Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky love? » Beschrijving karakters

Lucky love?

14 april 2014 - 20:23

637

4

185



Beschrijving karakters

Ik zal hier iedereen beschrijven en de karakters omschrijven. Hope you like it :)

Pov. Melissa van Dijk
Ze heeft blond krullend haar, wat net over haar schouders heen valt. Ze heeft groene ogen. Ze is 1,75 lang. Ze is 19 jaar oud.Ze heeft meestal een beetje jongens kleding aan en niet te vergeten haar rode Vans waar ze helemaal verliefd op is. Ze draagt dan ook alleen spijkerbroeken met een t-shirt of top erboven aan. Ze is helemaal gek op voetballen en gitaar spelen. Ze wild graag een professioneel voetbalster worden. Ze traint dan ook vaak mee met de jongensteam van haar school. Ze speelt zelf in het meisjes team van haar school. haar positie is mid-mid.
Ze houdt heel erg van haar familie en haar beste vriendin Nohla Payne. Ze woont samen met haar moeder en twee broertjes in een rijtjeshuis. Haar vader heeft haar verlaten toen ze 8 jaar oud was en toen zijn ze ook meteen naar Engeland verhuisd.
Ze doet goed haar best op school. Ze houdt er ook van een grapje tussen door. Ze is altijd vrolijk en kletst volgens de leraren te veel. Ze heeft het niet zo erg op jongens die denken dat ze elk meisje kunnen krijgen. Voor haar ook wel gladjanous genoemd.

Nohla Payne
Ze heeft bruin stijl haar. Het haar komt ongeveer tot de helft van haar rug. Ze is 1,70 lang. Ze is 19 jaar oud. Ze heeft meestal jurkjes aan of rokken met een vrolijke blousje of t-shirt en daar onder heeft ze altijd hakjes aan. Ze is helemaal gek van voetballen en mode. Ze traint hetzelfde als Lisa. Alleen zij staat spits in het voetbalveld.
Ze houdt heel erg van haar Familie (vooral van Liam ze zijn onafscheidelijk), haar beste vriendin Lisa en natuurlijk van haar vriendje Niall Horan. Ze heeft nu al ruim een half jaar een relatie met Niall. Dit is niet altijd even makkelijk, want niemand mag ervan weten. Ze woont in een groot huis met een zwembad erbij en een voetbal veld. Dit huis kreeg haar familie (moeder, vader en zusje) van Liam.
Ze doet goed haar best op school, ze dagdroomt wel veel tijdens lessen. Ze kletst ook te veel en lacht vaak om grappen. Ze houd van eten en gaat ook graag uiteten.

Liam Payne
Hij heeft bruin haar wat schuin staat door zijn gel. Met chocola bruine ogen. Hij draagt altijd zijn stoere kleding. Hij is helemaal gek van zijn zusje Nohla en vindt het heel leuk en chill dat haar zusje voetbalt. Hij beschermt haar altijd als dat nodig is. Hij geniet ook van touren met de boys. Maar het liefst is hij bij zijn familie.
Hij houdt van picknicken en surfen.

Niall Horan
Hij heeft boven aan blond haar en bij zijn kern bruin haar. Hij heeft oceaan blauwe ogen. Hij draagt zo als gewoonlijk zijn baseball vest en crazy mofo T-shirt met daar onder een spijkerbroek en witte Nike schoenen. Hij is helemaal gek van Nohla, maar is bang voor de reactie van de jongens, want ze hadden beloofd om niet met één van de zusjes een relatie te nemen. Hij houdt ook ziel veel van zijn broer waar hij alles mee kan bespreken. Hij geniet ook van touren met de boys.
Hij is gek op eten vooral van Nando`s en houdt van gitaar spelen.

Harry Styles
Hij heeft bruin krullend haar. Hij heeft groen/grijze ogen. Hij heeft altijd stijlvolle kleding aan. Hij houdt van zijn familie (moeder, zus en stiefvader). maar Lisa krijgt al gauw een plekje in zijn hart. Hij denkt dat hij haar zo versierd heeft, maar dat valt vies tegen. Hij gaat tot het uiterste om haar hart te veroveren.
Hij houdt ervan om er modieus er bij te lopen en te flirten met meiden. Hij vindt het ook erg leuk om liedjes te schrijven en lol maken met zijn vrienden. Hij geniet er ook van om op tour te gaan.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 6 april 2014 - 16:18:
Melding!!!


katniss
katniss zei op 6 april 2014 - 13:52:
Melding !


justmissF24
justmissF24 zei op 6 april 2014 - 4:11:
Melding klinkt leuk !!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 5 april 2014 - 22:39:
Melding!