Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 21~On a mission

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

28 maart 2014 - 16:55

1153

18

588



21~On a mission

Image and video hosting by TinyPic

Liam James Payne

Als ik ze allemaal het plan heb uitgelegd kijk ik ze aan. ‘Snappen we het?’ Ze knikken en ik knik ook. ‘Mooi zo. En onthoud, deze missie moet en zal slagen. Begrepen?’ Ze knikken weer. ‘Zorg dat jullie vanavond op tijd klaarstaan.’ Met een beweging van mijn hand stuur ik ze weg en ik buig mijn hoofd. Vermoeid knijp ik weer in de brug van mijn neus. Dan verzamel ik alle papieren en kijk ze nog eens door, om er zeker van te zijn dat er geen fouten inzitten. ‘We redden haar wel, Liam,’ zegt Zayn met een glimlach. Hij klopt me op mijn schouder en ik knik. ‘Ik weet het ik weet het.’ Ik strek me rug en rol mijn schouders een paar keer. ‘Ik ga even trainen.’ Zayn knikt en ik loop richting mijn huis, waar ik me omkleed (in een joggingbroek) en een flesje water pak. Daarna loop ik naar de hoek met alle spullen en zet mijn flesje water naast de boks zak. Ik pak mijn rode boks handschoenen en trek ze aan, waarna ik een paar simpele strekoefeningen doe. Als ik opgewarmd ben, strek ik mijn arm en breng mijn vuist in contact met de zak. Mijn andere vuist volgt en al snel sla ik achter elkaar tegen de zak. De woede voor Siva die door mijn aderen stroomt, verdwijnt langzaam naarmate ik meer klappen uitdeel. Mijn ademhaling houd ik zorgvuldig onder controle en als hij onregelmatig begint te worden, stop ik. Het zweet druppelt over mijn voorhoofd en ik trek de handschoenen uit, om vervolgens een slok uit het flesje water te nemen. Daarna loop ik al drinkend naar mijn huis, waar ik snel onder de douche spring.

De rest van de dag houd ik me rustig, ervoor zorgend dat ik genoeg energie heb voor vanavond. Mijn hart trekt samen aan de gedachte van Jade, in handen van Siva. Slikkend wrijf ik in mijn ogen en sta op. Ik hoop dat ze nog leeft. Snel schud ik m’n hoofd en geef mezelf een klap om mijn wang. ‘Doe niet zo belachelijk, Payne,’ mompel ik, ‘natuurlijk leeft ze nog.’ Op blote voeten loop ik naar de badkamer en spring onder de douche. De warme stralen kalmeren mijn spieren lichtelijk, maar nog steeds ben ik gespannen. Over vier uur is het zover. Dan gaat het plan zich in werking zetten.
Snel was ik mijn haar en lichaam, waarna ik uit de douche stap en mezelf afdroog. Met de witte handdoek om mijn middel loop ik naar de kast en kies een outfit uit. Een zwarte spijkerbroek, met een zwart shirt met korte mouwen en zwarte sneakers. Zo zal ik bijna niet te zien zijn en dat is precies de bedoeling. Ik droog m’n haar snel af en stop het geweer veilig in mijn broekrand, na te hebben gecheckt of alle kamers zijn gevuld. Dan ga ik op de bank zitten en zet de tv aan, een manier om de tijd te verdrijven.

Als het half twaalf is, sta ik op en verlaat het huis. In de grote ruimte van de loods is iedereen bezig om alles klaar te maken. Dan snelt naar me toe en overhandigt me een tas. ‘Spullen voor Jade, zoals gevraagd.’ Ik knik en loop snel terug naar mijn kamer, waar ik de tas op mijn bed plaats. Snel begeef ik me weer naar de grote ruimte en bekijk iedereen. Ze bekijken hun wapens en bergen ze veilig op. ‘Verzamelen!’ roep ik luid. Ik loop naar de tafel met plannen en mijn mannen verzamelen zich rondom me. ‘Iedereen klaar?’ Ze knikken en ik leg mijn handen met gespreide vingers op de tafel. ‘Goed, we herhalen het plan nog eens. Tyler, wat doen we als we daar naartoe gaan?’ Tyler gaat wat rechterop staan. ‘We vertrekken allemaal op motors, behalve Liam en Zayn die met een auto gaan om Jade te kunnen vervoeren. Ervan uitgaand dat zij zeer zwak is.’ Ik knik. ‘Dan?’
‘Zodra we twee minuten ervandaan zijn, zetten we alle motors uit en gaan te voet verder naar de loods.’ Ik knik en laad mijn ogen over de mannen glijden. ‘Harry?’
‘We omsingelen de loods met 20 man, waarna de andere 20 man naar binnen gaan. De mannen houden iedereen van Siva’s bende onder schot, terwijl Zayn, Louis, Niall en Liam Jade gaan bevrijden en opzoek gaan naar Siva.’ Tevreden glimlach ik. ‘Oh, en jongens? Ik wil Siva.’ Ze knikken en ik klap in mijn handen. ‘Goed! We gaan!’ Iedereen loopt naar buiten en stappen op hun motors, terwijl Zayn achter het stuur kruipt van de zwarte hummer. Ik ga op de rand van de deuropening staan. ‘En onthoudt, motors uit zodra we er twee minuten vandaan zijn! Moven!’ Het geronk van motors klinkt en ik stap snel in. ‘Gassen, Zayn,’ zeg ik tegen hem. Hij gehoorzaamt en dan vertrekt onze hele colonne richting Siva. En belangrijker, Jade.

Zodra we de loods omsingeld hebben, haal ik diep adem en kijk naar de groep die met mij naar binnen gaat. ‘Verwond niemand zolang niet nodig, begrepen?’ Ze knikken en we gaan klaar staan voor de deur. Met een hand houd ik mijn wapen vast en met de ander tel ik af. Zodra mijn hand een vuist vormt, trap ik samen met Zayn de deur in. We stromen naar binnen en ik schreeuw de mannen toe; ‘Op de grond jullie! Moven, hup!’ Mijn mannen richten hun wapens op de mannen van Siva en ze gehoorzamen. ‘In een groep in het midden!’ draag ik ze op. Met behulp van wat waarschuwingskogels, gehoorzamen ze. ‘Houdt ze onder schot,’ draag ik Harry op. Hij knikt en blaft het bevel naar de andere mannen. ‘Verspreiden,’ zeg ik tegen Zayn, Louis en Niall. Ze knikken en we verspreiden ons door de loods. Uiteindelijk kom ik uit in een hoek, waar ik een deur spot. Voorzichtig benader ik de deur en houd mijn hoofd iets schuin. Geen geluidje is te horen en ik vermoed dat de kamer geluidsdicht is. Langzaam reik ik naar de knop en draai deze zo zachtjes mogelijk naar rechts. Zonder enig geluid springt de deur uit het slot en ik open hem op een kier, waarna ik het pistool naar binnen richt. Het is donker, maar gelukkig zijn mijn ogen snel gewend. Dan dringen de geluiden tot me door. Kreunen en snikken en meteen overvalt een naar gevoel me. Diep adem ik in, dan gooi ik de deur met een ruk helemaal open, waarna mijn adem in mijn keel stokt. Nee, nee, nee. Dit kan niet waar zijn.

Sooo, that was chapter 21!"
En daarom gaan we een Q&A houden. Jullie kunnen vragen stellen aan mij en/of aan de personages (dus Liam, Jade, etc)
Dit doen jullie als volgt. Typ een simpele aan en dan diegene waar je hem aan wilt stellen. Zet dan een dubbele punt neer en stel je vraag. Ik zal de vragen samen met een nieuw hoofdstuk maandag uploaden
Kisskiss
Ivana

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3 4

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 30 maart 2014 - 23:29:
Love it xxx
ik ben net nieuw en heb jou verhaal in eenkeer gelezen jij bent echt goed &#9825;&#9829;&#9829; <3
melding!!


Dominique zei op 30 maart 2014 - 19:20:
Love ittttt


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 29 maart 2014 - 19:05:
Okey dan !! In plaats van mijn voorspelling doe ik wat vraagjes !

Aan Jade

Wees sterk girl! Lili komt je redden !!
En anders kom ik je redden
Hug ??

Aan Liam

RAM SIVA VAN JADE AF EN MEP HEM HELEMAAL KAPOT !!!
Sorry voor de agressie daar ^^
Je red haar nu toch wel he ?!
Badboy hug??

Aan Siva

Ik kom je halen ^^
En vermoorden......
Met mijn nutella mes.......
ALS JE JADE OOK MAAR IETS AAN HEBT GEDAAN BEN JE DOOD !
Geen hug voor jou !

Aan Lili's Crew

Wat vinden jullie van meiden in de crew ?
Of hebben jullie liever Gang ?
Mening over vechtende/moordende meiden ?
Laat Leeyum niet in de steek en red Jade okeyy ?
Grouphug lads ?

Aan Nini

Olaaaaa Nini !!!!
Hoe gaat ie ?
Nog mensen vermoord de laatste tijd ?
Laat Ivje ervoor zorgen dat je single blijft totdat ik in het verhaal hop oke ?!
Mening over paarden ?
Menig over le moi ??
Hugg !!

Aan Ivje

Olaaaa teammaatjuhh !!
Ik mag ons nieuwe teamlid aka rare kip Veertjuhh ^^
Uhmm... Eigenlijk geen vragen over het verhaal.....
Bye Babeeeeee !!!! YOU !! Hugsss x

dat waren mijn vraagjes en nu snel verder baby !!
And OMG THAT PICTURE !! *dies*


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 29 maart 2014 - 10:18:
Ooh nog vragen !

Aan jade: Hou je sterk oke, Liam redt je !
Aan Jade: Je vindt Liam leuk he ?

Aan Liam: REDT JADE OKE!
Aan Liam: En je vindt Jade leuk he?
Aan Liam: Mag ik nu nog een knuffel ? He, badboys kunnen ook knuffelen

Aan Siva: WAAROM DOE JE DIT?!
Aan Siva: LAAT JADE VRIJ, KLOOTZAK.

Xx


1Dtjetanya zei op 29 maart 2014 - 0:18:
omg snel verder!!!