Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Twenty Nine~Throwing up

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

1 april 2014 - 15:06

1072

18

609



Twenty Nine~Throwing up

Het hoofdstuk is misschien een beetje saai, maar wel belangrijk voor de rest van het verhaal c':

Ismay O’Brienn

‘Uuuuughhhhhhhhh.’ Een luide kreun verlaat mijn mond, waarna ik mijn hoofd vast grijp en een paar onbeschofte woorden mompel. ‘Niall, je moeder maakt echt te veel eten klaar. En ze heeft teveel drank.’ Niall, die naast me ligt, lacht zachtjes. ‘Het is Kerstmis en ze ziet me bijna nooit. Laat haar.’ Ik rol mijn ogen en spring dan op, waarna ik naar de badkamer ren. Niall komt snel achter me aan en houdt mijn haar naar achteren als ik mijn maaginhoud in de wc-pot deponeer. ‘Ziet ernaar uit dat je niet tegen de combinatie drank en veel eten kan.’ Met mijn hoofd nog steeds boven de WC steek ik mijn middelvinger naar hem op, waarop hij zachtjes lacht. ‘Haat me niet voor het zeggen van de waarheid babe.’ Ik hef mijn hoofd met een kreun en stuur hem een boze blik. ‘Ik kots hier mijn ingewanden uit, denk je echt dat ik de waarheid wil horen?’ Hij haalt zijn schouders op en helpt me overeind, waarna hij het toilet doorspoelt. Dan reikt hij me mijn tandenborstel en geeft me een kus op mijn wang. ‘Poets je tanden maar, babe. Ik ben in de slaapkamer.’ Ik knik zachtjes en hij verlaat de badkamer, waarna ik mijn tanden poets en wat water drink. Zo zachtjes mogelijk loop ik weer terug naar Niall’s oude slaapkamer en schuif naast hem onder de dekens. ‘Voel je je beter?’ Even blijf ik stil en knik dan verbaasd. ‘Ja. Ja, eigenlijk wel. Ik voel me super.’ Hij trekt een wenkbrauw op, maar zegt verder niks. ‘Oke, mooi. Laten we nog wat gaan slapen dan, het is pas zeven uur.’ Ik knik instemmend en kruip dichter tegen hem aan, waarna ik al snel weer in een diepe slaap sukkel.

‘Shit,’ vloek ik. Ik spring zo snel mogelijk op en ren naar de badkamer, waar ik mijn maaginhoud van de vorige dag eruit gooi. Ik hoest en kreun zachtjes, waarna ik m’n hoofd op de koude rand van het toilet laat rusten. ‘Nooit meer zoveel drinken,’ mompel ik hees. ‘Ismay, alles oke?’ klink Niall’s stem vanuit de slaapkamer. ‘Ja, gewoon teveel gedronken gisteren.’ Lachend komt hij de badkamer ingelopen. ‘Zeker weten dat het niet de oliebollen waren?’ Langzaam rol ik mijn ogen naar hem en sta op, om vervolgens het toilet door te spoelen en kort m’n tanden te poetsen. ‘Dat jij nou zoveel oliebollen naar binnen heb zitten werken.’ Hij haalt zijn schouders op en klopt op zijn buik. ‘Ik moet dit toch vullen?’ Giechelend loop ik langs hem heen naar de keuken, waar ik een glas water pak. ‘Gelukkig was het gisteren wel gezellig.’ Hij knikt instemmend en gaat aan de bar zitten. ‘Ik kan niet bevatten dat het al 2014 is.’ Instemmend knik ik. ‘December is zo snel voorbij gevlogen. Het lijkt wel gisteren dat we elkaar weer voor het eerst zagen.’ Hij glimlacht aan de herinnering en ik kijk naar mijn vinger, waar de ring nog steeds zijn plekje heeft. ‘De dag daarna was ook wel leuk.’ Niall wiebelt zijn wenkbrauwen en ik bloos, waarna ik mijn gezicht probeer te verbergen achter mijn glas water. ‘Shut up.’ Hij lacht luid en staat op, waarna hij om de bar heen loopt en me een duwtje geeft met zijn heup. ‘Niet zo verlegen, chipmunk.’ Ik rol mijn ogen weer naar hem, wat me weer een lach oplevert en hij opent de koelkast. Een pak eieren verschijnt in zijn handen, samen met wat kaas en ham. ‘Ik maak wel een ontbijtje.’ Glimlachend geef ik hem een kus op zijn wang en ga aan de bar zitten, waar ik een van mijn tijdschriften oppak en begin te lezen.

‘Shit,’ mompel ik. Ik spring zo snel mogelijk op en ren naar de badkamer, waar ik de maaginhoud van de vorige dag eruit gooi. Ik hoest en kreun, waarna ik mijn hoofd op de koude rand van het toilet laat rusten. Langzaam sta ik op en trek het toilet door, om vervolgens mijn tanden te poetsen. ‘Ik had niet zoveel ijs moeten eten,’ mompel ik en ga door mijn haar. Dan loop ik weer terug naar mijn slaapkamer, waar ik onder de dekens duik en verder ga met verdrietig zijn over het feit dat Niall gisteren weer is vertrokken.

‘Shit,’ mompel ik. Ik spring zo snel mogelijk op en ren naar de badkamer, waar ik de maaginhoud van de vorige dag eruit gooi. Ik hoest en kreun, waarna ik mijn hoofd op de koude rand van het toilet laat rusten. Langzaam sta ik op en trek het toilet door, om vervolgens mijn tanden te poetsen. Dan loop ik naar de slaapkamer en stuur Niall een berichtje. [u]Alweer boven het toilet gehangen. Geweldig dit[u] Met een diepe zucht loop ik naar de keuken en schenk een glas melk in. Niall is nu alweer drie weken weg en in die drie weken ben ik meerdere malen wakker geworden omdat ik moest overgeven. Met een schok besef ik iets en valt mijn mond open. Snel begin ik in mijn hoofd dingen te berekenen en zet het glas neer. Ik loop naar mijn slaapkamer en trek een vest aan, waarna ik een tas pak en mijn appartement verlaat. De capuchon van het vest trek ik over mijn hoofd en ik verlaat het gebouw, waarna ik de hoek omloop en de kleine supermarkt induik. Met mijn gezicht naar beneden gericht loop ik richting het rek met de zwangerschapstesten. Twee verschillende pakken haal ik van het schap en ik loop naar de kassa, waar ik een afkeurende blik van de caissière krijg. Onopvallend rol ik mijn ogen en betaal, waarna ik het tasje aanpak en de winkel weer verlaat.

Terwijl de testen op de wastafel in de badkamer liggen, probeer ik mijn nerveusheid onder controle te krijgen door wat TV te kijken. Het helpt iets, maar zodra het tijd is om de testen te checken, komen de zenuwen drie keer zo hard terug. De TV laat ik aanstaan terwijl ik naar de badkamer loop en op de testen kijk. Niall Horan gespot met blond meisje. Ze lijken het erg gezellig te hebben volgens ooggetuigen. ‘Ze konden niet van elkaar afblijven,’ zegt de eigenaar van het restaurant waar het koppel werd gespot, ‘ze zagen eruit alsof ze echt van elkaar hielden.’ Luid hap ik naar adem, zowel om het nieuws als om de testen. 1]Niall gaat vreemd en 2] Ik ben zwanger.

Nog maximaal tien hoofdstukken denk ik guys
Anyways, Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3 4

angel18
angel18 zei op 5 april 2014 - 12:18:
Omg dit is zo spannend vandaag komt toch een nieuwe deel? Ik ben echt verslaafd wie is het er met mij eens? Ik hou van je verhalen.


Lishaa
Lishaa zei op 3 april 2014 - 22:00:
Neeeee Neeeee NIALL!! Ik hoop voor je dat je niet vreemd bent gegaan anders.. Anders... En Ismay toch je bent zwanger... Ugh ik ga teveel op in dit verhaal.. En in je andere verhaal eigenlijk ook..


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 3 april 2014 - 13:14:
Oeeehh spannend...


x1Dx
x1Dx zei op 2 april 2014 - 22:58:
Ooh, spannend
Melding
Xxx


Dominique zei op 2 april 2014 - 20:47:
Whaaat the fuck is happening?