Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » Chapter 5

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

20 maart 2014 - 20:22

563

4

245



Chapter 5

sorry dat dit hoofdstuk zoooo lang duurde. ik had echt weinig inspiratie en daarom is het ook een beetje saaii...

Harry schoof naast Liam en ik ging naast Niall zitten. Na ongeveer 10 minuten kwamen ook Zayn en Louis erbij. Er kwam een klein blond serveerstertje aanlopen. ‘Goedemorgen, hoe ka- kan ik jul-jullie helpen.’ Harry bestelde drinken voor ons en het meisje liep snel weer weg. Terwijl we op ons drinken wachtten gingen Ik en Niall vast eten halen. Toen we terug kwamen waren de drankjes er al. Harry’s hoofd was zo rood als een biet en de andere staarde me heel eng aan. ‘is er iets.’ Vroeg ik.

POV Harry

Zodra Niall en Clary weg waren begon de zee van vragen. Vind je haar leuk?’ vroeg Louis als eerst. ‘uhm.. Nee.’ Zei ik geirriteerd . ‘Ja dus.’ Zei Liam plagerig. ‘Vind ze jou ook leuk?’ vroeg Zayn. ‘weet ik veel. Waarschijnlijk niet.’ Ik had nu al geen zin in de volgende vragen die komen. ‘waarom woont ze bij je eigenlijk.’ Vroeg Liam. ‘Haar ouders zijn op wereldreis ofzo. Je moet het haar zelf maar vragen.’ ‘Maar als jij haar niet leuk vind, Ik vind haar er leuk uit zien.’ Zei Liam. ‘Sttt….’ Daar komen ze. Onderbrak ik Liam snel. Niall ging zitten en viel aan. Clary bleef vlak voor de tafel staan. ‘is er iets?’ vroeg ze verbaasd. Ik merkte dat ze naar mijn gezicht keek. Die waarschijnlijk zo rood als een biet was. ‘nee, niks.’ Ze keek me ongelovig aan maar ging toch zitten. Louis en Liam stonden op om ook eten te gaan halen.
Toen iedereen het eten ophad liepen we naar de hotelkamers. We moesten de koffers weer inpakken omdat we alweer naar huis gingen. De dag ging snel voorbij en voor ik het wist waren we weer thuis.
Ik opende de deur en hielp Clary met haar koffer.








POV clary

De dag ging snel voorbij en voor we het wisten gingen we alweer richting huis. Ik was de jongens echt aardig gaan vinden en kon eigenlijk niet wachten tot ik ze weer zou zien. Samen zaten Harry en ik in de taxi. We waren bijna thuis.

Harry opende de deur en hielp mij met mijn veel te zware koffer.
Ik liep vast door naar de keuken om Anne gedag te zeggen. Maar in plaats van Anne zag ik een briefje.

Lieve Harry en Clary

Robin en ik zijn een maandje weg.
Was een cadeautje van mijn werk.
Bel me als er iets is.



Xxx Anne.

Ik had het briefje in mijn hand en liep naar Harry toe. ‘wat is dat?’ vroeg hij. Ik gaf hem het briefje. ‘Yeaah, we hebben het huis voor ons alleen voor een Maand!’ hij maakte een klein vreugde dansje.’

Savonds bestelde we pizza en keken een horrorfilm. Het was pas midde in de nacht toen we allebei de trap op kropen. Harry liet me de hele tijd schrikken en door die horrorfilm was ik helenmaal bang geworden.
Ik lag een tijdje met de lamp aan in mijn bed. Van elk geluidje schrok ik. Na een tijdje werd ik zo moe dat ik wel in slaap moest vallen. Dat gebeurde ook bijna. Maar Harry kuchtte. Ik gaf een klein gilletje en merkte dat ik een beetje paranoide werd. Ik zuchhte en stond op uit mijn bed.

Twijfelend stond ik voor zijn deur. Zou hij het erg vinden. Pech dacht ik. Hij maakt me bang. Ik opende zijn deur en zag Harry in een diepe rustige slaap. Snel kroop ik bij hem in bed.


Reacties:


juutjee19
juutjee19 zei op 20 maart 2014 - 22:40:
Super leuk!!,
Snel verder (:
X


1Dtjetanya zei op 20 maart 2014 - 22:08:
Oehh superleuk!! Snel verder!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 maart 2014 - 21:49:
Dat wordt vast vaker een horrorfilm! Haha, superleuk hoofdstuk!


justmissF24
justmissF24 zei op 20 maart 2014 - 20:41:
Oeeehh sneeky hahaha snel verder!!! Suppaah chappie XD