Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kill Mission » Op weg

Kill Mission

24 maart 2014 - 20:07

397

0

155



Op weg

In de auto naar eleanor kreeg ik een telefoontje. Niet van zomaar iemand.
"Goedemiddag met wie spreek ik?"
"Je weet dondersgoed met wie je spreekt meiske. Ik heb een nieuwe missie voor je." Dat is Jake, een vaste klant en hij heeft al 3 mensen laten vermoorden. IK heb 1 van zijn slachtoffers moeten vermoorden en hij vond dat ik het het beste heb gedaan. Niet dat ik daar veel aan had maar toch was het een vleiend maar heel vreemd, compliment.
"Wie is het deze keer?"
"Ik wil dat je Niall Horan dood." Zei hij, met een dramatische ondertoon in zijn stem.
"En wie mag dat dan wel niet zijn? Iets duidelijker zijn graag." Ik rolde met mijn ogen. Alsof het de bedoeling is dat ik iedereen op deze planeet moet kennen ofzo. Ja, mooi niet he.
"HIj is een beroemde popster, hij zit in One Direction." Shit, is dat niet die band waar die Lewis in zit? Ik kan geen opdracht van hem weigeren als hij een goede reden heeft.. Maar ik heb wel een break..
"Wat is de reden?" Ik wreef met mijn hand over mijn voorhoofd. Dit wordt nog wat.
"Nou..." Ugh wat een irritant persoon.
"KOm op man! Zeg gewoon waarom en klaar. Ik heb niet de hele dag." Zei ik geergerd.
"Oke, oke. Hij heeft goede vrienden van me in elkaar geslagen toen hij dronken was, en hij is erg vaak dronken. HIj is niet voor niks Iers. Maar niet alleen dat, hij is ook nog een smak geld schuldig aan een vriend van me."
"Ach man, hier heb ik helemaal geen zin in. HIj doet die dingen bij je vriend, niet bij jou. Die vriend moet hem maar vermoorden. Trouwens, ik heb een break. Sorry Jake, maar hier heb ik geen zin in." Ik was net van plan om het gesprek te beeindigen toen hij nog riep 'WACHT."
"Wat?!"
"Je zult er spijt van krijgen als je de deal niet aanvaard.. Ik zal je opzoeken en dat zal geen pretje worden. Ik geef je twee weken. Binnen die twee weken moet of die Ierse dood zijn of je moet me gebeld hebben dat je het doet. zo niet..."
"Jaja, dan zit je achter me aan. Je hoort nog van me." En met dat was het gesprek beeindigd. Dit wordt nog wat mensen... Wat moet ik doen? Het leven van een kleine millionair vergallen of mezelf opofferen...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.