Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Ruzie met Lottie.

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

5 april 2014 - 22:08

413

3

264



~ Ruzie met Lottie.

Na een bekgevecht met Zayn loop ik maar weer naar m'n kamer en check ik mijn email. Allemaal berichtjes van de fans van Zayn, hij heeft het er zo druk mee. Dan zie ik opeens een email van Lottie. Ik lees hem:

Hoe weet jij dat ik op Niall ben?! Ik heb het je niet eens verteld. Maar door jou weet mijn broer het nu, aan de ene kant bedankt maar aan de andere kant waarom? Ik zou graag antwoord willen xjes Lottie btw, miss kunnen we wel is een keer afspreken en oohja m'n nummer : 0636539986 <-- geen echt nummer is alleen maar voor het verhaal!

Shit, ik heb er dus wel problemen mee gekregen maar heel boos is Lottie toch niet.
Ik app haar maar dan.
Hey Lot, ik vind het nix om op app over dat hele gebeuren te praten dus we kunnen beter afspreken x
Ik wacht op een berichtje terug maar die zal er waarschijnlijk vandaag niet meer komen.
Ik ga maar naar Zayn toe. Als ik voor zijn kamer sta hoor ik zacht gesnotter. Zachtjes doe ik de deur open. 'Zayn?' Vraag ik maar ik krijg geen antwoord. 'Zayn?' Vraag ik nogmaals maar nogsteeds geen antwoord. Op het bed zit Zayn, zijn gezicht verborgen in zijn handen. Dan kijkt hij op en steekt zijn middelvinger op. 'Zayn kom op zeg! Vertel me gewoon wat er is gebeurd ik help je graag, ik ben niet voor niets je grote zus?' Maar Zayn reageert niet. 'Ja, dan blijf je daar toch lekker huilen, alleen.' Ik weet dat deze truc altijd werkt en ik loop de kamer uit. Ik tel tot drie en op de drie hoor ik mijn naam. 'Doniya, wacht!' Ik loop terug naar de kamer van Zayn en ga op het bed zitten. Ik leg mijn arm over zijn schouders maar hij duwt ze weg. 'Kijk dit eens.' Zegt hij snikkend terwijl hij de tv aanzet. Wat mij als eerste opvalt is dat hij het opgenomen heeft ik kijk naar de tv en zie dat het nieuws er op springt.
Perrie Edwards gespot met blonde hunk in het park. Op 12 april 2014 zijn Perrie en Niall Horan gespot in het park, ze liepen hand in hand en zagen er dolverliefd uit. Straks meer.
Ik kijk met grote ogen naar het beeld, vervolgens kijk ik naar Zayn de tranen springen weer in zijn ogen.
'Zayn, het is maar nieuws...'
'Ja en waarom heeft Niall dan elke keer vreemde smoesjes dat hij weg moet en Perrie ook?'
'Heb je Perrie al gesproken?'
'Nee.'
Toen viel er een stilte. Ik leg mijn arm weer over zijn schouders en dit keer laat hij ze hangen. Ik knuffel hem en zeg dat het allemaal wel goedkomt ookal weet ok dat niet zeker...


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 8 april 2014 - 18:50:
Awwww, zieluuuuug !! :'(


princess
princess zei op 6 april 2014 - 9:53:
Melding 4 mij


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 5 april 2014 - 22:38:
Ik heb net je hele verhaal gelezen, I love it!!
Melding voor het volgende hoofdstuk!!