Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » schuldig » hoofdstuk 31

schuldig

8 april 2014 - 18:12

972

8

482



hoofdstuk 31

hey lieverds, ik weet niet echt of dit wel leuk is, zeg t me als het niet zo is x

Amy pov
Langzaam stop het met regenen. Ik voel iedere stap die de jongen zet. Ik weet zijn naam niet, ik heb nog niet eens tegen hem gepraat. Waarom is hij zo lief voor mij? Wat had het hem nou uitgemaakt als ik gewoon in dat water was gesprongen? Ik zucht zachtjes, zodat de jongen het niet zou horen.
‘Hoe heet je?’ vraag ik met alle moed die ik nog heb. Even stopt hij met lopen, waarschijnlijk omdat hij schrikt van mijn plotselinge vraag.
‘Zayn, Zayn Malik’ antwoord hij waarna hij weer verder loopt.
‘Hoe heet jij?’ vraagt hij terwijl hij me wat omhoog hijst. Ik klem mijn benen wat steviger om hem heen en vraag me af of ik niet te zwaar voor hem ben.
‘Amy, Amy Brook, en ben ik niet veel te zwaar voor je?’
‘Mooie naam Amy, en nee je bent zeker niet te zwaar’ antwoord hij. Het regenen is inmiddels helemaal gestopt, we lopen door een park.
‘Er zijn wel wat jongens bij me thuis,’ zegt Zayn
‘oh.’ Zeg ik een beetje teleur gesteld, en bang dat hij aan hen zou vertellen wat er is gebeurd
‘We moeten even een smoes bedenken waarom ik je mee naar huis neem,’ opgelucht haal ik adem. Hij is niet van plan te vertellen dat ik zelfmoord wou plegen.
‘je bent gevallen’ grinnikt hij. onbewust moet ik lachen.
‘Ik ben blij dat je weer lacht Amy,’ zegt Zayn’s zachte stem vriendelijk.

Na een tijdje loopt Zayn een oprit op, en ook niet zo’n kleintje ook. Langzaam laat hij me van zijn rug glijden en opent de deur.
‘heeeeyyyyy,’ schreeuwt hij heel hard door het huis. Gelijk komt er een blonde jongen de gang in gestormd.
‘Jezus Zayn, dat duurde lang ik heb honger. Wacht waar zijn je boodschappen?’ ratelt hij amper verstaanbaar. Zayn slaat zijn hand voor zijn mond en ik moet moeite doen om niet in de lach te schieten.
‘wie is dat?’ vraag een bruin harige jongen die de ook de gang in komt lopen.
‘Dit is Amy, ze was vlak bij ons huis gevallen, dus ik bood aan of ze even mee naar mijn huis wou. Daardoor ben ik dus de boodschappen vergeten’ zegt hij beschaamd. De jongen met bruine haren schiet in de lach, en de jongen met blonde haren kijkt hem boos aan, maar moet snel daarna ook lachen. Na een korte stilte komt de jonge met bruine haren naar me toe lopen,
‘Ik ben Laim,’ zegt hij vriendelijk. Hij geeft me een warme hand, die ik beatwoord met mijn koude, natte hand.
‘Amy,’ zeg ik zachtjes, met een kleine glimlach op mijn gezicht. Ook de blonde jongen komt naar me toe lopen.
‘Niall,’ zegt hij. even lijkt het alsof ik deze namen ken, maar die gedachten zet ik snel weer van me af.
‘Amy, zullen we naar boven gaan? Dan kan je even douchen als je dat wilt’ vraagt Zayn. Even schieten gedachten in mijn hoofd van ik naakt met Zayn, maar zet ik ook aan de kant, hij geeft me vast wel privacy. Ik knik en loop achter Zayn aan naar boven.

‘Zo moet hij aan, en zo moet je hem warmer of kouder zetten’ verteld Zayn me.
‘Ik ga even wat droge kleren voor je zoeken, roep je me als je klaar bent?’ vraag hij.
‘Ja, bedankt,’ glimlach ik naar hem. Hij glimlacht terug en loopt de badkamer uit. Ik draai me om naar de mega regen douche, en draai hem alvast aan. Terwijl de douche opwarmt trek ik langzaam mijn kleren uit. Ik vouw ze op en leg ze in het hoekje van de badkamer, mijn onderbroek en bh leg ik apart, die zou ik straks weer aan trekken. Ik ga onder de douche staan, langzaam warmt mijn huid weer een beetje op. In de douche zie ik alleen maar mannen douchegel staan, maar als ik naar de badrand kijk zie ik één roze fles staan. voorzichtig, zo min mogelijk nat makend, loop ik naar de badrand en pak de fles. Vervolgens zeep ik mijn hele lichaam in met zeep, ik spoel het af en zet dan de douche uit. Zodra ik me heb afgedroogd trek ik mijn onderbroek en bh weer aan.

‘Zayn,’roep ik terwijl ik bij de deur sta.
‘Ja Amy, ik ben hier. Als je de deur even op een kiertje zet kan ik je de kleren geven’ zegt Zayn die achter de deur staat. Ik doe wat hij zegt en hij duwt een stapel kleren in mijn hand. Het is trainingsbroek en trui, die alle 2 duidelijk veel te groot zijn voor mij. Ik trek ze aan en ben blij dat het een trui is een geen t-shirt, dan zou hij mijn littekens kunnen zien. Ik loop uit de badkamer en zie Zayn tegen de muur aan geleund staan.
‘Kom Amy, ik wil even met je praten.’
Hij loopt naar zijn kamer en gaat op z’n bed zitten, met een kleine geruststellende glimlach op zijn gezicht klopt hij naast zich op het bed. Als teken dat ik naast hem kan gaan zitten. Ik loop naar hem toe en ga ongeveer 10 centimeter van hem vandaan zitten. ondanks de ruimte tussen ons in voel ik gewoon zijn warmte op mijn huid branden.
‘Kan je me vertellen wat er aan de hand is?’ vraag hij vriendelijk. Ik slik en kijk naar de grond, niet wetend wat ik moet zeggen. Zijn warme hand pakt de mijne wat me de moet geeft om hem aan te kijken.
‘ik,’ verder kom ik al niet.
‘hey, je hoeft het niet te vertellen eah, ik wil alleen wel dat je weet dat ik ervoor je ben,’ zegt hij terwijl hij me een warme, liefdevolle glimlach schenkt. Ik ben zeker van plan alles tegen hem te vertellen, hij heeft me gered. En daar ben ik hem, ondanks ik dat eigenlijk niet wouw, erg dankbaar voor.


Reacties:

1 2

williewortel
williewortel zei op 18 april 2014 - 23:53:
Melding!!!


XxAmyxX zei op 13 april 2014 - 19:48:
Omg, zo mooi geschreven x


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 9 april 2014 - 18:19:
Melding!


Nadja
Nadja zei op 8 april 2014 - 20:35:
Omgggg snel verde melding xxxxjessss


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 8 april 2014 - 20:34:
Weer super goed geschreven! Heel leuk hoofdstuk! X