Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Surprise !

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

7 april 2014 - 16:42

561

2

217



~ Surprise !

Hier staat me een verrassing te wachten.... Ben je al benieuwd?

Ik lig op het witte ziekenhuis bed en staar voor me uit. Ook Niall zegt niks, hij staart af en toe naar mij en dan voor zich uit. 'Niall?' Vraag ik, ik zeg het gewoon meteen. 'Ja?' Zegt hij. 'Be-benjesomsopmij?' Floep ik eruit zonder pauzes te nemen. 'Wat?' Vraagt hij, ik zucht diep en ik begin rustig te praten. 'Toen ik hoorde wat je gister zei, dacht ik dat je op me bent.... Is dat zo?' Niall wordt knalrood. 'Shit...' Mompelt hij. Ik kijk naar hem, hij kijkt ook naar mij. 'Pardon?' Zeg ik dan. 'Krijg ik nog antwoord?' Vraag ik. Niall doet net alsof hij slaapt, maar ik trap er heus niet in. 'Niall kom op!' Op dat moment komt Louis de kamer binnen lopen met een bosje rozen. 'Hey, babe!' Roept hij en loopt naar me toe. Niall wordt dan wakker uit zijn 'slaap' en kijkt naar Louis die me een kus op mijn voorhoofd geeft. Hij zucht. 'Hey, Nialler. Alles goed?' Vraagt Louis vrolijk. Niall haalt zijn schouders op en draait zich weer om. Louis kijkt me aan en ik haal ook mijn schouders op.
'Wat kom je hier eigenlijk doen, gister ben je ook al geweest?'
'Nou.... Euh....' Louis wordt rood.
'Ik heb een cadeau voor je.' Zegt hij. 'Zeker een trouwring.' Zegt Niall boos. Louis schudt zijn hoofd. 'Nee, gek!' Roept hij dan. Hij haalt een kaartje tevoorschijn uit zijn zak en grijnst. 'Je gaat mee op tour!' Roept hij dan. 'Omg!' Roep ik en vlieg hem om de hals. 'WAT?!' Schreeuwt Niall. 'Is het dan zo erg dat mijn girlfriend mee gaat?' Zegt Louis. Ik kijk naar Niall, hij krijgt tranen in zijn ogen en draait zich dan om. 'Louis, kan je even weg gaan?' Vraagt Niall dan. 'Waarom? Wat heb jij man?' Vraagt Louis. 'GA WEG!' Schreeuwt Niall dan. Louis geeft me een kus op mijn hoofd en vertrekt.
'Wat heb jij?' Vraag ik dan. 'Zou jij het leuk vinden, als je droomvrouw heel de tijd met je broer zit te zoenen en cadeautjes geeft?' Vraagt Niall dan. 'Droomvrouw?' Vraag ik. Met moeite gaat Niall zitten op zijn bed en komt er vanaf. 'Auw!' Roept Niall en grijpt naar zijn arm. 'Gaat het Niall?' Vraag ik. Hij knikt en loopt dan met pijn naar mijn bed toe. Hij gaat op mijn bed zitten. 'Weet je Doniya, sinds ik je voor de eerste keer had ontmoet vond ik je al super leuk,' begint Niall, 'maar ik durfde het nooit te zeggen. Toen ik merkte dat jij en Louis iets kregen werd ik jaloers en dacht bij me zelf, oohja tuurlijk Niall kan toch nooit iemand krijgen. Dus ik bedacht een plannetje, ik wist dat Perrie stiekem gevoelens voor me had dus ging ik met haar uit. Eigenlijk zonder aan Zayn te denken. Ik dacht van Doniya zal wel jaloers worden, maar het is helemaal anders gegaan. Als ik niet met Perrie ging, lagen wij hier ook niet.' Ik kijk vol verbazing naar Niall die een traan wegveegt. 'Dus... Je bent ook al verliefd op me?' Niall knikt. 'Ik vind jullie allebei heel leuk, maar... Ik kies toch voor L...' Dan bedenk ik me iets, vroeger (en nu nog steeds) vond ik Niall altijd super leuk ... Maar ik en Louis zijn eigenlijk al een stel.... 'Laat maar,' zeg ik dan 'ik weet niet wie ik moet kiezen....'


Reacties:


katniss
katniss zei op 7 april 2014 - 18:56:
wie gaat ze kiezen? melding!
Je schrijft supersnel dat is wel fijn.


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 7 april 2014 - 17:22:
O.ooww..... Voor wie zou ze nu gaan kiezen?? Ik weet het niet meer.. je post alles supersnel dat is fijn! X