Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Twenty Eight~Diner with the boys

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

29 maart 2014 - 13:19

1382

16

550



Twenty Eight~Diner with the boys

Ismay O’Brienn

De volgende morgen wordt ik wakker door de heerlijke geur van gebakken ei. Met een geeuw open ik mijn ogen en kijk de ruimte rond. Ik herken het als mijn eigen slaapkamer en glimlach, waarna ik me uitrek. Met een zachte klik springt de deur open en stapt een glimlachende Niall de kamer in. ‘Goodmorning, love.’ Hij loopt naar het bed en zet het dienblad op een van de twee nachtkastjes, waarna hij het bed instapt en me tegen zijn borst trekt. Een van zijn benen legt hij over de mijne en ik zucht gelukkig. Dan richt ik mijn blik op mijn hand en draai de ring rond. ‘Ik vind de ring echt heel mooi, Nini.’ Hij pakt mijn hand vast en brengt hem naar zijn mond, waarna hij elke vinger apart kust en vervolgens een kus op de ring plaatst. ‘Ik ben blij dat je hem leuk vindt.’ Hij buigt zich naar het nachtkastje en tilt het dienblad op, waarna hij het op mijn schoot plaatst. ‘Ik heb ontbijt voor je gemaakt.’ Snel geef ik hem een kus op zijn wang, waarna ik een hap neem van de toast met ei. Een geluidje van goedkeuring verlaat mijn mond en ik voel Niall glimlachen als hij een kus op mijn nek plaats. ‘Wat gaan we vandaag doen?’ vraag ik tussen twee happen door. Terwijl Niall met de rand van mijn tank top speelt, antwoordt hij; ‘Ik dacht eraan om vandaag lekker binnen te blijven en vanavond met de boys uit eten gaan.’ Instemmend knik ik en plaats het dienblad met het lege bord en glas op het nachtkastje. ‘Klinkt goed.’ Hij ademt opgelucht uit en zijn adem kietelt tegen mijn nek. Zachtjes giechel ik en zak iets naar beneden, waarna ik mijn hoofd tegen zijn borst laat rusten. ‘Hier kan ik wel aan wennen.’

‘Niall?!’ Secondes later loopt hij mijn kamer in. ‘What’s up?’ Ik knipper naar hem en glimlach. ‘Naar wat voor soort restaurant gaan we?’ Hij grinnikt en gaat door zijn gestylde haar. ‘Het is niet al te fancy, dus een casual jurkje of een broek met een net shirt zou genoeg moeten zijn.’ Opgelucht geef ik hem een knuffel. ‘Thanks!’ Hij grinnikt weer en geeft me een kusje op mijn wang. ‘Ik ga naar mijn eigen appartement en me even omkleden, oke?’ Ik knik en hij verlaat mijn kamer, waarna het geluid van een dichtslaande voordeur al snel volgt. Met een zucht stap ik mijn kledingkast in en laat mijn vingers langs de vele kledingstukken dwalen. Uiteindelijk besluit ik om voor een jurkje te gaan. In mijn hoofd scan ik de jurkjes die ik heb en kies er een uit, waarna ik naar het rek met de jurkjes loop en het desbetreffende jurkje eruit trek. De lila kleurige stof voelt zacht aan, aan mijn handen en ik glimlach. Ik verlaat de kast met het jurkje in mijn hand en leg hem voorzichtig op het bed, waarna ik me ontdoe van mijn tank top en short. Snel loop ik de kast weer in en trek een ander setje ondergoed aan. Dan loop ik weer naar mijn bed en laat de stof over mijn hoofd glijden. Met een hand houd ik het strapless jurkje vast, terwijl ik met mijn andere hand de rits aan de zijkant omhoog trek. Ik bewonder mezelf in de spiegel en laat mijn ogen over het jurkje glijden. Het kant dat zich op het lijfje bevind, zorgt ervoor dat het jurkje iets liefs krijgt, benadrukt door het iets uitlopende rokje. Glimlachend loop ik de kast weer in en ga opzoek naar een paar zwarte pumps.

Al snel heb ik een mooi paar gevonden en trek ze aan. Vervolgens loop ik naar mijn make-up tafel en ga op het krukje zitten. Ik houd mijn make-up licht, met wat mascara en lila oogschaduw. Dan kam ik snel mijn haar en vlecht het losjes in. Geklop op de voordeur brengt me op mijn voeten en ik pak een zwart clutch, waar ik mijn telefoon en sleutels in stop. Dan loop ik de slaapkamer uit en richting de voordeur. ‘Hey Nini,’ zeg ik als ik de deur heb geopend. Hij laat zijn ogen over mijn lichaam glijden en ik bloos. ‘Je ziet er prachtig uit.’ Ik glimlach en stap naar buiten. ‘Dank je.’ Het appartement sluit ik af en Niall pakt mijn hand. ‘Klaar, vriendin?’ Lachend knik ik. ‘Klaar, vriendje.’

Na een korte rit arriveren we bij een klein, knus restaurantje. Niall parkeert zijn auto en we stappen uit, waarna we naar binnen snellen. ‘Ismay!’ klinkt er vrolijk. Voordat ik kan kijken wie mijn naam uitriep, wordt ik in twee armen gewikkeld. ‘Hoi?’ Het meisje trekt zich terug en ik zie dat het Eleanor is. ‘El! roep ik vrolijk. Ze lacht en we geven elkaar weer een knuffel. Met zijn drieën lopen we naar een tafel achter in een hoek, waar ik begroet wordt door vier jongens en een meisje die ik herken als Perrie. Ze staat op en trekt me glimlachend in een knuffel. ‘Perrie, maar dat wist je al.’ Lachend knik ik. ‘Ismay.’ Ze knik ook en ik begroet de jongens. Daarna gaan schuiven Niall en ik aan aan de tafel. Eleanor, die naast me zit, hapt luid naar adem en pakt mijn hand. ‘Girlll, wat is dit?’ Niet-begrijpend kijk ik naar mijn vingers en glimlach dan. ‘Nou, El. Ik geloof dat dat is wat men noemt een ring.’ Perrie, die tegenover me zit, buigt zich over de tafel en bekijkt de ring. ‘Wow, die is echt mooi.’ Ik glimlach en kijk snel naar Niall, die terug glimlacht. ‘Ik weet het, thanks Perrie.’ Eleanor knipt haar vingers en ik verschuif mijn attentie naar haar. Ze houdt nog steeds mijn hand vast en bekijkt de ring grondig. ‘Van wie heb je dit gekregen?’ Geheimzinnig glimlach ik. ‘Dat wil je wel weten he?’ Ze knikt heftig en ik giechel. ‘Ik heb hem van Niall gekregen.’ De tafel valt stil en Harry kijkt met gefronste wenkbrauwen naar Niall. ‘Mate, je hebt haar ten huwelijk gevraagd en mij niets verteld?’ Niall lacht ongemakkelijk. ‘Nee, het is een belofte ring. En ze is nu officieel mijn vriendinnetje.’ Eleanor en Perrie gillen opgewonden en ik giechel. ‘That’s amazing!’ roept Eleanor blij. Ik knik enthousiast. ‘Hoe heeft hij je gevraagd?’ vraagt Perrie met glinsterende ogen. Ik grinnik luid als ik terugdenk aan gisteravond en Niall kleurt rood. ‘Well, eerst gaf hij me bijna een hartaanval door zich voor te doen als een of andere griezel buiten de Academy…Wacht, hoe wist je eigenlijk dat ik daar was?’ vraag ik terwijl ik me naar Niall keer. ‘Van El gehoord,’ zegt hij vrolijk. Met een ruk draai ik me naar Eleanor die met een brede glimlach naar me kijkt. ‘Daarom belde je me dus!’ Ze knikt en lacht dan. ‘De bedoeling was eigenlijk dat wij samen uit gingen en we samen de London Eye ingingen en dat Niall daar dan was, maar dat liep wat anders.’ Lachend schud ik mijn hoofd en richt me dan weer op Perrie. ‘Nou, anyways hij nam me dus mee naar de London Eye en we gingen naar boven. De cabine stopte en toen begon het vuurwerk en toen vroeg hij het.’ Giechelend klappen de twee meiden in hun handen. ‘Dat is zoooooo schattig!’ Niall bloost en verbergt zijn gezicht in zijn arm, die op mijn rugleuning rust. ‘Zullen we er maar over ophouden en wat te drinken bestellen?’ vraagt hij. Giechelend stem ik in en pak de kaart op.

Met een giechel open ik de deur naar mijn appartement en struikel naar binnen. Niall en ik hebben misschien, heel misschien wel iets te veel op. ‘Stomme hakken,’ mompel ik. Hij lacht en loopt achter me aan naar binnen, terwijl ik de hakken uittrek en ergens neer gooi. Niall wikkelt zijn armen om mijn middel en geeft me kusjes in mijn nek. ‘Je ziet er zo sexy uit,’ mompelt hij tegen mijn hals. Ik verberg mijn handen in zijn haar en giechel weer, dat snel over gaat in een kreun als hij op een bepaald plekje begint te zuigen. ‘Slaapkamer?’ mompelt hij. Ik knik en spring op, waarna ik mijn benen om zijn middel wikkel en hij me naar de slaapkamer draagt.

Reageren=Melding

Als jullie vragen hebben, schuw ze niet te stellen, ik zal ze gwn beantwoorden


Reacties:

1 2 3 4

Dominique zei op 31 maart 2014 - 0:19:
Ge-wel-dig, agaaain!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 30 maart 2014 - 22:48:
meeeldding!


princess
princess zei op 30 maart 2014 - 19:16:
omg zoo cute <3


Nynlufx
Nynlufx zei op 30 maart 2014 - 13:18:
Yay!!


Lishaa
Lishaa zei op 29 maart 2014 - 23:10:
Wat schattig!! Weetje ik hou van dit verhaal gewoon omdat het zoo schattig is dat ik er geen genoeg van kan krijgen!!