Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 18

Kiss me || Louis Tomlinson

22 maart 2014 - 21:24

1271

3

500



---> 18

P.O.V Cloe White

6th January 2014 03.30

 

Recht op zittend met een kussen tegen me aangdrukt zit ik op het bed. Zachtjes snik ik. Wat heb ik gedaan? Ik heb Louis gewoon bedrogen. Mijn lieve schat Louis. Een keer oke. Maar twee keer is een patroon. Ik haat mensen die hun vriend bedriegen en nu ben ik er zelf een. Ik kijk naast me naar Andy. Wat is er toch aan hem dat ik alleen maar seks met hem wil hebben? Zal ik verliefd op hem zijn? Maardat kan toch niet? Ik voel me niet anders over Louis. Ik hou van Louis nog altijd. Misschien moet ik stoppen met Andy. Maar ik wil niet stoppen. De seks is echt helmels. Kan ik niet gewoon van beide houden? Uugh hoor mij nou. Ik ben echt een slet. Louis verdient mij niet. Andy verdient me niet. Niemand. Het snikken wordt erger. Dan wordt Andy wakker hij draait zich naar mij en kijk met de meest bezorgde blik die ik ooit heb gezien. Zachtjes wrijft hij over me wang. Ik pak de hand vast en verwijder deze. "Wat is er?" Vraagt hij. Ik laat me ogen vallen en pers er nog een traan uit. "We moeten elkaar niet meer zien." ik durf hem niet eens aan te kijken. Secondes hoor ik niks naast me. Dan kijk ik hem toch maar aan. Zijn grote wenkbrauwen worden tegen elkaar aan gedrukt. "Waarom? Fluistert hij bijna. Ik sla me ogen neer en kijk vervolgends naar me duim die met de andere duim zenuwachtig speelt. "ik.. Ik denk dat ik verliefd op je  ben." ik bijt op me lip. Het klinkt niet beter uit me mond dan in gedachte. "Dat heb ik al een tijd geleden gedaan." ik kijk hem weer aan. Er rolt een kleine traan over zijn wang. "Het kan niet Andy. Niet met Louis." Ik kijk Andy recht in zijn ogen aan. Hij legt zijn grote hand tegen me wang. Ik kijk weer naar beneden. "Fack Louis" Andy spreekt zachtjes. Ik duw zijn hand van me weg. "ik hou van louis. Ik wil niet bij hem weg." "Zo klonk het gister avond niet" Andy veranderd zijn toon. Hij wordt boos. "Ik laat niet met me spelen. Cloe zeg het nu. Zijn wij klaar of niet?" hij wordt nu echt boos. "ik.. Ik denk dat we klaar zijn dan." zeg ik zachtjes. Andy bijt op zijn lip. "Dus dit alles betekende echt niks voor je?" vraagt hij seconden later. Ik knik zachtjes. "Ook niet al ik dit doe?" zachtjes en teder duwt hij zijn lippen tegen de mijne. Een traan rolt over mijn wangen. Ja het doet me heel veel. En ja ik wil Andy heel graag maar.. Louis.. "en dit?" Andy haalt de haren uit me hals. Zijn grote warme handen wrijven over de gevoelige huid. Om vervolgens zijn lippen op dezelfde huid te plaatsen. Kleine kusjes klimen op hoog naar me oor. Ik sluit me ogen. " Andy nee" zeg ik zachtjes. Maar Andy stopt niet. "Andy!" zeg ik harder. Ik probeer hem weg te duwen maar hij iste sterk. Nu zet ik echt kracht en Andy schiet naar achter. "ik zei nee"

 

 

P.O.V Louis Tomlinson

6th januari 2014 21.00

 

Ik bel aan. Cloe is eerder naar huis gekomen en heeft gevraagt of ik even wou komen. Zachtjes gaat de houten deur open. Ik kijk Cloe in haar prachtige dondere bruine ogen aan. Een klein glimlachtje komt er tevoorschijn op haar perfecte gezichtje. Ik stap naar haar toe en geef een klein kusje op haar wang. Dan loop ik veder. "Hoe was Milaan?" vraag ik na een korte stilte. Ik laat me zakken op haar wit katoenen stoel. "Ja super" klinkt er enthousiast.  "En Andy?" ik kan me niet in houden. Ze kijkt op van de pot thee waar  ze de kopjes mee vult. Ze kijkt weg naar links. "Hij is wel oke" ze kijkt weer terug naar haar thee. Niet veel later zit ze naast me. Cloe verzit zich nog een keer.  Ze is zenuwachtig. "Louis ik wil even duidelijk hebben hoe het met ons zit." ik kijk op van me thee. Zachtjes laat ik de vloeistof door me

Slokdarm glijden."Voor mijn part zijn wij gewoon oke en alles. Maar ik blijf wel hier wonen." ik ik knik. Ik snap het ze wil ruimte. "ik denk dat we gewoon te snel zijn gaan samen wonen." gaat ze veder. En dat is ook zo. Cloe en ik waren denk 3 maanden samen toen ze bij me introk. En ja dat welk niet altijd. Ook hierop kink ik.

 

P.O.V Harry Styles

6th Januari 2014 22.00

"Wil je wat drinken?" Vraag ik aan het meisje met de naam Elena als de film is afgelopen. Ik heb haar gister ontmoet in het park. Met de afstands bediening zet ik de tv uit. Elena houdt me tegen en trekt me naar haar toe. Ze gaat op haar rug lippen. Ik heb geen andere kans dan me handen naast haar lichaam te plaatsen en al me gewicht op die polsen te laten steunen. "Nee, ik hoef niet" zegt ze vlakvoor ze haar lippen tegen de mijne drukt. Ik doe net zo erg mee als de deur bel gaat. Ik zucht. Waarom nu? Ik laat me van Elena af glijden. "Blijf nou" komt er uit de mond van Elena. Maar ik nergeer het en loop naar de deur. Ik open de donderblauw geschilderde houten deur. En daar staat de persoon die ik wel het minste had verwacht om op mijn deurstoep te staan. Zoe. Het meisje die ik maar niet uit me hoofd kan krijgen. "We moeten praten" ze kijkt me niet eens aan of ze stormt al naar binnen. "Ja tuurlijk joh kom binnen." snauw ik haar af. "aagh hou toch je mond." zo als altijd weer geruzie. Als ze ook maar wist wat ik voelde. Zoe en ik hebben een keer een nacht samen gehad maar dat betekende niks voor haar en ik zei zelf ook van niet. Maar eigenlijk is dat niet zo. Een diepe zucht komt er vanuit de knal rood gestifte lippen van Zoe. "Kan je haar weg sturen?" Ze wijst naar Elena die nog altijd in de zelfde positie ligt als net. "Ik ga al" zegt  Elena. "Nee jij blijft niet" kom ik voor het meisje op. Zoe draait zich naar me toe. "Stuur haar weg" ze kijkt me met haar imiteerende blik aan. Ik zucht. "Je moet gaan Elena." geef ik toe. Elena pakt haar spullen bij elkaar en loopt naar ons toe. Zoe en ik staan nog altijd tegen over elkaar. Als Elena lamgs me wilt lopen. Draai ik me nog snel even om. En geef haar een snelle tongzoen. Gewoon om Zoe een beetjd te pesten. Een minuut later slaat de voordeur dicht. "Oke wat is er" ik laat me zakken op me eigen bank. "ik heb een grote fout gemaakt" Zoe zakt in de stoek tegen over me. "Serieus kom je daar voor naar mij? Om je hart te luchten." Ik snap niet wat ze hier doet? "Luister nou eerst eens" Zoe gaat op het puntje van haar stoel zitten. Met de meest verwarde blik die ik kan trekken luister ik naar Zoe. Ik heb geen idee waar ze het over heb. "En nu moet ik alles serieus doen. Opeens ben ik ergens verantwoordelijk voor." ik heb er genoeg van. "Waarom ben je hoer Zoe." zeg ik minachtend.  "get to the point" Zeg ik geïrriteerd.  "ik ben zwanger." een hele korte poos blijft het stil. "Uuh.. Waarom vertel je MIJ dit? Ga lekker naar Cloe ofso?" zeg ik op dezelfde toon. "Het is van jou lul"


Reacties:


Nadja
Nadja zei op 27 maart 2014 - 20:17:
MELDING! Super dit XD


justmissF24
justmissF24 zei op 23 maart 2014 - 20:42:
Oeehhh een draai!! gosh dit is verslavend!! Snel verder!!


XxAmyxX zei op 23 maart 2014 - 18:32:
Omg, die laatste zin whahah! Als je dat uitspreekt met een Amsterdams accent is het nog genialer ! Whahaha! Love this story ! Hihi! x