Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 22~Free

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

31 maart 2014 - 8:45

1208

16

589



22~Free

Image and video hosting by TinyPic

Liam James Payne

Het overheersende gevoel om mijn handen voor mijn ogen te slaan, doordringt mijn aderen, maar ik strijd ertegen. In plaats daarvan hef ik mijn wapen iets verder en adem diep in. ‘Siva,’ zeg ik dan met op elkaar geklemde kaken. In een klap stopt het kreunen, ruimte achterlatend voor de luide snikken. ‘Siva,’ herhaal ik, ‘Haal je vieze penis uit Jade en kleed je aan.’ Hij grinnikt en ik verstevig mijn grip op het wapen. ‘Ik herhaal het niet nog eens.’ Hij gehoorzaamt en trekt snel zijn boxer aan voordat hij zich omdraait. ‘Broertje,’ groet hij me. Woedend schiet ik een kogel vlak voor zijn voeten. ‘Lopen.’ Hij gehoorzaamt en loopt langs me heen. ‘Ik kom terug, Jade,’ beloof ik haar. Het snikken vermindert iets en ik ben blij met de reactie. Dan gebaar ik met mijn gebaar naar Siva, die me grijnzend aankijkt. ‘Lopen.’ De hele weg naar de groep houdt ik hem onder schot en zodra we daar zijn gebaar ik naar Niall en Louis. ‘Houdt deze lul vast.’ Ze doen zoals gevraagd en ik hef mijn wapen, waarna ik met een glad gezicht hem in zijn knieschijf schiet. Met een luide schreeuw zakt hij door zijn benen en ik grijns tevreden. ‘Wat heeft hij gedaan?’ vraagt Zayn voorzichtig. Ik klem mijn kaken op elkaar en stop mijn geweer tussen mijn broekrand. ‘Hij heeft Jade verkracht.’ Zayn hapt naar adem, net zoals Niall en ik grom zachtjes. ‘Neem hem mee, ik ga Jade halen.’ Ze knikken en ik draai me om, waarna ik richting de ruimte loop waar ik vandaan kwam.

‘Jade?’ vraag ik voorzichtig. Ik stap de kamer in en laat mijn ogen even aan het donker wennen. ‘Liam?’ snikt ze. Met een paar stappen bereik ik het bed en ik zak op mijn hurken. Langzaam strijk ik over haar vette haar en zucht diep. ‘Ik ben zo blij dat ik je eindelijk gevonden heb.’ Ze draait zich op haar zij en kijkt me met betraande ogen aan. ‘Ik ben zo blij dat je er bent, Liam.’ Moeizaam gaat ze rechtop zitten en slaat haar armen om mijn nek. Ik sla mijn armen om haar heen, waarna ik rood kleur. ‘Je ehm je bent naakt,’ mompel ik. Snel trekt ze zichzelf terug en richt haar blik naar beneden. ‘Sorry.’
‘Hee hee, nee niet sorry. Je kan er niks aandoen, Jade.’ Ik leg mijn hand op haar wang en strijk met mijn duim over haar jukbeen. ‘Kom, we gaan weg hier.’ Ze knik en ik kijk de ruimte rond. ‘Waar zijn je kleren?’ Ze snikt en verbergt haar gezicht in haar handen. ‘Siva heeft ze meegenomen.’ Ik klem mijn kaken op elkaar en ruk het laken van het bed. Gelukkig is het schoon, dus wikkel ik het stevig om Jade. ‘Ik ga je optillen, okay?’ Ze knikt en ik haak mijn armen om haar benen en schouders. ‘Ik zou toch niet kunnen lopen,’ mompelt ze. Mijn hart breekt en ik slik. ‘Het spijt me, Jade.’ Ik sta op en verschuif haar iets in mijn armen. Ze legt haar hoofd tegen mijn schouder en slaat haar armen om haarzelf heen. ‘Verontschuldig je niet, Liam. Je bent er nu.’ Ik knik en plaats een kus op haar voorhoofd. ‘Klopt, en ik ga nooit meer weg.’ Ze knikt eenmaal waarna ze haar ogen sluit. Dan verlaat ik de ruimte en loop naar mijn groep. ‘We gaan,’ zeg ik luid. Als eerste verlaat ik de loods, waarna de rest van mijn groep volgt. Ik zie dat Zayn met Siva in een auto zit en hij stapt uit. ‘Ik heb Niall terug gestuurd, hij komt dadelijk met een-‘ Voordat hij is uitgesproken, draait een andere hummer het terrein op en ik glimlach als ik de blonde Ier spot. ‘Een auto,’ maakt Zayn zijn zin af.’ Ik grinnik zachtjes en Niall komt voor me tot stilstand.

Hij gooit de deur open en stapt uit. ‘Liam,’ begroet hij me. Ik groet hem terug en dan opent hij het achterportier. Voorzichtig leg ik Jade op de achterbank, waarna ik om de auto heen loop en aan de andere kant instap. Voorzichtig leg ik haar hoofd op mijn schoot en ga door haar haar. ‘Ga maar slapen, love,’ mompel ik in haar oor. Zwakjes knikt ze en sluit haar ogen, terwijl ik nog steeds door haar haar ga.

Jade Maria Tearly

Als ik de volgende morgen wakker wordt, schijnt er zonlicht achter mijn oogleden. Verward knipper ik ze open en kijk naar mijn omgeving. Het is voor mij onbekend en ik raak in paniek. Snel schiet ik overeind en druk mijn rug tegen de muur achter het bed. Een luide snik verlaat mijn mond en er klinkt geritsel vanuit de andere kamer. Mijn ogen scannen de kamer snel, waarna ze naar de opening in de muur schieten, waar de kralenstrengen hangen. ‘Jade?’ De strengen worden opzij geduwd en Liam stapt de ruimte in. Zo snel als ik kan spring ik van het bed, een klein geluidje van pijn mijn mond verlatend. De pijn negeer ik echter zo veel mogelijk en ik sla mijn armen om Liam’s middel, waarna ik begin te snikken. Hij slaat zijn armen om mijn middel en beweegt ons zachtjes heen en weer. ‘Hee hee, het is oke, je bent veilig,’ mompelt hij in mijn haar. Hij plaatst een kus op mijn hoofd en blijft ons zachtjes heen en weer bewegen, terwijl hij geruststellende woorden in mijn oor fluistert. ‘Ik ben velig,’ mompel ik snikkend.

Als ik na een tijdje gekalmeerd ben, dirigeert Liam me voorzichtig terug naar het bed, waar hij me laat zitten. Hij komt naast me zitten en pakt mijn hand vast. ‘Gaat het weer?’ Ik knik en wrijf in mijn ogen. Hij glimlacht naar me en staat dan op, waarna hij naar de kast in de hoek loopt. Een tas komt tevoorschijn en hij komt terug naar het bed gelopen. ‘Hier.’ Hij plaatst de tas voorzichtig op mijn schoot en ik rits hem open. Zachtjes hap ik naar adem. ‘Di-dit zijn mijn spullen.’ Liam knikt en gaat weer naast me zitten. ‘Dan heeft ze bij jou thuis gehaald. Gister, voordat we je redde.’ Verbaasd kijk ik hem aan. ‘Waarom?’ Hij glimlacht. ‘Zodat je jezelf even kan opfrissen voordat we je naar huis brengen.’ Dankbaar geef ik hem een knuffel. ‘Dank je.’
‘Geen probleem, Jade. Kom, ik laat je de badkamer zien.’ Voorzichtig sta ik op en Liam’s handen hangen bezorgd rond mijn middel. ‘Gaat ie?’ Ik klem mijn tanden op elkaar en knik, waarna ik een zwakke stap vooruit zet. ‘Oke, niet dus.’ Hij slaat zijn armen om mijn knieën en schouders en tilt me op, waarna hij naar de badkamer loopt. Voorzichtig zet hij me neer op de wasbak en loopt terug naar de slaapkamer, waarna hij terugkeert met de tas in zijn handen. ‘Lukt het je verder zelf?’ vraagt hij nerveus. Ik knik en hij helpt me van de wastafel af. Twijfelend plaatst hij een kus op mijn wang en strijkt een pluk haar achter mijn oor. ‘Fris je maar lekker op, dan brengen we je naar huis.’ Ik glimlach naar hem en hij verlaat de badkamer, waarna ik me langzaam ontwikkel uit het laken en onder de douche stap.

Check out the Q&A -->


Reacties:

1 2 3 4

Lishaa
Lishaa zei op 3 april 2014 - 21:55:
Waarom waarom doe je me dit aan.. Dit is TE cute.. En het is zo'n verhaal dat je wilt doorlezen en dat het nooit eindigt


1Dtjetanya zei op 31 maart 2014 - 22:28:
omg supercutee!!!


Dominique zei op 31 maart 2014 - 19:36:
Dit was verschrikkelijk schattig! Ga zo door love, je bent goed bezig.


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 31 maart 2014 - 18:13:
ahwww zo liefff!! snel verder


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 31 maart 2014 - 17:20:
Jade is gered !!! Jeej !!!!

Poor girl, i'm gonna kill siva......

Anyway, de beruchte voorspelling !!! ( maar een klein stukje want ik wil graag de Q&A lezen ^^ )

Liam James Payne


Samen met Jade zit ik op de bank achter in de loods, ze is veilig. Liefdevol strijk ik over haar netgewassen haar. Het ruikt lekker, naar limoentjes. Ik betrap mezelf op een kleine glimlach en stap voorzichtig van de bank af. ' Jade, moet ik je thuis brengen ? ' vraag ik zachtjes. ' Graag Liam... ' Ze probeert op te staan en ik kan haar nog net vangen. ' I'll carry you over fire and water my love ' mompel ik zachtjes in haar oor terwijl ik haar naar de deur draag. Als we bij de auto komen leg ik haar zachtjes op de achterbank. Niet veel later kruip ik achter het stuur van de zwarte terreinwagen en begin de tocht naar Jades huis. We voeren een gesprekje maar midden in mijn zin stop ik, daar zit iemand te huilen. Daar zit mijn zusje te huilen. Geschrokken zet ik de auto aan de kant. ' Liam, wat is er ? ' vraagt Jade voorzichtig. Zonder antwoord te geven spring ik de auto uit en ren naar haar toe. ' Fleur ! Fleurtje wat is er ! ' schreeuw ik.

Fleur Skylar Payne


Snikkend zit ik aan de kant van de weg. Ik huil, ik fucking Fleur Skylar Payne huil. ' Fleur ! Fleurtje wat is er ! ' wordt er geschreeuwt. Verblind door mijn tranen kijk ik omhoog. ' Liam ? ' vraag ik zachtjes. Mijn grote broer trekt me in een warme knuffel en samen lopen we dan naar zijn auto. Als ik de grote zwarte hummer zie kruip ik in de bijrijdersstoel. ' Fleurtje wat was er nou ? ' vroeg Liam bezorgt. Ook hij wist dat ik nooit huilde, nooit. Snel veegde ik de tranen uit mijn ooghoeken en begon te vertellen. ' Ik kwam Siva tegen in de stad, en hij liep mank. Hij zei dat jij de slechte broer was en een vreselijk familielid en..... En toen zij ik dat hij slecht was omdat hij pap en mam had vermoord en dat jij tenminste voor me zorgde. Maar toen gaf hij me een klap in mijn gezicht en dat werd vechten. Ik heb drie kogel door zijn schouder heen gejast en er zitten ook een paar in mijn been. Toen hij wegstrompelde zag ik alles weer voor me, de dode lijken van papa en mama.... ' Een kleine snik verliet opnieuw mijn keel. ' Wow...... Heftig......... ' hoorde ik een stem vanaf de achterbank zeggen. Schichtig draaide ik me om, op de bank lag een mooi meisje. ' Ik ben Jade. ' zei ze vriendelijk. ' Ik ben Fleur, Liam's zusje..... ' antwoorde ik zachtjes. Zonder nog een woord te zeggen kwam het zwarte gevaarte in beweging, en ik liet me meevoeren....


En dan NU de Q&A lezen xx