Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Game Over

Schrijfwedstrijd

26 aug 2014 - 18:44

381

0

281



Game Over

Hallo daar,

Het ziet ernaar uit dat je eindelijk de goede fles te pakken had, aangezien deze brief toch nog bij me aangekomen is. Hij is zeker Totale Verlichting-waardig. Ik heb de neiging hem aan de muur te hangen, hem te bestempelen met het woord geniaal. Letterlijk en figuurlijk. En die kwijlvlek, die maakt het geheel helemaal af. Koop ook eens zo’n fles voor mij? Wie weet wat voor prachtig kunstwerk er dan tevoorschijn komt.

Ken je dat gevoel? De zon komt tevoorschijn na een regenachtige dag en langzaam wordt de stilte doorbroken door vogels die weer beginnen te zingen. De planten druppen nog wat na, terwijl de eerste mensen weer maar buiten gaan. Langzaam maar zeker komt alles weer tot leven. Terwijl dit alles gebeurt, krijg je een warm gevoel van binnen, alsof de zon recht in je hart schijnt. Het teken van een nieuw begin. Dat gevoel kreeg ik na het lezen van deze brief. Je hebt me echt geraakt, en dat alles terwijl je stomdronken was. Ik kan niet wachten om een nuchtere brief van je te krijgen.

In mijn ogen zijn we allebei dapper. Je moet jezelf zeker wat credit geven voor het feit dat je de eerste stap hebt gezet. Maar ik zal je geen ongelijk geven: ook mijn taak is niet bepaald makkelijk. Toch was de keuze snel gemaakt. Je hebt de bal recht in het doel geschoten. De definitieve beslissing is genomen. Ik hou ook van jou.

Ik hou van die lieve kuiltjes in je wangen als je lacht, de manier waarop je op je lip bijt als je zenuwachtig bent. Ik hou van het vreemde, snurkachtige geluid dat je produceert als je hard moet lachen, van de sproetjes die je wangen sieren zodra het eerste lentezonnetje is verschenen. En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat zal ik je niet aandoen. Ik weet dat je me nu waarschijnlijk al zit uit te lachen.

Dus open je ogen maar, dan houden we op met spelen. Het spel heeft lang genoeg geduurd. Ik zal hier geduldig (of misschien niet zo geduldig) op je zitten wachten, met twee kopjes thee en een berg aardbeien. Zorg dat je komt als het regent, dan kunnen we die zoenscène uit the Notebook nadoen.

Bij deze ben ik de jouwe.

Welterusten, duifje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.