Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo due

Broken by cancer (AF)

6 april 2014 - 16:24

1762

8

529



Capitolo due

Image and video hosting by TinyPic

Als ik aan kom staan er al wat mensen, zeker honderden en allemaal tussen de achttien en negentien jaar. Dat gaat gezellig worden. Ik ga in de rij staan. Dit is een discotheek waar je pas in mag als je achttien bent. Gelukkig ben ik dat, deze discotheek is het aller populairste onder jongeren en zeker scholieren.
,,ID-kaart.” zegt de bewaker als ik aan de beurt ben. Ik laat hem zien en hij knikt. Ik loop naar binnen. De muziek staat hard en iedereen die al binnen is danst. Ik hou van dansen en van feesten zoals deze. Deze feesten duren meestal van elf uur 's avonds tot vijf uur 's nachts. Dit soort feesten doet me al het andere even vergeten. Al snel heb ik heel wat sjans van jongens. Ik ga de dansvloer op en begin te dansen. Verschillende jongens dansen dicht tegen me aan en proberen mijn aandacht te krijgen, wat lukt.
,,Hi, ik ben Kyle.” zegt één van de jongens. Ik glimlach naar hem.
,,Nola.”
,,Kom je hier vaker?” ik moet lachen. Echt zo'n standaard versierzin, maar goed, ik heb het naar me zin en daar gaat het om.
,,Ja, elke avond probeer ik hier te zijn.”
,,Hoe kan het dat ik je dan nog nooit gezien heb?”
,,Tja, misschien lette je niet goed op.” ik geef hem een flirterige blik. Hij legt zijn handen op mijn heupen en samen dansen we verder op de beat. Zijn adem voel ik in mijn nek en zijn handen gaan naar beneden, totdat ze rusten op mijn kont. Hij geeft een zoen in mijn nek en dat voelt fijn. Ik draai me om en kijk hem recht in zijn ogen aan. Even stop ik met dansen en dan zoen ik hem volop zijn mond. Heel snel trek ik me terug en kijk hem verleidelijk aan. Daarna draai ik me om en loop naar een rustig plekje, gevolgd door Kyle. Hij duwt me tegen de muur en zoent me weer. Mijn ogen sluiten zich en ik leg mijn armen in zijn nek. Mijn lippen gaan langs zijn lippen en meteen opent hij zijn mond. Onze tongen raken elkaar en de bewegingen gaan zacht, maar met passie door. We ademen uit door onze neus, tja het is ook een beetje moeilijk om door je mond te ademen nu. We beginnen steeds heftiger te zoenen en ik sla mijn benen om zijn middel. Zijn hand glijd onder mijn shirt en stopt op mijn borsten. Hij kneed ze zachtjes en ik kreun even. Dit voelt zo goed en alles wat slecht is in mijn leven ben ik voor nu even vergeten. Ik ga hevig met mijn handen door zijn haar, terwijl hij mijn borsten blijft kneden. Mijn lichaam raakt opgewonden en schreeuwt om meer, maar ja dat kan je niet doen in een discotheek. Als Kyle richting mijn broek gaat, stop ik met zoenen en sla zijn hand even weg. Ik kijk hem aan en ik moet lachen.
,,Je krijgt van mij wat drinken.” zegt hij en trekt me mee naar de bar.
,,Wat kan het zijn?” vraagt de barkeeper.
,,Bacardi rum coke.” zeg ik tegen hem. Hij kijkt me aan.
,,Zo, zo toe maar.” zegt hij. Ik trek een wenkbrauw op.
,,Geef me het nou maar. Ik heb al een moeder die zich met me bemoeit!” boos kijk ik weg. Hij schenkt het in en geeft het even later aan mij. Ik zie dat Kyle hetzelfde neemt. ,,Zullen we buiten even roken?” hij knikt en loopt met me mee.

Als we buiten komen, pak ik mijn pakje met de jointjes en geef er één aan Kyle. Hij kijkt ernaar en kijkt dan naar mij.
,,Steek dan aan, geeft je een goed gevoel.” zeg ik flirterig en steek mijn joint op.
,,Maar dit heb ik nog nooit gerookt. Ik rook altijd gewone sigaretten.” Zegt hij.
,,Ben je een watje? Kom op, je kan er toch wel één proberen.” hij slikt en steekt hem dan aan. Van binnen lach ik. Hij is eigenlijk wel een watje. Hij hoest een paar keer en wilt de joint weer terug geven, maar ik schudt mijn hoofd. ,,Dat is altijd in het begin, je moet er aan wennen. Gewoon doorroken.” hij leunt met één been tegen de muur en rookt verder. Hoe meer hij rookt, hoe makkelijker het gaat. Ik drink van mijn drinken en de alcohol vult mijn lichaam. We bekijken de mensen die aankomen en weggaan en liggen op een gegeven moment helemaal in een deuk. Sommige zijn zo dronken dat ze voorover van de stoep vallen en sommige geven over in de struiken. Ze zeggen dat feesten niet goed is voor je, maar ik snap dat niet. Het is zo leuke sfeer en je krijgt er op bepaalde punten weer ervaring bij, als je begrijpt wat ik bedoel.
,,Zullen we weer naar binnen gaan?” Kyle knikt en loopt een beetje wankelend naar binnen. Binnen geef ik hem een pilletje XTC. Hij neemt het in. ,,Eerste keer XTC?” vraag ik als we op de dansvloer staan.
,,Ja.”
,,Dat went wel.” zeg ik, we beginnen op de muziek te dansen en raken elkaar op alle plekken aan. Kyle trekt me tegen zich aan en ik moet lachen. Dit voelt zo goed, alles even los en aan niks denken. Ik drink mijn Bacardi rum coke op en wenk de barkeeper dat ik er nog een wil.
,,Zou je dat nou wel doen?” nu kijkt Kyle me heel bezorgd aan. Ik laat hem los en zet een stap achteruit.
,,Nogmaals, ik heb al een moeder die zich met me bemoeit!” roep ik wat boos naar hem. ,,Ik doe wat ik wil en niemand houdt me tegen, het is mijn leven oké?!” ik geef hem een duw en loop naar de bar toe. De barkeeper geeft me net mijn drankje. Waarom bemoeit iedereen zich toch met mij? Ik ben achttien en dus volwassen. Ik mag doen wat ik wil, ik mag innemen wat ik wil, ik mag drinken wat ik wil en ik mag het doen met wie ik wil.
,,Hi Nola.” hoor ik opeens. Ik draai me om en kijk in het gezicht van Jake.
,,Hi.” zeg ik misschien wat te enthousiast.
,,Mag ik naast je komen zitten?” vraagt hij en wijst naar de barkruk. Ik knik. Hij gaat zitten en kijkt me aan.
,,Als je niks gaat zeggen, dan kan je beter weer gaan.” Zeg ik tegen hem. ,,Ik ben hier om te feesten.”
,,Ja, ik ook. Jij had net XTC gebruikt of niet soms?” ik knik.
,,Is dat erg?”
,,Nee, dat doe ik ook.” zegt hij en houdt twee pillen in zijn hand. ,,Wil je?” ik glimlach. Eindelijk iemand die gewoon leeft, net zoals ik. Ik pak een pilletje en tegelijk nemen we die in. Ik met een slok van mijn Bacardi en Jake met een slok van zijn biertje.
,,En? Nog leuke meiden gespot?” vraag ik aan hem.
,,Ik zit er naast één.” zegt hij en glimlacht breed naar me. Ik geef hem een klein speels duwtje.
,,Haha, grappig! Nou vertel!”
,,Buiten heb ik wel een paar leuke meiden gezien.”
,,Maar?”
,,Ik kan er een toch niet zomaar gaan zoenen?”
,,Waarom niet? Dat doe ik altijd.” hij kijkt me even met grote ogen aan. ,,Ja, hallo! Dit is een feest waar iedereen alcohol drinkt, jointjes rookt en XTC gebruikt, denk je nou echt dat een zo'n meisje morgenochtend nog nuchter is?” Jake haalt zijn schouders op. ,,Kijk naar mij of jezelf. Ik geloof niet dat wanneer jij morgenochtend wakker word dat je nog precies weet wat er gebeurd is.”
,,Nee, dat weet ik meestal niet meer.”
,,Dat bedoel ik. Dan kan je toch gewoon zoenen met iemand en je kan zelfs verder gaan.” nu worden zijn ogen groter.
,,Dat kan je toch niet maken. Straks maak ik één van die meisjes zwanger.”
,,Ja dat kan, maar dat hoeft niet. Ik wist niet dat je zo'n watje was.”
,,Zou jij het nu gewoon zomaar doen dan?” ik knik.
,,Zoek jij maar iemand uit.” Zeg ik tegen hem.
,,Jij gaat het echt niet doen.” Ik zet mijn glas wat hard op de bar neer.
,,Waar wedden we om?”
,,Ik trakteer je op nog een Bacardi rum coke als jij met hem verder gaat dan zoenen.” hij wijst naar een jongen in de hoek. Ik bekijk hem eerst even goed. Het is ook nog eens een lekker ding ook. Ik glimlach naar hem en hij lacht terug. ,,Doe dan of ben jij het watje?” Oké, nu maakt Jake me boos. Ik heb dit al veel vaker gedaan. Ik ben geen watje en dat zal ik aan hem bewijzen ook! Ik wacht tot de jongen weer naar mij kijkt. Terwijl ik terugkijk, sta ik op. Ik voel zijn blik op me gericht en loop naar de wc. Ik kijk nog even om voordat ik naar binnen ga. Hij vangt mijn blik. Dit lijkt me toch duidelijk genoeg. Ik ga het toilet binnen en sta meteen voor een wasbak. Ik blijf staan. Als er zomaar iemand binnenkomt, kan ik altijd nog een toilet invluchten. De deur gaat open. Hij is het. Hij lacht naar me en doet de deur op slot. Met z'n tweeën staan we in de kleine ruimte en hij pakt mijn borsten. Hij begint ze te kneden en daarna zoent hij me heftig. Terwijl mijn blouse half open staat, word ik opgetild en op de rand van de wastafel gezet. Hij knielt, trekt mijn slipje naar beneden en beft me. Jezus, wat is dit geil! Ik hoor gekraak, als die wasbak maar niet naar beneden dondert. Boven ons gehijg uit hoor ik voetstappen en hij springt op.
,,Niet stoppen!” hijg ik. Hij tilt me op en duwt me tegen de deur. Hij ritst zijn broek open en haalt zijn keiharde penis eruit. Hij gaat bij me naar binnen terwijl de deurkruk in mijn rug beweegt. We beginnen sneller te ademen. Ik word nog geiler als er iemand op de deur klopt. Ik hou het niet meer en kom klaar. Nog twee stoten en dan voel ik hem in me klaarkomen. Hij trekt mijn slipje omhoog en knoopt mijn blouse dicht. Ik voel een kus in mijn nek en dan gaat hij de wc uit. Een meid komt binnen en kijkt me aan. Ik glimlach even naar haar en doe mijn haar goed. Ik loop terug naar de bar, waar Jake me met grote ogen aankijkt.
,,Je hebt het nog echt gedaan ook!” roept hij.
,,Ja, dus wie is hier nou het watje? Geef me nou maar die Bacardi.” zeg ik terwijl ik mijn vorige achterover giet.


Reacties:

1 2

1DNiaLL
1DNiaLL zei op 9 april 2014 - 21:07:
Zogenaamd ben ik even 16+ oke
superleuk snel verder


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 7 april 2014 - 18:24:
Badasss


Nynlufx
Nynlufx zei op 6 april 2014 - 21:26:
Ik heb een flashback van Bangkok Boy
Melding xx


elma
elma zei op 6 april 2014 - 21:18:
Oeeh..

Melding?x


Nadja
Nadja zei op 6 april 2014 - 20:44:
Melding xx