Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 19

Kiss me || Louis Tomlinson

10 juni 2014 - 12:44

1018

2

421



---> 19

P.O.V Cloe White

7th January 11.00

Ik bel net bij Andy aan als ik Harrys deur open swaait. Eerst komt de bruin gekrulde jongen naar buiten. Daar op volgend een meisje die ik meteen herken. "Zoe?" schreeuw ik naar drie deuren veder. Ze kijkt om. Waarom komt Zoe bij hem vandaan? Ze haten elkaar. Zoe kijkt naar Harry en vraagt bijna zijn toestemming om naar mij toe te lopen. "Uuh.. Waarom kom je bij hem vandaan?" zeg ik al ze een meter van mij vandaan staat. Ze haalt haar schouders op. Ik frons mijn wenkbrauwen. "kijk. Ik leg het je later wel uit goed?" zegt ze. "Uuh nee. Je legt het nu maar uit" Zoe loopt alweer weg. "Vanavond 10 uur Skype" Roept ze nog naar me. Echt raar. Zouden ze vannacht samen hebben geslapen? Maar dat snap ik niet Zoe haat Harry echt. Zeker de laatste tijd. Nou ja ik spreek haar vanavond wel. Moet haar ook veel vertellen. Dan klinkt de zoemer dat ik de flat binnen mag komen.

Een paar minuten later gaan de lift deuren open en staat de heerlijke Andy tegen de deurpost van zijn huis geleunt. Het strakke grijze vest laten zijn armspieren pronken. hij neemt een trekje vannzijn sigaret. "Hello Lovely klaar om te werken." Andy en ik hebben afgesproken om vrienden te blijven. Voor hoe lang dat duurt.. Ik knik. Hij probeert me uit. Hem niet aankijkend loop ik langs hem. "Wil je wat drinken." Ja doe maar Cola." zeg ik kortaf.z En loop door naar het kleine kantoortje dat Andy me een keer had laten zien. Er staat een bureau met kantoor artikelen en een laptop. Aan de muur waar het bureautje tegen aan staat hangt een hele grote ingelijste toys story 2 poster. Ik glimlach een beetje soms lijkt hij zo erg op Liam. Ik zet me laptop zo dat ik tegen over de computer zit. Een ijskoud blikje wordt naast me neer gezet. "Ga je nou serieus zo rot tegen me doen?" vraagt Andy. Hij heeft voor zichzelf een blikje bier gepakt. Zo vroeg al? Vraag ik mezelf af. terwijl hij achter de computer plaats neemt opent hij het ijskoude blikje en drink dit in een keer leeg. "Ja sorry. Ik uuh.." ik neem een hap adem. "We zijn gewoon vrienden of Collega's. Jij bent mijn baas." verontschuldig ik me. "Oke mooi." klinkt er een kleine opluchting vanuit Andy. Ik zeg maar niks over zijn alcohol gedrag.

P.O.V Louis Tomlinson

7th January 2014 12.00

Ik kijk op de klok. Wauw.. Het is echt al flink laat. Ben nu pas net wakker. Gisteravond hebben ik en Cloe tot laat gepraat. Over Milaan en haar werk bij Andy. ik stap uit haar bed. Ben vannacht hier blijven slapen. Ik kijk om me heen. Heb nooit echt goed haar kamer bekeken. Het is typisch Cloe heel lief. Met wit en roze gordijntjes. Vele kussentjes in die zelfde kleuren op het bed. En een hele sierlijke salontafel die vol staat met make-up en meiden dingen. Precies zo zag haar kamer bij haar ouders uit. Ik ben er maar een paar keer geweest. Meestal waren we bij mij. En zo is ze dus vrij snel officeel bij me komen wonen. Dat was dus de fout. Daarom woont Cloe dus hier. Ik weet nog zo goed dat we elkaar voor het eerst ontmoette. Ik was meteen verliefd.

***** Flash Back *****

12 November 2012 20.14

"Louis. Louis!" Hoor ik achter me. Ik herken meteen de stem."Lexi!" ik draai me om en vlieg haar bijna aan. ze is een oud vriendin van voor One Direction. Dan kijk ik naast haar daar staat ze. Het mooiste meisje van heel de wereld. Ik kijk haar in haar mooie donkere ogen aan. Er zit een sprankeling in dezelfde ogen. Ze glimlacht verlegen. "Haai, ik ben Cloe" kwam er met een lieve kleine stem uit. "Niet zo bang zijn." Komt er uit me mond. Zo dom.. Wie zegt dat nou.. In me hoofd ben ik altijd veel beter in flirten dan dat ik werkelijk benIk kan niet weg kijken van haar o zo prachtige ogen. "Ik ben Louis." Ze glimlacht. "Weet ik" en daar komt de ontdeugende blik waar ik zo van houdt te voorschijn. Samen lachen we.

**** Einde Flash Back *****

Sinds dien heb ik nooit meer naar een andere vrouw verlangt. Ik zucht. Ik zou er niet aan moeten denken dat ik haar ooit nog een keer kwijt raak. Ik wordt uit me gedachten gehaalt door de telefoon. Ik zucht en haal het apparaatje uit me broekzak. "Hazza" staat er op de display. "Geweldige timing Styles " mompel ik tegen me zelf. "Morgen" zeg ik als ik opneem. "Hey" klinkt vanuit de telefoon. Het blijft even stil. "Wat is er? Waarom bel je?" vraag ik. " ik uuh.. Wil je komen? Moet je iets vertellen." Harry klinkt verward. "uuh wat is er dan?" vraag ik. "Kom nou maar gewoon." klinkt er fel. Harry durkt de verbinding weg. Echt altijd drama. Is het net soort van goed met mij en Cloe heeft meneer Styles weer problemen. Ik pak de kleren die ik gister op de grond heb gegpooid op en kleed me snel aan. Ik loop naar beneden. Doe even snel me haar goed in de spiegel die halverwege de trap hangt. Ik pak me jas en trek lekkere warme schoenen aan.

De straten zijn nat van de regen van gister en de gesmolten sneeuw. De sneeuwpop die ik samen met cloe had gemaakt is verdwenen in het gras van haar tuin.

**** Flash Back *****

"Do you wanna built a snowman? Or ride on bike down the hall?" luid keels iedereen wakker makend zingen we het bekende lied van de film Frozen. We hebben de film net voor de derde keer gezien. Ik focus me op het rollen van het hoofd van de sneeuwpop als ik iets ijskouds langs me rug voel glijden. Ik hol me rug en ren gillend van de kou weg. "bitch!" schreeuw ik. En voor Cloe het door heeft heb ik al wraak genomen door een sneeuwbal tegen haar been te gooien. Lachend gooit ze er vrijwel meteen een terug.

**** Einde Flash Back ****


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 april 2014 - 14:56:
Melding voor het volgende hoofdstuk! Ik heb net alle hoofdstukken bijgelezen die ik gemist had. Echt super! X


xLouisx
xLouisx zei op 17 april 2014 - 22:48:
MELDING!!! ik heb nu binnen iets minder dan 2 uur je hele verhaal gelezen maar ik haat het om te wachten dus pleaasseeee ga verder als je ooitnog verder gaat!! want ik zit hier nu nolife te lezen oja 1 kleine tip; iets minder spellingsfouten a.u.b. P.S. Super cool verhaal dit is het eerste verhaal dat ik lees op fanfic ben pas net lid Byeee