Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 7

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

29 maart 2014 - 21:38

909

4

298



chapter 7

tweede hoofdstuk van vandaag. ik had veel inspiratie en kon lekker doorschrijven. hope u like it. vergeet niet om te reageren!

In paniek stond ik voor mijn kast. Harry en de boys hadden een feestje georganiseerd. Het was wel heel irritant dat ze niet vertelde wat voor een feestje het was. Ik had geen idee wat ik aan moest. Uiteindelijk besloot ik voor een casual jurkje te gaan. Daaronder droeg ik hakken. Ik steilde mijn haar en deed een laagje mascara op. Ik pakte nog even mijn mobiel en zag dat ik een stuk of 1000 nieuwe meldingen had op twitter. Ik las er een paar en tweette snel een bedankje. Nadat ik mijn ouders ook nog even gebeld had kwam Harry me halen. Samen liepen we naar de auto en reden we richting de locatie van het feest.

Harry stopte de auto voor een club. We liepen naar de ingang en opeens voelde ik Harry’s handen over mijn ogen. ‘vertrouw je me?’ fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte en ik liep. Harry haalde zijn handen weg en opeens schreeuwde iedereen ‘GEFELICITEERD.’ Ik zag mijn twee beste vriendinnen. Macy en Emma. Gillend ren ik naar ze toe. ‘Ik heb jullie zo gemist.’ Ik begin te huilen en omhels ze allebei. Na even met ze gepraat en gedanst te hebben loop ik naar Harry. Precies op dat moment komt er een schuivel liedje. ‘Mag ik deze dans van je?’ hij hield zijn hand op en ik nam hem aan. Ik keek hem in zijn perfecte groene ogen aan en voelde een warm gevoel in mijn onderbuik. Hij kwam steeds dichter bij me en drukte zijn lippen op de mijne. Toen hij weer terug trok keek hij me heel lief aan. ‘Ik hou van je.’
‘ik ook van jou.’ Samen liepen we terug naar de jongens die met Maci en Emma stonden te praten. ‘Bedankt voor alles.’ Zei ik tegen ze. Ik was zo blij om Maci en Emma weer te zien. Met z’n drieen liepen we even naar de wc om haar en make-up goed te doen. Toen we weer terug liepen was iedereen nog steeds vrolijk aan het dansen. Ik liep de dansvloer op totdat ik opeens harry daar zag. Hij stond daar gewoon te zoenen met een meisje. Ik voelde de tranen in mijn ogen springen en ik werd duizelig. Ik voelde hoe iemand mijn arm vastpakte maar ik wild trok ik me los. ‘Clary!’ hoorde ik Harry nog schreeuwen. Ik duwde de laatste paar mensen weg en stormde naar buiten. Ik rende richting het bos dat tegenover de club lag. Al snel werd ik moe en stopte ik met rennen. Langzaam zakte ik tegen een boom aan naar beneden. Ik liet mijn tranen komen. Het was ijskoud in het bos. Ik had alleen maar een jurkje aan . mijn jas lag nog in de club. En daar zat mijn telefoon ook nog in. Om eerlijk te zijn had ik geen idee waar ik was. Het boeide me ook niet. Harry hield helemaal niet van me. En iedereen vind me waarschijnlijk een aanstelster. Ik was best moe en al snel vielen mijn ogen dicht en viel ik in slaap.

POV Harry

Geschrokken kijk ik op. Wat ben ik aan het doen. Ik kijk op of iemand het gezien heeft. En daar staat Clary. Helenmaal in tranen. Zodra ik haar aankijk rent ze weg. Liam probeerde haar nog tegen te houden maar ze duwt hem weg. ‘Clary!’ probeer ik nog terwijl ik eigenlijk al weet dat het te laat is. Het meisje die ik gezoend heb lijkt ook geschrokken. Iedereen staat maar een beetje te kijken en ik begin ook te rennen naar de uitgang. Ik kijk rond of ik Clary nog ergens zie maar geen spoor. Inmiddels zijn Liam en Zayn ook buiten en gebaren dat ze waarschijnlijk in het bos is. Snel ren ik het bos in en al snel merk ik dat het bos enorm is. ‘dit lukt niet.’ Ik stopt met rennen en roep ‘Clary!’ maar zo als ik al verwacht had reageert niemand. Ik raak een beetje in paniek. Het is ook zo donker hier. We lopen verder en splitsen een beetje op. Opeens hoor ik Zayn schreeuwen. ‘Hier is ze.’ Opgelucht ren ik naar hem toe. Ik zie Clary in zijn armen liggen. Haar mascara is helemaal uitgelopen en haar gezicht is rood.

POV Zayn

Ik kijk goed rond. Nergens is een spoor van Clary. Ik loop nog wat verder en zie Clary tegen een boom aan slapen. Hier is ze!’ schreeuw ik. Ik til haar voorzichtig, Zodat ze niet wakker word op. Ik probeer nergens overheen te struikelen en Clary niet wakker te maken. Ik ben dan ook blij dat ik in de auto ben. Ik leg haar neer op de achterbank neer. Niall zit daar al en ik leg haar hoofd op zijn schoot. Zelf ga ik voorin op de bijrijdersstoel zitten Liam gaat ook achterin zitten en Louis rijdt. Harry rijdt mee me Emma en Maci dus rijden we weg. We zouden vannacht met z’n alle bij Harry thuis slapen. Niall pakt Clary op en ik open de deur. Toch handig zo’n sleutel. Niall legt Clary in haar bed en ik pak wat te drinken voor mezelf. Liam en Louis komen ook bij me zitten. ‘Clary was echt overstuur.’ Merkte Liam op. ‘Wie was dat meisje waar Harry mee zoende eigenlijk? Ik hield mijn schouders op en Liam wist het ook niet. De deur vloog open en Harry rende naar binnen. ‘waar is ze.’ Je ziet duidelijk dat hij in paniek is. ‘ze slaapt.’


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 april 2014 - 13:56:
Met wie zou hij gezoend hebben??
Snel verder! X


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 31 maart 2014 - 7:12:
Ik heb net het hele verhaal gelezen !

Snel verder en een melding voor mij x


juutjee19
juutjee19 zei op 30 maart 2014 - 8:14:
Super leuk! Snel verder (: X


1Dtjetanya zei op 29 maart 2014 - 22:23:
omg ik ben echt nieuwsgierig naar het volgende hoofstuk!! het is echt heel leuk!! snel verder schrijven!!!