Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Frozen Teenagers.[Twilight] » its hunting time.

Frozen Teenagers.[Twilight]

11 mei 2009 - 18:33

1109

1

233



its hunting time.

Renesmee POV:
Grijnzend staan ik en mijn zus tegen over een slachtoffer. "Ik hoorde dat jullie een vampier kunnen vloeren met één aanraking." Glimlacht de 'man' tegenover ons. "Geruchten gaan rond, wil je het zien?" Vraag ik lieflijk. Hij knikt. Dit is onze standaart procedure, niemand kan mijn gezicht weerstaan. Ik loop rustig op hem af en laat mijn kracht naar mijn handpalm vloeien. Ik laat een stroomstoot van een paar duizend Volt los en onze tegen stander ligt al op de grond. "Maak hem maar af zusje lief." Glimlach ik. Hij probeert overeind te krabbelen en ik ren weg. Een fractie van een seconde later zie ik een heldere flits zijn richting op gaan. Ik draai me om en spring op de man. Eerst breek ik zijn armen af. Een hels geschreeuw breekt los. "Cathy! Help je mee?" Roep ik naar zijn zus. Al snel heeft de rest van het lichaam geen hoofd meer. Ik breek zijn benen af en begin het vuur te maken. Cathy handelt de rest wel af. Het vuur gaat makkelijk aan. De gedroogde dennennaalden hebben een lucifer nodig om in de hens te vliegen en ik gooi de ledematen in het vuur. Gulzig likken de vlammen aan het overschot van de vampier. "Dag, dag." Grinnikt Cathy. "Die zien we nooit meer, terug!" Lach ik zingend.



Cathy POV:
'Goed werk Zus' lach ik.'You to!' lacht ze terug.Ik schiet een kleine bliksem flits de lucht in en niet veel later dooft de regen het vuur.Mijn haar plakt aan mijn gezicht, maar ik geniet van de regen en de oorverdovende knallen.'Fijn nu ben ik nat' Zuchtte Renesmee.'Ja nou, de hele stad hoeft niet af te branden hoor.'
'Nee oke' Gaf ze me gelijk.Renesmee snoof diep :'Port Angeles, 1 vampier waarschijnlijk vrouwlijk.' Ik gaf haar een knikje en samen renden we door de natte bossen, na 100 KM stopte ze weer :'Hier achter is een wijk, Daar is de vampier nu aan het jagen.' Ik renden samen het laatste stukje door de wijk, ik volgde Renesmee en haar sterke Vampierzintuig.We hoorde een gesmoorde schreeuw.'We kunnen het slachtoffer nog redden.' Renesmee knikt :'Ga, Je dient als afleiding en redding van een persoon, ik reken af met de vampier.


Renesmee POV:
"Wat heeft dat arme meisje je gedaan?" Vraag ik aan de vampier, inderdaad een vrouw. Ze gromt naar me. "Dat gaat je niks aan." Ik trek een wenkbrauw op. "Ik vraag het alleen." Mompel ik. "Zeg zijn jullie niet die jagers?" Vraagt ze aan mij met een blik op mij en mijn zus. "Wie wij? Nee dat moet je verkeerd hebben verstaan." Vertel ik. Ik wacht even met praten tot Cathy het meisje weg heeft gehaalt. "We zijn vampierjagers." Grijns ik. "Je bent zelf ook een vampier." Sist ze. "Hmm, ja. We jagen op ons eigen ras omdat wij onze familie hebben uitgemoord, omdat we ons niet konden inhouden." Vertel ik. Ze mompelt vage woorden. Ze draait zich om naar de lege plaats waar haar prooi stond. "Wat heb je gedaan?" Sist ze furieus. "Mijn zus heeft haar weg gebracht." Glimlach ik. "Verdomd kleine praatzieke kutvampier." Vloekt ze. "Maar jy mag me Renesmee noemen." Grijns ik. "Die geruchten. Dat je iemand kan vloeren, is dat waar?" Vraagt ze. Ik grijns scheefjes. "Wil je het uitproberen?" Vraag ik. Ik houd mijn handen omhoog waar ze ze kan zien als ik naar haar toeloop. Ik sein naar Cathy. In minder dan een seconde word de vrouw door haar vastgehouden. Ik plaats mijn hand op haar schouder en schok haar. Ze valt op de grond. Ik ga op haar benen zitten en Cathy houdt haar armen vast. "Waar zijn de dichtstbijzinde vampiers?" Vraag ik dreigend. Ik houd mijn hand op en angstig probeert ze los te komen. "Ik weet het niet." Stotterd ze. "Waar zijn ze?!" Vraag ik weer. "In Forks, ze hebben een vaste woonplaats." Mompelt ze. "Vaste woonplaats?" Vraag ik nieuwsgierig. "Ja. Ze zijn vegetarisch naar eigen zeggen. Ze leven op dierlijk bloed." Verteld ze. "En ze hebben een mensenmeisje. Vermoord haar!" Sist ze erachter aan. "Waarom?" Vraag ik weer dreigend. "Haar vriend is een vampier, hij en zijn familie hebben mijn partner geslacht. Om haar te beschermen. Alsjeblieft vermoord haar." Smeekt ze ons. "Als we ze uitmoorden mogen we geen sporen achterlaten. Je zal haar wel tegen komen in de hel." Ik schok haar nog eens en ga van haar af. Cathy schiet een schicht op de vrouw af. Ik breek haar hoofd af. En dan haar armen. Cathy doet de rest en ik steek het vuur aan. Op een droge plek, aangezien het regend. Ik gooi haar ledematen, hoofd en romp erin. Dan doven Cathy en ik het vuur. Met de zojuist verkregen informatie ren ik richting Forks met Cathy op mijn hielen.


'Wat gaan we met die vegetariers doen?' Roep ik naar mijn 3 minuten oudere zus.' 'We moeten ze lokken naar een plek ver in de buurt van hun woonplaats, we beginnen met observeren, dat lijkt me het slimst.'
Daar was ik het met Renesmee mee-eens.'Ik mag het huis observeren zeker' grijns ik.'Natuurlijk, go do your thing!' Ik snoof :'Een groep, 7 vampiers nu naar links dan die donkere zeiweg uitlopen en dan komen we op een open plek, ze zijn aan het honkballen' meldde ik.Renesmee begon te rennen en ik volgde haar.We kwamen aan op de open plek en verstopte ons tussen de bosjes.We zagen een meisje met wildzwart haar boven haar schouderse stond een paar minuten stil en begon toen te schreeuwen :'2 vampierjagers, ze zijn hier in de buurt!' riep ze geschokt.
'Damn!Ze kan de toekomst zien!' siste Renesme pissed-off.Ik kon geen woord uitbrengen, daar op het veld ag ik de meest lekkerste persoon van de wereld!
'Renesmee, Ik...ik ben verliefd.' mompelde ik.Na een tijd wachten kwam er een soort gebrabbel uit haar mond :' huh....waat?' Ik wendde -jammer genoeg-mijn blik af van de goddelijke persoon om Renesmee te zien.Ze keek wijmelend voor zich uit naar de jongen met het blond krullende haar.'Jij ook! Oh Zus it kí¡n niet!Of ze nou vegetarisch zijn of niet, ze hebben vast en zeker heus wel een keer een mens vermoord!' Ik hoorde het meisje met de voorspellende krachten weer spreken :'Ze vallen ons niet aan, alsof iets of iemand ze tegen houd.'
'Mooi,' zei de andere blonde man :'Dan hebben we tijd weg te komen' Snel schudde ik Renesmee uit haar droom.
'Kom, dt is onze kans te kijken waar ze wonen.' Een meisje en een jongen stapten in een zilvere volvo, de rest liep naar een enorme hummer.
'Jij volgt de hummer, aangezien er meer mensen in de hummer zitten, Ik volg de volvo.' zei Renesmee.Ik knikte en rende zo onopvallend mogelijk achter de Hummer aan.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 11 mei 2009 - 19:51:
Verder leuk verhaal