Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » schuldig » Hoofdstuk 29

schuldig

1 april 2014 - 9:41

649

7

400



Hoofdstuk 29

Mady POV

'Wil jij Anne naar bed brengen?' Vraagt Louis. Ik glimlach breed en loop naar Anne toe.
'Lieverd, kom je mee?' Vraag ik. Ze knikt vrolijk en pakt met haar kleine handje mijn hand vast. Samen lopen we naar boven. Ze poets haar tanden en trekt haar pyjama aan.
'Weltruste lieverd' zeg ik waarna ik een kus op haar voorhoofd druk.
'Mama, papa zei dat je sliep en dat je nooit meer wakker word, maar hij heeft geliegt en dat is niet eerlijk want ik mag ook niet liegen' zegt ze terwijl ze haar armen over elkaar slaat. Ik grinnik zachtjes, 'dit kon papa niet weten lieffie, slaap lekker'

Ik sluit de deur van Annes kamer en loop naar de badkamer, langzaam trek ik al mijn kleren uit en bekijk mijn lichaam. Er zit een lelijke schotwond in mijn buik en overal zitten blauwe plekken. Ook zie ik er heel vies en mager uit. Zuchtend zet ik de douche aan.
Na minstens een half uur te hebben gedouched stap ik er eindelijk onder vandaan. Met een handdoek om me heen loop ik naar de slaap kamer, waar Louis ook naar binnen komt gelopen.
'Hey lieverd, ik wou net kijken waar je was' zegt hij terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt. Voorzichtig druk ik mijn lippen op de zijne, ik heb ze gemist, zijn zachte zoete lippen. Voorzichtig maakt hij zich los en loopt naar de slaapkamerdeur om die op slot te doen.
'Baby wil je die handdoek even af doen?' Geschrokken kijk ik hem aan, ik wik niet dat hij al de blauwe plekken ziet. Langzaam komt hij naar me toe en legt zijn handen op het bovenrandje van mijn handdoek.
'Hey lieverd, je hoeft je voor mij niet te schamen' ik knik, en hij maakt voorzichtig de handdoek los. Zijn ogen scannen mijn lichaam en ik zie dat zijn mond bijna open valt. Heel zachtjes streelt hij alle blauwe plekken, dan gaat hij met zijn vinger langs mijn ribben die behoorlijk uitsteken.
'Maddy, zeg eens eerlijk. Hebben ze je pijn gedaan?' Zijn stem klinkt ongelofelijk machteloos. Ik knik en kijk dan naar de grond. Zijn warme sterke armen sluiten zich om me heen.
'Je bent hier nu, het komt goed'

Voorzichtig zoent hij me weer, ik open mijn mond en onze tongen spelen een spelletje. Hij legt zijn handen op mij kont en mijn handen gaan naar zijn riem. Hij tilt me op, ik klem mijn benen om zijn heupen. Met een zachte plof legt hij me op zijn bed en we blijven doorgaan met zoenen. Zijn broek is uit en mij handen gaan naar zijn shirt. Voorzichtig glij ik met mijn hand over zijn litteken, het litteken dat hij door mij heeft opgelopen.
'Doet het pijn?' Vraag ik met een zachte schorre stem. Hij schut zijn hoofd. Ik trek lijntjes langs zijn V-lijn en hij kreunt zachtjes. Ik trek zijn bokser uit. Voorzichtig komt hij
bij me naar binnen. Ik zet mijn nagels in zijn rug, een kreun luid. Hij begint te stoten en ik bessef hoe erg ik hem heb gemist



Harry POV

Samen met Hazel zit ik op de bank, de rest is al naar bed.
'Harry, denk je dat ik nu word ontslagen?' Vraagt ze zachtjes.
'Daar heb ik eerlijk gezegd niet echt over nagedacht, ik denk het niet hoor. En anders mag je hier gewoon bij mij blijven wonen' antwoord ik terwijl ik een arm om haar heen sla.
'Kom je straks weer bij mij slapen?' Vraag ik daarna. Ze knikt en glimlacht.

Na nog even te hebben gepraat lopen we samen naar boven. We blijven allebei aprupt stilstaan als we ineen
'ahh Louis' horen. Ik grinnik en ga bij de deur staan.
'F-fuckk' hoor ik Louis stem door de kamer gaan.
'Oke... Ik hoef dit niet echt te horen hoor' zegt Hazel waarna ze naar mijn kamer loopt. Lachend loop ik achter haar aan


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 4 april 2014 - 17:30:
JE BENT VERDER GEGAANNN!!
Sorry ik zag het net pas..... Echt superleuk, ik hou van dit verhaal!! X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 1 april 2014 - 23:20:
ik hou teveel van dit verhaal en het is gewoon te goed


XxAmyxX zei op 1 april 2014 - 17:43:
Oef..., uhm nou ja !

Gauw verder (:


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 1 april 2014 - 17:38:
nu denk ik aan het moment dat ik een vriendin aan het pesten was
Hahahaha
snel verder!
Xxx Nanette


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 1 april 2014 - 17:08:
woeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Snel verder Miranda de Panda