Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My stalker murdered my best friend || Harry Styles » Proloque

My stalker murdered my best friend || Harry Styles

23 maart 2014 - 19:20

362

13

651



Proloque

Image and video hosting by TinyPic

Jaylinn Sandrio


''David?!'' ''Dave waar zit je?'' roep ik zo hard mogelijk. Mijn beste vriend David is zo'n uur geleden naar de wc's gegaan maar nooit terug gekomen. Bezorgt ben ik naar de wc's gelopen en aangeklopt bij de eerste beste deuren die ik zag. Vreemd genoeg waren alle hokken leeg op de wc zelf na dan. Een angstig gevoel vulde mijn lichaam. Dus ging ik opzoek naar David en nu ben ik hier. Helemaal alleen in de donkere straten van Londen opzoek naar mijn beste vriend. Van elk geluid komt er een druppel angst meer bij. Maar dat weerhoud me er niet van om mijn zoektocht voort te zetten. De straten zijn leeg, de enige plek die ik nog niet bezocht heb. Is het donkere steegje tussen de twee 'beroemdste' kraakpanden van Londen.
Trillend en twijfelend zet ik een stapje in het donkere steegje. Zo nu en dan draai ik me om met elk geluid dat ik hoor. ''David?'' fluister ik zachtjes bang voor wat er komen gaat.
''Wat wilt u van me? Alstublieft!'' Een bange schreeuwende stem vult het steegje. Ik herken de stem uit duizenden. David! Snel ren ik op het geluid af.
''Help?'' roept David bang. Een man in een donkere lange jas houd hem vast bij zijn kraag. Zijn gezicht is niet duidelijk maar je kan duidelijk zien dat hij niet al te blij is. Nog voordat ik beter kan kijken haalt de man een pistool uit zijn zak. Ik verstijf als ik zie dat de man het pistool op David richt.
''Let's go to sleep, sleep sleep sleep. Sweet dreams darling,'' zingt de man zachtjes op een beangstigde toon. Niet snel daarna klinkt er een schot en valt het levenloze lichaam van David op de grond. Een gil van angst en verdriet verlaat mijn mond. Verschrikt sla ik mijn handen er snel voor. En hoop dat de man me niet gehoord heeft.

Dit was de avond dat ik mijn beste vriend verloor. De avond waar mijn hele leven op zijn kop werd gedraaid. En nooit meer het zelfde zal zijn....


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry voor degene die geen melding hebben gehad. Het lukt me niet om de tweede pagina te openen!


reageren=melding


Reacties:

1 2 3

xcarrotx
xcarrotx zei op 2 mei 2014 - 20:00:
Ik wil mee lezen!
Btw: je gebruikte voor je trailer the vampire diaries!!!! Omg! Daar ben ik helemaal verslaafd aan, ik kijk nu pas alles en ben nog bjj seizoen 1 maar dat maakt niet uit, i love it! Hihi


juutjee19
juutjee19 zei op 28 maart 2014 - 14:56:
Mooi geschreven!!
Melding?! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 27 maart 2014 - 19:25:
Jaa snel verder!!


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 27 maart 2014 - 9:25:
Echt supermooi! Snel verder


x1Dx
x1Dx zei op 24 maart 2014 - 18:05:
leuk spannend verhaal!
snel verder!
x