Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 6

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

29 maart 2014 - 17:46

892

4

271



chapter 6

bedankt voor de reacties op het vorige hoofdstuk. ik hoop echt dat mijn verhaal een beetje populair word. ik vind het zoo leuk om te schrijven. anyway hier weer een hoofdstuk!

Duf werd ik de volgende morgen wakker. Ik voelde Harry’s arm om me heen. Ik voelde hoe zijn arm elektrische schokjes naar mijn buik stuurde. Ik kreeg vlinders in mijn buik. Ik besloot om een ontbijt op bed voor Harry te maken.
Een half uur later stond ik met een dienblad bij zijn bed. Ik zette het dienblad op het nachtkastje en maakte Harry wakker. ‘Goodmorning hazza.’

‘Heb je misschien zin om samen met de boys een film te kijken vanavond?’
‘Ja lijkt me gezellig’ zei ik. ‘Mooi, ben je klaar?’ vroeg Harry aan me. Ik knikte en samen liepen we naar de auto.

Harry stopte de auto op de oprit van een enorm huis, samen liepen we naar de deur. Ik had verwacht dat Harry aan zou bellen maar hij haalde een grote sleutelbos uit zijn zak. ‘Ik heb iedereens sleutel, wel zo handig.’ Glimlachend opende hij de deur. We liepen naar de woonkamer. Ik zag Niall en Liam al op de bank zitten. ‘Clary!’ riep Niall. Hij liep naar me toe en gaf me een knuffel. Liam deed hetzelfde. Ik begroette Louis ook en met z’n alle wachten we op Zayn. Toen na een half uur Zayn er ook eindelijk was kon de filmavond beginnen. Harry koos de film uit. Alweer een horror. ‘Je weet dat ik dan weer bij jou lig vannacht.’ Opeens bloosde hij. ‘vind ik niet erg.’ Zei hij. Niall en Louis regelden het eten. Ik ging tussen Harry en Niall in zitten.
De film die Harry had uitgekozen was echt heel eng. Hij ging over geesten en dat is nou precies waar ik als de dood voor ben. Ik merkte dat Harry een arm om me heen had geslagen. Bij elk eng stukje dook ik weg tegen zijn borst aan.

Het was nog vroeg toen de film afgelopen was en samen besloten we nog wat rond te hangen bij Louis.
De jongens maakte me de hele tijd bang en ik werd helemaal panisch. Nadat Zayn me voor de 6e keer liet schrikken gooide ik hem in het zwembad.
Met gespreide armen kwam hij weer op me af rennen. ‘knuffel?’ vroeg hij poeslief.
‘Nee! Zayn ga weg.’ Ik begon te gillen en ren snel weg.


De avond was heel gezellig en we gingen heel laat weg. Thuis viel ik meteen (in Harry’s bed) in slaap.

POV Harry

voorzichtig om Clary niet wakker te maken sloop ik uit bed. Ik wist dat ze vandaag jarig was en ik en de jongens hadden een feest voorbereid voor vanavond en al haar vriendinnen uit Nederland komen. In de middag zouden we met z’n alle gaan picknicken. Louis had al boodschappen gedaan en kon elk moment hier zijn


POV clary


ik werd wakker met een leuk gevoel in mijn onderbuik. Vandaag was ik jarig. Ik kwam overeind en merkte dat Harry niet meer in zijn bed lag. ik nam een snelle douche en kleedde mezelf aan, nog een laagje mascara en ik was klaar. ik wist dat Harry niet wist dat ik jarig was. dus verwachtte ik niet heel veel.
Harry zat al aan de ontbijttafel en ik ging naast hem zitten.
'Goedemorgen.' zei ik vrolijk.



POV Harry


waar blijft Lou nou. Clary zat ook al beneden en ze mocht de picknickmand nog niet zien dat was een verrassing. Gelukkig ging de bel. 'Ik zag dat Clary op wou staan maar ik hield haar tegen. 'Ik ga wel.' Ik opende de deur en louis stond daar met een enorme picknickmand. Snel pakte ik de picknickmand over en zette hem in de auto. Louis was al doorgelopen naar Clary.
We zouden net alsof doen alsof we niet wisten dat ze jarig was. Toen ik weer bij ze kwam zitten waren ze al druk in gesprek.


POV clary

Harry liep richting de voordeur en ik besloot maar even buiten te gaan zitten.
‘He Clary’ Louis ging naast me zitten. ‘Hee Lou. Hoe is het?’ Op dat moment kwam Harry binnen. Louis stond op. ‘Gaan jullie ergens heen.’ Ik hoopte dat ze me niet alleen lieten vandaag. ‘Jij gaat mee.’ Louis trok me mee.

Na een uurtje rijden kwamen we aan op een enorm grasveld. Harry pakte een picknickmand uit de auto en samen liepen we naar een geschikt plekje. Ik zat Niall Zayn en Liam ook al zitten. Ik liep naar ze toe en gaf ze een knuffel. Na heerlijk gegeten te hebben liepen Harry en Zayn naar de auto. Ze moesten iets halen of zo.
Ze kwamen terug met een plastic zak. Heel droog kwamen ze er weer bij zitten. ‘wat is dat?’ uit het niets begon iedereen te zingen.

Happy birthday to youuu
Happy birthday to youuu
Happy birthday
Happy birthday
Happy birthday to youuu.


ze gaven me allenmaal een knuffel en ik begon bijna te huilen van blijdschap.
‘Hoe wisten jullie dat ik jarig was?’ ‘Tjaaa..’ zei Harry.

De dag was fantastisch. Nadat ze voor me gezongen hadden kreeg ik van iedereen een cadeautje. Zayn en Liam hadden een armbandje voor me gekocht. Niall en Louis hadden een enorme knuffelbeer gekocht. En Harry een gouden kettinkje waar mijn naam in gegraveerd stond. Daarna zei harry tegen me dat hij me iets moest laten zien. Hij nam me mee naar een super mooie plek. Er was een waterval en alles. Ik ging zitten op een steen en Harry kwam naast me zitten. En toen… Heeft hij me gezoend. Dolgelukkig en Hand in Hand liepen we terug naar de rest.


Reacties:


juutjee19
juutjee19 zei op 29 maart 2014 - 19:22:
Aaw echt super cute^^ X


justmissF24
justmissF24 zei op 29 maart 2014 - 19:11:
Ahhww dit is zo lief en cute en het perfecte van het t perfecte love itt!!!!!!!xxx


1Dtjetanya zei op 29 maart 2014 - 18:45:
ahhwww superleuk!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 maart 2014 - 18:23:
AAWWW, echt superlief!! Je schrijft echt hele leuke hoofdstukken! X