Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Avondje uit.

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

6 april 2014 - 13:43

1318

3

289



~ Avondje uit.

Avondje stappen gezellig?

We zitten met z'n 3e op de bank, tv te kijken.
'Dus, zullen we vanavond stappen?' Vraagt Niall dan, 'Een avondje Iers uit?'
'Dat klinkt goed Niall, wat vindt jij er van Do?' Vraagt Louis.
'Klinkt inderdaad gezellig!' Zeg ik. 'We kunnen wel naar een leuke bar hier in de buurt, ik ben er wel al is geweest. Het is heel gezellig daar.' Stelt Niall voor, ik en Louis knikken.

We lopen naar de bar, het is maar een paar meter lopen vanaf Niall's huis. We komen in een steegje, er zitten aan de zijkanten jongens die ons aankijken. 'Yo, Chester, Dan hoe issie?' Roept Niall en steekt zijn hand op. 'Hey, Nialler. Het gaat goed, wie is dat schatje langs je?' Een jongen die dus blijkbaar Chester heet komt naar ons toe lopen en bekijkt me aandachtig. 'Hey babe.' Fluistert hij in mijn oor. 'Hoi.' Zeg ik. 'Dat is Doniya, zus van Zayn.' Zegt Niall en hij kijkt me aan met een blik van ze-zien-er-stoer-uit-maar-ze-doen-je-geen-fuck. Ik kijk opgelucht. Louis is stil en vertrouwt het niet, hij gaat dicht bij me staan en slaat zijn arm om mijn middel. Ik voel me meteen veiliger. 'Zie je later!' Roept Niall naar de jongens en ze knikken.
We lopen het café in, het is klein en druk. Maar dan zie ik Zayn er zitten en ik loop naar hem toe. 'Wat doe jij hier nu?!' Schreeuw ik, ik moet schreeuwen want de muziek staat zo hard. 'Feesten in Ierland doe jij toch ook?!' Schreeuwt hij terug. Ik zie dat hij bij een paar meisjes staat. 'Je moet hier weg!' Schreeuw ik. 'Waarom, laat mij Doniya?' Schreeuwt Zayn, dan ziet hij Niall en springt op. Ik ren hem achterna. 'Hey lul, wat moet je met Perrie?' Schreeuwt Zayn tegen Niall, Niall schrikt. 'Nee Zayn, het is niet wat je denkt dat het is! Laten we straks praten.' Schreeuwt Niall rustig, maar Zayn duwt Niall naar achter. 'Niks praten, man. Fuck you!' Schreeuwt Zayn, en hij duwt Niall nog een keer. Niall komt met zijn hoofd tegen het raam. 'Zayn stop!' Schreeuwt Louis en hij pakt Zayn vast, maar Zayn rukt zich los en duwt Louis weg. Ik snel naar Louis en vraag: 'Gaat het?' Louis krabt op zijn hoofd en knikt. Zo te zien is Zayn dronken en duwt Niall nog een keer hard. Een mensen-massa staat om het gevecht te kijken. Dan slaat Zayn Niall in zijn gezicht, Niall heeft een bloedneus. Ik zie dat Niall er genoeg van krijgt en duwt Zayn ook. Ik ren naar Zayn en pak zijn schouders vast. Hij draait zich met een ruk om, slaat zijn elleboog tegen mijn neus en duwt me hard weg. Ik kom met mijn hoofd tegen de rand van de bar en val neer op de grond. Het enige wat ik nog zie is wazige mensen om me heen en alleen maar zwart....

In Louis' lichaam.
Ik zie dat Doniya hard wordt geduwd. Ik ren naar haar toe en ze ligt op de grond. Haar hoofd bloedt. Adrenaline pompt door mijn lichaam. Terwijl ik Doniya oppak kijk ik naar Niall en Zayn die aan het vechten zijn. Niall heeft een bloedneus en Zayn een snee in zijn hoofd, snel bel ik de ambulance en de politie.
Na een paar minuten zijn ze er, ze komen naar binnen gesneld en ik roep de ambulance terwijl de politie zich bemoeit met de ruzie. De ambulance komt en ze nemen Doniya mee. Ik mag ook mee met de ambulance. Hoe het afloopt met Niall en Zayn weet ik niet ik hoop goed....

Terug in Doniya's lichaam.
Ik word wakker op een wit bed, eigenlijk alles is wit. Even twijfel ik, ben ik dood? Ik kijk langs me en ik zie Louis. Hij glimlacht. 'Wa-waar ben ik?' Vraag ik en ik voel op mijn hoofd, 'Auw!' roep ik. 'Doe dat maar niet, je bent in het ziekenhuis.' Zegt Louis. 'Waarom?! Wat is er gebeurd!' Roep ik. 'Rustig, rustig. Ik vertel je alles..'
Na dat Louis het verhaal heeft verteld snap ik alles weer. 'Maar wat is er met mij dan?'
'Je hebt een lichte hersenschudding, een gebroken neus en veel blauwe plekken.'
Na een tijdje praten met Louis val ik in slaap.
'NEE, NEE!' Schreeuw ik. Maar het is telaat, Zayn sluit zijn ogen... Voor altijd. Ik begin nog harder te huilen, 'Nee, Zayn alsjeblieft!' Roep ik maar het had geen nut meer. Zayn is dood. Ik leg mijn hand op zijn borst. 'Zayn, waarom moet je zo sterven? Waarom?' Roep ik snikkend. Louis legt zijn arm om mijn schouder en trekt me tegen zich toe. 'Ik leef erg met je mee, Doniya.' Zegt hij en ik huil op zijn borst. 'Waarom Zayn, waarom?' Vraag ik. Ik kijk naar Louis, hij huilt nu ook. Hij kijkt me aan en geeft me een kus op mijn slaap. Als ik voor me kijk zie ik Perrie zitten, ook huilend. 'Het is allemaal jou schuld trut!' Ik buig me voor over en duw Perrie van haar stoel die aan de andere kant van het bed zit. 'Auw!' Roept ze maar het kan me niks schelen. 'Vieze bitch, hoe durf je hier nog te komen?' Ik zie dat Perrie op staat en ze heeft een enorme snee in haar hoofd, van haar kruin tot aan haar kin is een enorme snee. Ik schrik als ik het zie, heel haar gezicht is alleen maar bloed.
'AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH' Schreeuw ik, ik kijk om me heen. Louis schrikt wakker. 'Wat is er?!' Roept hij. Ik ben helemaal bezweet. 'Zayn dood, Perrie.. Ik .. Ik...' Ik kan niet uit mijn woorden komen. 'Een nachtmerrie.' Zegt Louis en pakt een servet van het dienblad waar een leeg bord op staat. Hij veegt het zweet van mijn hoofd. Hij legt een arm op mijn schouders. 'Vertel rustig wat er is gebeurd in je droom, babe.' Zegt hij. 'Ik zat langs Zayn, hij ging dood. Perrie zat tegen over me en ik werd zo boos toen ik haar zag, dat ik haar duwde. Ik schold haar uit en.. en... heel haar gezicht was een snee... Alleen maar bloed.' Vertel ik. Ik begin te huilen en vraag: 'Word ik gek?' Louis begint te lachen. 'Nee, gek. Het is gewoon een nachtmerrie, over het gevecht van Zayn en Niall.' Legt Louis uit. Ik zucht opgelucht. 'Hoe gaat het eigenlijk met Zayn en Niall?' Louis kijkt verdrietig. Ik geef hem wat water. 'Hier.' Zeg ik maar hij schudt zijn hoofd. 'Met Zayn gaat alles goed maar Niall... Hij ligt ook in het ziekenhuis. Na dat de politie er was waren ze gewoon nog door gegaan met vechten. Niall heeft nu dus een gebroken arm en een hersenschudding..' Ik schrik. Ik spring uit bed en ren de kamer uit. 'DONIYA KOM TERUG!' Roept Louis maar ik doe alsof ik hem niet hoor. Ik loop door de gang op zoek naar Niall's kamer. De eerste de beste deur open ik en ik zie Niall liggen. Hij kijkt me aan. 'Wie is dat?' Vraagt hij aan Liam die langs hem zit. 'Doniya.' Zegt hij en loopt naar me toe, hij geeft me een knuffel. 'Hoe gaat het? Je ligt toch ook in het ziekenhuis?' Ik knik. Dan komt Louis binnen. Ik draai me om. 'Oh dus dit was je van plan, ik dacht dat je eten ging halen..' Zegt Louis. Ik knik weer en loop naar Niall's bed. Ik bekijk hem. 'Ook een gebroken neus?' Vraag ik en hij knikt. 'Wie ben jij?' Vraagt Niall. 'De zus van Zayn, Doniya.' Zeg ik, Niall kijkt Liam aan en hij knikt. Niall denkt na. 'Hey, nu ken ik je weer! Jij ging ook mee naar de bar.' Ik knik. 'Hoe gaat het?' Vraag ik. 'Pijn..' Zegt hij. Er is nog een bed langs hem vrij, een zuster komt binnen en ik vraag of ik daar mag liggen. Eerst wilde ze het niet maar toen zei ze uit eindelijk toch ja.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 8 april 2014 - 18:54:
Awww, zo'n zielige droom !!
Maar wel weer ontzettend goed geschreven !

Ik ben blij dat ik meteen verder kan lezen ^^


katniss
katniss zei op 6 april 2014 - 16:29:
Spannend,
Melding voor het volgende hoofdstuk!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 6 april 2014 - 15:52:
Oehhhh, spannend!! Benieuwd hoe Zayn gaat reageren.
Melding voor het volgende hoofdstuk! X