wil geen jongen die het zo maar uit wanhoop met een meisje gaat doen.' Hij sloeg zijn arm weer om me heen. 'Hij heeft een domme fout gemaakt, maar je moet hem niet laten gaan.' Ik gaf hem een knuffel. 'Ik wist niet dat je zo lief was Zayn, ik dacht dat je echt zo'n mooiboy was.' Zayn lachte. 'Jij denkt wel vaker het verkeerde over mensen, maar dat doe ik ook. Ik dacht dat jij zo'n stoer en boos meisje was, maar dat ben je niet. Je bent lief en geeft om mensen.' zei Zayn. 'Haha, dan hebben we vandaag allebei iets geleerd.' We lachte. 'Maar ik weet niet of ik moet geloven dat hij dat bericht niet heeft gestuurd, wat denk jij?' vroeg ik. 'Ik geloof dat Harry zo iets nooit zal doen. In wat voor bui hij ook is, hij zou zo iets niet sturen.' Ik zuchte en legde mijn hoofd tegen Zayn aan. Zo goed kende ik hem niet, maar het voelde vertrouwd. Zayn streelde mijn arm. Ik keek hem aan. 'Je hebt echt mooie ogen.' zei Zayn opeens. 'Dankje.' Ik voelde dat ik rode wangen kreeg. 'Je ziet niet vaak dat mensen zo'n felle kleur groen hebben.' zei hij. 'Jouw ogen zijn ook mooi, ze zijn zo diep bruin.' We begonnen allebei te lachen. 'Wauw, dit is echt een geweldig gesprek.' zei ik lachend. 'Ja, haha.' zei Zayn. 'Kom.' Hij stond op en pakte mijn hand.


Reacties:


Dominique zei op 13 april 2014 - 10:44:
Lief! Ik vind de softe Zayn om op te eten!