Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Gossip Girl » My perfect dream to become a model » De verhuizing

My perfect dream to become a model

26 maart 2014 - 16:45

732

2

174



De verhuizing

Ik ben Amy, ik ben 15 jaar. Ik ben 1 meter 75. Ik heb een zus van 13, Ivy. Mijn moeder heet Alicia en mijn vader Kyan. Wij zijn de familie Wettelson. Ik heb 2 beste vriendinnen: Lindsey en Hailey! vroeger... Ik liep altijd in jurkjes rond, en deed altijd alsof ik op de rode loper liep. Sinds toen wilde ik al model worden. Mijn droom word werkelijkheid!

‘Amy!’ roept mijn moeder, ‘we gaan!’. Ja, we gaan verhuizen naar Amerika. Allemaal voor mij, omdat ik actrice en model wil worden. Gister heb ik mijn eerste reclame op tv gezien. Ik speel in een reclame voor een beautysalon en die was gister voor het eerst op tv. We gaan naar Amerika, naar New York! Dat word zo’n grote verandering, zelfs voor Ivy, mijn moeder en mijn vader. Ivy vind het helemaal geweldig, maar ik ga Hailey en Lindsey ontzettend missen. We hebben gister een afscheidsfeestje gehouden met z’n drieën. Ik heb wel beloofd dat we iedere dag skypen. ‘Amy, kom nou eens, we gaan!’. ‘Ja, ik kom eraan!’. Ik moet mijn dagboek nog pakken en mijn telefoon oplader. Opschieten Amy, opschieten. Eindelijk ben ik klaar, en zet ik mijn eerste stap uit ons huis. Ons huis is verkocht aan andere mensen. Wel raar, dat het huis waar ik in opgegroeid ben, in een keer weg is uit mijn leven. Toch wil ik heel graag naar Amerika om mijn droom uit te laten komen! Ik zet mijn 3 grote koffers en 4 tassen in de auto en stap in. ‘4 dagen lang in de auto zitten, pfff dat gaat nog wat worden’ zegt Ivy. ‘Ja, maar we gaan wel naar Amerika’ schreeuw ik uit. Ik heb er heel erg veel zin in!

4 days later
Aangekomen bij ons huis in Amerika, stap ik uit en ren ik naar ons huis. Ik heb de sleutel al gekregen, en zodra ik de deur openmaak ren in als een gek naar mijn kamer. Hij is super groot! Het lijkt wel een balzaal, nu nog een perfect vriendje en het is helemaal compleet. Ik ga eerst maar eens even de buurt verkennen. Ik vraag of Ivy even mee naar buiten loopt. Even later zien we een heel groot park voor ons liggen. ‘Dit word geweldig!’ zeg ik. ‘Het is de beste plek die ik gezien heb’ zegt Ivy. We lopen weer terug naar huis en ondertussen is de tafel al gedekt. We eten hamburgers, die heeft mama gauw gehaald in de supermarkt. Als welkomstcadeautje, om ons een beetje thuis te voelen hebben we allebei een tijdschrift gehad van papa en mama. ‘Oh my god, Ariana Grande posters en One Direction!!’ schreeuw ik. Ik ga ze meteen ophangen. We zijn met 2 enorme verhuiswagens naar Amerika gereden, en hebben daarom onze kast en banken en alles wat we nodig hebben bij. Ik krijg ook een bank op mijn kamer! ‘Ik ga nu je bank in je kamer zetten, als je even meehelpt kun je daar zo meteen al op zitten’ zegt papa. ‘Pff.. moet dat echt?’ zucht ik. ‘Ja, kom nou even’. Ik help mee, en even later plof ik neer. Ik hoop dat ik het hier zo erg naar mijn zin ga hebben denk ik bij mezelf. Mijn kamer is nu helemaal in orde, alles staat er. Het is al laat, dus ik ga slapen. Welterusten.
Als ik wakker word hoor ik dat iedereen al beneden is. Ik ga ook naar beneden en zie dat Ivy de ontbijttafel al gedekt heeft. ‘Zo, wat lief van je’ zeg ik sarcastisch. Ze haalt haar hand door haar, haar en gaat weer verder met waar ze mee bezig was. ‘Ik ga jullie vandaag inschrijven voor een school’ zegt mama tegen ons. ‘Amy, jij gaat naar een school dicht bij Hollywood, naar een modellenschool. ‘En Ivy, jij gaat naar een gewone school’. ‘Het is allemaal niet zo ver fietsen, dus jullie hoeven s’ochtends niet te haasten’. Morgen is onze eerste dag. We gaan vandaag niet veel doen, ja, alleen ons huis in orde maken. En oja, skypen met Lindsey en Hailey. Ik ga naar boven en ga aan mijn bureau zitten. Zodra mijn laptop aanstaat krijg ik meteen een oproep van Lindsey, ik word gebeld via skype. Ik neem op en ze begint meteen te schreeuwen. ‘Hee Amy hoe is het daar?’. ‘Goed hoor, allemaal even wennen maar het is prachtig hier, en met jou?’. ‘Goed, het is hier wel saai zonder jou’. ‘Ja weet ik’ zeg ik, en we beginnen meteen te giechelen. We hadden het niet eens door, maar we hebben de hele middag zitten skypen en nu is het al avond. Ik moet alweer naar bed en ik ga dromen over mijn carrière als model. ‘Ik ga slapen’ roep ik naar beneden. ‘Welterusten!’ roept iedereen in koor terug.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 26 maart 2014 - 22:28:
Melding!!!
X


justmissF24
justmissF24 zei op 26 maart 2014 - 17:28:
Leukk doe mij maar een melding!! Xx