Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED » Ch. 5

Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED

21 maart 2014 - 18:18

1035

9

481



Ch. 5

He's soooo kawaii!!!!!!!!!!! Wizh a zeddybear <3<3 Image and video hosting by TinyPic

Zayn POV
Moonlight graces your face
Gently stroking your skin
I can’t wake up from my daze
That you bring to me

The moon has a beauty
Only shown at night
But your beauty, my love
Is at night and day bright
As moonlight


Het zachte gekras van houtskool op papier is het enige geluid in de kamer, op de tikkende klok na die aangeeft dat het kwart voor twee is. We zitten in een hotel, jammer genoeg. Begrijp me niet verkeerd, ik vind alles beter dan een nacht in de bus, maar de fans buiten houden me uit mijn slaap.
Ik denk dat we de politie maar weer moeten bellen.
Ik kijk weer opzij naar het meisje van mijn dromen.
Lynn Delores.
Daarna ga ik verder met het tekenen van haar gezicht. Ik ben al zo ver dat ik klaar ben met de schets van de lippen en nu meer de details kan aanbrengen.
Ik begin met de ogen. Voorzichtig maak ik de schaduwen en laat wek dan haar wimpers tot leven. Daarna haar neus, haar lippen, haar kin…
Als dat is gedaan vervolg ik met haar haren. Eerst de eerste penceelstreken, daarna het inkleuren. Ik veeg er nog wat over heen, voor een zachter effect, en als ik eindelijk klaar ben weet ik zeker dat mijn vingertoppen helemaal zwart zijn. Maar het is het waard.
Ik heb een bijna perfecte tekening van Lynn gemaakt. Bijna. Want niets is perfecter dan Lynn.
Oké… dat klinkt echt “hopeloze liefde” achtig.
Maar hee, ik ben hopeloos niet?
Het meisje naast me draait zich om en ik leg de tekening op mijn nachtkastje. Dan bedenk ik me en stap ik uit bed om mijn koffer te pakken. Als ik die heb opengeslagen leg ik daar mijn tekening in.
Ze hoeft niet te weten dat ik naar haar heb zitten staren(A.N.: Stalker Malik )
Dan lopen ik naar de badkamer om mijn handen te wassen. Ik druk op het lichtknopje en het harde tl-licht verlicht de kamer. Het zwart-met-witte marmer glimt, de goudkleurige kranen glimmen en de zwarte wasbakken zijn blinkend schoon. Ik loop naar één van de wasbakken en doe de kraan open. Geluid van stromend water vult de kamer, mijn oren. Ik maak mijn handen nat, pak de zeep en zeep mijn handen in. Daarna leg ik het blokje weer neer en spoel mijn handen af. Ik doe de kraan dicht, droog mijn handen en kijk in de spiegel.
Tl-licht doet je er echt slechter uit zien.
Ik ben bleker dan dat ik normaal ben, en de donkere kringen rond mijn ogen die te weinig slaap aanduiden zijn beter zichtbaar. Alhoewel ik er dof uit zie, zijn mijn ogen juist levend.
Ik draai me om, klik het licht uit en loop naar de slaapkamer, waar het doffe geluid van zingende fans weer naar voren komt. Op de klok zie ik dat het twee uur in de morgen is. Als ik naast het bed sta plof ik naast Lynn neer en kruip onder de dekens. Maar zelfs voordat de deken me compleet bedekt ben ik al in slaap gevallen.

Ik wordt wakker door een gefrustreerde zucht die van de persoon naast me schijnt te komen. Als ik één oog moeizaam open heb gedaan zie ik Lynn met gefronste wenkbrauwen naar me kijken.
‘Wat?’ vraag ik, mijn stem schor. Ik weet ook zeker dat mijn adem niet zo fris is dus ik probeer mijn hoofd zo veel mogelijk in mijn deken en kussen te verstoppen.
‘Hoe diep slaap jij?’
‘Wát?’ vreemde vraag.
‘Hoe diep je slaapt. Hoe kun jij slapen met al die fans buiten die op hun hardst “What Makes You Beautiful”, “Kiss You”, “Midnight Memories” en noem maar op zingen?’
Ah. ‘Moe.’ Mompel ik, terwijl ik mijn gezicht nog verder in het beddengoed begraaf.
‘Ga je alleen maar met één woord antwoorden op mijn vragen?’
‘Nee.’
Lynn lacht en ik voel dat ik begin te glimlachen. ‘Dat hoor ik, ja.’
Ik grom en ga op mijn rug liggen. ‘Hoe laat is het?’
‘4 uur.’
‘’s Ochtends of ’s middags?’
‘’s Ochtends.’
Fijn. Ik heb dus maar twee uur geslapen. ‘Waarom maak je me dan wakker?’ zeur ik.
Ze lacht weer. ‘Jij werd wakker.’
‘Ik ga weer slapen.’ Mompel ik, mijn gezicht in mijn kussen begravend. Niet dat het lang duurt, want nog geen twee seconden later ontmoet mijn neus het matras en zijn mijn dekens van me af getrokken.
‘Nee! Anders verveel ik me!’ roept ze uit, het kussen en de deken tegen haar aan klemmend.
‘Lynn!’ mompel ik met een sterk déjà-vu gevoel. De eerste nacht dat we samenwoonden, kon Lynn niet slapen. Ik daar in tegen was heel moe en kon meteen wegsukkelen, maar Lynn hield me wakker door mijn kussen en deken te stelen en daarmee door het huis heen te rennen waarbij ik haar achtervolgde.

~Flashback~
“Za-hayn!” zeurde Lynn, die op hem sprong en hem wakker probeerde te houden. Zayn zuchtte geïrriteerd en begroef zijn hoofd in zijn kussen, zijn vriendinnetje negerend.
Toen ontmoette zijn neus het matras en was de deken weg.
Giechelend stond Lynn naast hun bed, met de dekens en zijn kussen in haar hand. Hij kroop naar haar toe en zodra hij zijn hand naar voren liet schieten om het weer af te pakken sprong Lynn achteruit, waardoor hij op de grond tuimelde.
“Kom hier!” kreunde hij, terwijl hij overeind krabbelde. Lynn begon van hem weg te rennen en zonder aarzeling ging hij erachteraan.
Dat duurde de gehele nacht.
~End Flashback~


Good times, good times.
‘Wat?’ vraagt ze.
‘Kom hier.’ Zeg ik, waarop ze voorzichtig naar me toe kruipt. Als ze bij me is sla ik mijn armen om haar heen, trek haar naar me toe en begraaf mijn gezicht in haar nek. ‘Slapen,’ mompel ik.
‘Oké,’ zegt ze zacht, en ze legt haar hoofd op de mijne.

Het spijt me dat het zo kort is, ik wilde gewoon heel graag wat uploaden.
Ik ben klaar met de musical, trouwens. Gisteravond was de laatste voorstelling. Ik ben vanaf 5 over 11(had de eerste twee uren vrij ivm musical de avond daarvoor) 's ochtends tot 5 over 11 's avonds op school gebleven, dus 12 uren. Omdat ik zo moe was ben ik vandaag niet naar school gegaan(het waren maar twee uren, omdat we weer de eerste twee uur vrij hadden). Maar omdat ik klaar ben met de musical, heb ik meer tijd voor de verhalen...!.... als ik niet veel huiswerk heb...
Hoop dat je het leuk vindt

Reactie=Melding


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 29 maart 2014 - 8:29:
Cute! Super leuk!!
Snel verder!! Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 maart 2014 - 23:32:
Snel verder!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 maart 2014 - 11:57:
Cuteee <3


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 22 maart 2014 - 10:19:
Super cute !!

Het was echt zoo schattig net zoals dit !! Snel verder weer !!!

xx


xcarrotx
xcarrotx zei op 22 maart 2014 - 9:38:
They love each orther