Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My stalker murdered my best friend || Harry Styles » One

My stalker murdered my best friend || Harry Styles

8 april 2014 - 15:39

1118

16

703



One

Image and video hosting by TinyPic

Jaylinn Sandrio


Met een zucht open ik de deur van mijn nieuwe huis midden in Londen. Aangezien ik nog steeds bij mijn ouders woonde en mijn vriendinnen en ouders vonden dat ik verder moest. Bedacht ik meteen het plan om een nieuw begin te maken en wat is nou een beter begin dan een mooi nieuw huis, die mijn vriendinnen overigens hebben uitgezocht. Na wat er met David is gebeurt verdien ik wel een beetje geluk, al zeg ik het zelf. Ik stap het huis binnen en sluit de zwarte deur achter me. De ingang geeft me gelijk een gevoel van thuis. Mijn vriendinnen Selena, Lindsay waren zo lief geweest alles voor me in te richten. Een glimlach krult mijn lippen als ik de foto van ons drie op het schoenenkastje onder de grote spiegel zie staan. Met het vrolijke gevoel vervolg ik mijn weg naar de eerste kamer. Een groot kookeiland en een mooie eikenhouten eettafel laten zien dat deze ruimte de keuken is. Mijn glimlach veranderd in een grote lach terwijl ik mijn vingers langs het stenen aanrecht laat glijden. Een muur met een groot keukenraam waar je uitkijkt op mijn prachtige achtertuin, trekt mijn aandacht. Glimlachend kijk ik naar het stukje natuur dat ik mijn achtertuin kan noemen. Rond gesnoeide bomen verdeeld over hun eigen vlakken op het grote groene grasveld geven een mooi effect. Met de fel gekleurde bloemen die de kale plekken opvullen ziet de tuin er meteen ook vrolijk uit. Glimlachend draai ik me om mijn weg volgend naar de volgende kamer. Een grote deur die schuin tegenover de keuken grenst, trekt mijn aandacht. Verwachtings vol loop ik naar de deur en stap naar binnen. Een warme inrichting komt me tegenmoet. Met de goudkleurige muren en de zacht uitziende crème hoekbank krijgt de kamer een moderne uitstraling met een tintje ouderwets maar daar houd ik van. Een eikenhouten hoekbank bovenop het donkere tapijt geven de kamer de kers op de taart. Met een boogje loop ik om de tafel heen naar de bank. Waar met een klein sprongetje neer plof. Zachtjes zak ik in het zachte kussen dat zich nu onder mijn billen bevind. Nadat ik een paar minuten heb genoten op de bank. Vervolg ik mijn persoonlijke rondleiding door het huis. Na de woonkamer volgde de andere kamers. Nadat ik het hele huis gezien heb. Besluit ik mijn koffers uit te pakken en de spullen een plaatsje te geven. Een uur later heb ik alles netjes opgeruimd en een pizza besteld aangezien ik toch wel honger begon te krijgen.
Wachtend op de pizza, heb ik mezelf op de bank gezet. Met een wijntje in mijn ene hand en de afstandsbediening in de andere zap ik tussen de zenders. Na enkele zenders te hebben bekeken verschijnt mijn lievelingsfilm ‘Pitch Perfect’ in beeld. Glimlachend leg ik de afstandsbediening neer.

Het geluid van de bel weerklinkt door het huis. Zuchtend sta ik op en loop naar de voordeur, die ik gelijk open. ‘’Goedenavond, dat is dat 8,50 voor de pizza,’’ begroet de pizzabezorger me meteen. Grinnikend draai ik me om en grijp naar mijn portemonnee waar ik het gevraagde bedrag uithaal. ’’Alstublieft,’’ zeg ik terwijl ik het geld in zijn hand druk. Glimlachend bedank de meneer me en geeft de pizza in mijn handen. Lachend draai ik me om en sluit de deur achter me. Ik loop rustig naar de keuken waar ik de pizza op het eilandje plaats en vrijwel gelijk aanval. Nadat ik de halve pizza op heb begin ik vol te raken en ik zet de halve pizza in de koelkast om het op een later moment op te peuzelen.

Gapend loop ik naar de woonkamer en leg mijn telefoon op het salontafeltje. De televisie zet ik uit, net zoals de lichten. Zachtjes strompel ik de trap op richting mijn slaapkamer.
In mijn slaapkamer vis ik snel een joggingsbroek en een wit T-shirt uit mijn kast. Met de kledingstukken onder mijn arm loop ik naar de badkamer, waar ik mijn broek en trui verwissel met mijn net gepakte kledingstukken. Mijn haren bind ik in een slordige knot om vervolgens mijn tandenborstel en tandpasta uit het kastje te halen. Ik knijp wat vloeistof uit de tube op mijn tandenborstel. Vervolgens zet ik de borstel aan mijn tanden, die ik zorgvuldig begin te poetsen. Na enkele minuten hoor ik mijn zeurende ringtone. Snel spuug ik de pasta uit mijn mond en sprint de trap af. "rustig ik kom al," mompel ik terwijl ik mijn telefoon van de tafel pak. Zonder te kijken wie het is neem ik op. "Hallo," begroet ik snel de persoon aan de andere kant van de lijn. Hard gehijg komt mijn gehoor binnen een geïrriteerde zucht ontsnapt uit mijn mond. "Hallo met wie spreek ik?" vraag ik als er nog steeds niks gezegd word. Het gehijg stopt maar nog steeds word er niks gezegd. "Dit is niet grappig. Met wie spre..." "Wat een mooie foto," onderbreekt een vervormde Stem mijn preek. "Sorry, wie is dit?" vraag ik zo rustig mogelijk. "Spijtig voor z'n jongen. Kijk maar uit Jaylinn...." Nog voordat ik antwoord heb gegeven word er opgehangen. Verbaast staar ik naar de telefoon. "Dat was raar," mompel ik.

Een harde klap laat me opkijken. Het geluid kwam van mijn kamer. Snel sprint ik de trap op en open mijn kamerdeur. Een frisse wind komt me tegemoet. Mijn donkere gordijnen wapperen zachtjes heen en weer. Verbaasd loop ik naar het open raam en sluit hem snel. Ik weet zeker dat die net nog dicht was. ik me zuchtend om, mijn oog valt op een kapot lijstje op de grond. Ik kniel naast het lijstje neer en vis de foto tussen de kapotte scherven vandaan. ‘’David,’’ fluister ik zachtjes als ik de foto zie. Langzaam ga ik staan ondertussen veeg ik de foto een beetje schoon. Ik leg hem in het laatje van mijn nachtkasje om hem daar veilig te bewaren totdat ik een nieuw lijstje heb. Het geluid van mijn ringtone vult de kamer. Verschrikt draai ik me om en kijk zoekend naar mijn mobieltje. Zodra ik hem gevonden heb druk ik snel op het groene hoorntje. ‘’Met Jaylinn,’’ zeg ik zuchtend. ‘’ ''Let's go to sleep, sleep sleep sleep. Sweet dreams darling,'' zingt dezelfde vervormde stem van net. Een bang gevoel overspoelt mijn lichaam als ik het liedje hoor. Ik herken het uit duizenden. Hij is het!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hope you like it!

Aangezien het nog het eerste hoofdstuk is komt 1D er nog niet in voor. Ik beloof dat het dadelijk spannender word!
persoonlijk ben ik nog niet tevreden over dit hoofdstuk ^^ hihi


Reageren=Melding


Melding is voor de rest van het verhaal als je je wilt afmelden doe dat in een pbtje!

10 reacties = nieuw chappie!


Reacties:

1 2 3 4

xcarrotx
xcarrotx zei op 2 mei 2014 - 20:26:
Spannuuund! Ik lees maar snel verder^^


XxAmyxX zei op 13 april 2014 - 19:47:
Wow x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 april 2014 - 17:21:
Ik vind het nu al spannend!! super! Sorry voor mijn late reactie... X


GewoonIk
GewoonIk zei op 10 april 2014 - 13:27:
I LOVE ITTTTTT Snel verder schrijven, hoor!!!


Anne
Anne zei op 10 april 2014 - 11:15:
Zo nu helemaal gelezen. Echt heel goed geschreven! Spannend!! Snel verder!