Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Bezoek.

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

6 april 2014 - 18:27

622

4

270



~ Bezoek.

Eerst bezoek en dan de waarheid.

Ik en Niall liggen alleen op de kamer. Hij kijkt me aan en trekt een gekke bek, ik schiet in de lach. Dan gaat de deur open, een blond meisje met blauw-groene ogen komt de kamer binnen. Ze ziet er leuk uit in haar schattige jurkje. 'Hoi Niall!' Roept ze en loopt naar hem toe. Ze gaat langs zijn bed zitten en geeft me een dodelijke blik. 'Wie the fuck ben jij?' Vraagt Niall. 'Niall? Je weet niet wie ik ben?' Vraagt het meisje. Niall schudt zijn hoofd. Weer kijkt het meisje me aan en geeft me een dodelijke blik. 'Dit alles is zeker jou schuld, jij hebt er voor gezorgd dat hij me niet meer kent! Bitch!' Roept ze, ik kijk haar verbaasd aan. 'What the fuck? Ik ken jou niet eens, dus haal niks in je hoofd.' Zeg ik boos. Niall kijkt me aan en maakt een gebaartje van ik-snap-er-niets-van. 'Dan ga ik maar weer, maar Niall kan je even je nummer geven?' Vraagt ze lief. 'Die ga je nooit krijgen.' Grinnikt Niall. Het meisje wordt rood omdat ze boos is en stampt de kamer uit. Als ze de kamer uit is, kijk ik Niall aan en we beginnen te lachen. 'Wie was dat, moet ik haar kennen? Ik dacht dat ik me alles herinnerde..' Lacht Niall. 'Ze is gewoon een fan ofzo.' Lach ik.

Na dat de dokter is geweest om naar mij en Niall te kijken, komt heel 1D binnen. We kijken allebei verbaasd. 'Hey jongens, wat doen jullie nu weer hier?' Vraag ik. 'We komen gewoon op bezoek.' Zegt Liam die als eerste binnen komt. Ze hebben allemaal 2 cadeautjes bij. Als eerst komt Liam naar me toe, geeft me een knuffel en geeft me een cadeautje. 'Awh, wat lief dat had niet gehoeven dankje!' Zeg ik blij, daarna komt Harry hij doet het zelfde. 'Omg, wat is dit? Echt bedankt hoor.' Daarna komt Louis en geeft me een enorm cadeau. Ik geef hem een kus op zijn wang en bedankt hem. Nu is Zayn aan de beurt, hij geeft me ook een cadeau en kust me op mijn voorhoofd. 'Het spijt me heel erg, zus.' Hij houdt mijn hand vast en pruilt. 'Zayn, kan gebeuren het is al goed.' Hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd. Daarna gaan alle jongens naar Niall, ze doen het zelfde als bij mij. Als Zayn als laatste is geeft hij het cadeau, aan zijn ogen te zien is hij nog boos. Hij zegt helemaal niks. 'Dankje.' Zegt Niall, maar Zayn antwoordt niet. Ik bemoei me er niet mee en begin spontaan te praten: 'Dit is zo lief van jullie! Ik zou jullie allemaal een voor een willen zoenen!' Iedereen kijkt Louis aan, die rood wordt. Liam fluistert wat in zijn oor en Louis loopt naar me toe. 'Zoen hem dan.' Roept Harry. Ik schiet in de lach en geef Louis een zoen. 'Oehh...' joelt iedereen.

Als iedereen weg gaat begin ik over Zayn. 'Dus... Wil je het nog goed maken met Zayn?' Vraag ik. Niall haalt zijn schouders op en staart recht voor zich uit.
'En uhh... Hoe gaat het met jou en Louis?' Vraagt hij dan opeens. 'Switcher, het gaat goed. Hij is wel heel leuk.' Zeg ik dan heel eerlijk. 'Ja....' Zegt Niall dan en staart nog steeds voor zich uit. Is dit wat ik denk dat het is? 'Zeg is Niall, ben je verliefd?' Niall wordt super rood en knikt. 'Hoe ziet ze er dan uit.' Vraag ik. 'Gewoon perfect in mijn ogen.' Perfect in zijn ogen hmm.... 'Kent ze je?'
'Ja.'
'Denk je dat ze iets wil met je?'
'Nee, ze heeft al iemand anders... Denk ik.'
Nu weet ik het zeker! Niall is ook verliefd op me!


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 8 april 2014 - 18:56:
Niall, you switcherr !!

Ow my gashhh,
Eerst krijgt hij ruzie met Zayn om Perrie
En nu vind hij Doniya leuk ?!

Dat wordt opnieuw ruzie met Zayn en ook ruzie met Louis !!

Guyss, handle the drama pleas !!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 7 april 2014 - 16:14:
Oeehhh, snel verder!!


katniss
katniss zei op 7 april 2014 - 10:36:
Melding !


x1Dx
x1Dx zei op 6 april 2014 - 21:49:
Oooh..
Melding!