Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Romantisch ...

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

5 april 2014 - 20:28

501

1

218



~ Romantisch ...

OMG, ik heb dus gewoon een date met Louis... Mijn droomman <3 jullie snappen me zeker wel toch? Ik bedoel hij ziet er goed uit en hij is grappig! Precies wat ik wil hebben.

Ik stress me eigen dood, straks gaat het super fout... Oké ik heb nog wel anderhalf uur, dus ik ga nog even douchen en me eigen opdoffen.
Als ik naar de badkamer ren en de deur snel op slot doet hoor ik Zayn's stem opeens: 'Wat ga je nu weer doen? Ooh wee, als je een date met Louis hebt!'
Hoe de fuck weet hij dat? Heeft hij ons telefoon-gesprek soms afgeluisterd? 'Rot op, laat mij douchen ofzo!' Schreeuw ik terug.
Ik zet de douche aan en zet hem lekker warm. Dan kleed ik me uit en stap ik de warme douche in. Na dat ik me heb gewassen en mijn haar heb gewassen stap ik er uit en pak ik de langste handdoek. Ik kijk in de spiegel en pak mijn haar vast, eerst steek ik het in een knot, daarna een paardenstaart, uit eindelijk laat is ze los hangen en maak er pijpenkrullen in. Veel make-up doe ik niet op, ik breng een eyeliner aan en mascara. Ik ren naar mijn slaapkamer en trek mijn ondergoed aan, dan snuffel ik door mijn kast op zoek naar een schattig jurkje. En daar hangt het perfecte voor deze romantische date. Nog een paar pumps en klaar!
Ik bewonder mezelf in de spiegel en zeg: 'Spiegelje, spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land? U beeldschone dame, u.' dan schiet ik in de lach.

Later is het tijd om te gaan. Ik loop stiekem de deur uit op mijn tenen zodat Zayn me niet ziet. 'Hey, wat ga je doen?' Zayn heeft me gezien. 'Ach, gonna suck your' dick asshole!' Roep ik en ik loop de deur uit.
Ik kom aan in het park en kijk rond, geen Louis te bekennen. Ik loop een eindje voorruit en zie iemand achter een boom staan. 'Louis ik zie je heus wel!'
'Oohja?' hoor ik een stem achter me zeggen, ik ruk me om. 'Oh my god Louis! Ik schrok me eigen dood!' Louis grinnikt en geeft me een knuffel. 'Wat zie je er mooi uit, beauty.' Ik kleur rood en Louis ziet het. Louis krijgt een glimlach op zijn gezicht. 'Oeh, beauty bloost.' Zegt hij en ik kleur nog roder. Ik por hem en zeg: 'Jij ziet er ook goed uit hoor, grappenmaker.' We lopen door het park, ik voel dat Louis nep gaapt en zo zijn arm over mijn schouder legt.
De date was super romantisch, we gingen nog ergens zitten en we hebben gepraat over vanalles.

Ik pak mijn sleutel en maak de deur open. Meteen staat Zayn voor me. 'En waar ben jij geweest bij Louis zeker?' Vraagt hij met zijn handen in zijn zij. 'Dat gaat je niks aan, ga iets beters doen bijvoorbeeld met Perrie skypen.'
'Hou Perrie erbuiten jij.'
'Nope, ik luister niet naar mijn broertje.'
'Je gaat GEEN relatie krijgen met Louis hij vindt je niet eens leuk!'
'Hij zoende me anders wel net!'
Zayn kijkt me verbaasd aan. 'Ge, gezoend?'
'Ja, gezoend!'
Zayn stampt boos naar zijn kamer. Wat kan hem het schelen?


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 8 april 2014 - 18:41:

Zayn kijkt me verbaast aan. ' Ge, gezoend ? '


OMG super !!! Ik verwachte echt zo'n reactie als.

' Ja gezoend !! Je weet wel, als lippen tegen elkaar aankomen ? Maar dat wil Pez waarschijnlijk niet eah ?! Jammer dan ! Want ik heb met Louis gezoent ! ' Ik snapte mijn vingers in Z formatie en beende weg naar mijn kamer. Zayn stond daar met z'n mond vol tanden. Nice Doniya, nice..... dacht ik bij mezelf terwijl ik de deur opende

Ik ga verder met mijn leesmarathon, topsport !!