Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Nieuwe liefde!

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

8 april 2014 - 18:17

828

5

266



~ Nieuwe liefde!

Daar staan we dan, met z'n alle. Ik, Zayn, Louis, Evi, Harry, Liam en Niall. Zayn hand in hand met Evi en ik hand in hand met Louis. Ik kijk naar Niall die naar zijn voeten kijkt. Ik voel me eigen best wel schuldig, om zo'n jongen zo veel pijn te doen. Maar dan denk ik opeens aan die Serena! Dat zou de perfecte oplossing zijn! 'Evi...' Fluister ik in haar oor. 'Ja?' Fluistert ze terug. 'Kom mee.' Fluister ik. 'Ik en Evi moeten even naar de wc we zijn zo terug!' De anderen knikken en ik neem Evi mee naar de wc. 'Ik heb een super goed idee! Kijk, Niall is verdrietig enzo... Je weet het verhaal, toch?' Evi knikt en ik ga verder. 'Nou, als we Serena is halen. Ik heb haar nog gegoogeld en ze is knap, leuk en grappig! Dat is nu precies wat Niall wil hebben. Heb je haar nummer?' Evi kijkt verrast en knikt. Ze geeft haar nummer en ik bel haar.
'Hey, met Doniya.'
'Doniya? Van Zayn? Hey, met Serena.'
'Ja, van Zayn. Kijk ik heb een idee, en ik hoop dat je er aan mee wil werken.'
'Oh, vertel.'
'Nou, Niall is verdrietig en wil super graag een leuk meisje!'
'Oeh, hihihi... Niall jaa.... Hij is zo knap & leuk..'
'Ja, hahaha. Je bent duidelijk verliefd op hem! Jullie zijn nu al perfect!'
'Hihi... Ja, maar wat is het plan dan?'
'Kom naar het vliegveld in Bradford.'
'Ik kom er nu meteen aan!'
Ik hang op en roep: 'YES!' Evi kijkt me verrast aan. 'Is het gelukt?' Ik knik heftig en vlieg haar om de hals. 'Yeah!' Roepen we tegelijk en barsten dan in lachen uit.

'Zeg wat duurde dat lang...' Zegt Liam als we terug zijn bij de jongens. 'Tjaa... Even make-up bij werken, je weet wel hoe dat gaat.' Zegt Evi en geeft me een knipoog. 'We hebben nog 2 uur voordat het vliegtuig vertrekt. Zullen we naar het restaurant gaan?' Vraag ik en de jongens knikken.
We lopen met z'n allen naar het restaurant en ik zie Serena al staan. Ik ren naar haar toe en knuffel haar. Als de jongens en Evi bij ons zijn stel ik Serena aan Niall voor. 'Niall, dit is Serena. Serena dit is Niall.' Ze geven elkaar een hand. 'Serena vindt je erg leuk..' Fluister ik in Niall's oor. 'Ze is wel erg knap en ziet er leuk uit.' Fluistert hij terug. Ik loop naar Evi en fluister dat Niall haar ook leuk vindt. Evi glimlacht. De jongens bekijken Serena. En ze vinden haar allemaal wel leuk maar Niall, hij kan dus echt niet stoppen met haar te praten... Dat is een super goed teken!
Niall en Serena zijn al een uur weg... Ze moesten naar de wc. Ik en Louis gaan stiekem naar de wc's. Dan zie ik iets... Ik wil het bijna uitschreeuwen zo happy ben ik! Niall en Serena staan te... ZOENEN!

In Serena's lichaam.
Jepp, we hadden gelogen dat we naar de wc moesten. Er stond een automaat en we hadden allebei honger. Dus we gingen er naartoe, we haalde eerst er wat uit. Maar het viel dus allebei tegelijk uit de automaat, we wilde het pakken alleen we gaven elkaar toen een kopstoot.... We grepen allebei naar ons hoofd en barstten toen in lachen uit. Toen keek hij recht in mijn ogen en ik in zijn ogen. Ze zijn helderblauw, zo mooi. We konden elkaar niet weerstaan en we begonnen met zoenen. Ik voelde me beter dan ooit, we zoende wel 1/2 minuten! Maar toen zag Niall Louis en Doniya. We schrokken allebei. 'OMG! KIJK HOE CUTE!' Riep Doniya, ik en Niall bloosde zo erg.. 'Oelalaa, Niall heeft er weer een gefixt.' Niall schraapte zijn keel en begon te praten. 'Euh.. Serena gaat ook me op tour.' Ik was zo blij en vloog hem om zijn hals, ik plaatste ook een zoen op zijn wang. Hij lachte, en zoende me weer.

In Niall's lichaam.
Het boeide me niet, dat hun keken. Ik ben nog gelukkiger met Serena, dan met Doniya! Ik zal m'n perfecte Serena even omschrijven:
Ze heeft donkerbruin krullend haar, het is meer slag eigenlijk... Chocolade bruine ogen, ze is getint. Ze is grappig en leuk!

Nu stappen we het vliegtuig in, ons privé-vliegtuig natuurlijk. Ik zit langs Serena, tegenover Louis en Doniya. Alleen Liam en Harry hebben nu niemand... Die zullen ook heus wel iemand vinden! Doniya en Serena zijn druk aan het praten. Evi en Zayn ook. 'Zo cool! Een privé-vliegtuig. Ja, die heb ik ook hoor. Mijn vader is Will Smith, ik lijk eigenlijk helemaal niet op m'n broertje en zusje...' Iedereen kijkt super verbaasd. 'W-will Smith?' Breng ik uit. 'Ja, hihi. Dat had ik nog niet verteld.' Zegt Serena. Eigenlijk lijkt Serena superveel op Vanessa Hudgens! 'Je lijkt veel op Vanessa Hudgens.' Zegt Liam. Serena knikt, 'Dat hoor ik dus heel vaak.' iedereen lacht. Niet om haar zin, maar om hoe ze het zegt. Ik trek haar tegen me toe en geef haar een zoen.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 8 april 2014 - 20:25:
Superleuk! I love it! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 8 april 2014 - 19:36:
Cute


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 8 april 2014 - 19:07:
Supercuteeeee

Ik heb zin in het volgende chappie !!

uhumuhum * hangt post it memo op *


Sorry for spam love,
maar ik hou echt heel erg van je verhaal en hoop dat ik er een rolletje in krijg.
Mijn invulachtigdingie staat bij FF TUSSENDOOR x

Alvast bedankt geweldige schrijfster !!

X Fleur



katniss
katniss zei op 8 april 2014 - 19:01:
Melding !


xEviMalik zei op 8 april 2014 - 18:44:
ahhh echt super leuk!! heb nu al zin in het volgende hoofdstuk!!! xxx