Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Frozen Teenagers.[Twilight] » CatFight.

Frozen Teenagers.[Twilight]

11 mei 2009 - 22:03

678

0

216



CatFight.

Renesmee POV:
Ik schiet in de lach. Iedereen kijkt me vragend aan. Ik grijns naar Edward. Je moet op Cathy letten als je broer wat zegt. "Dus Cathy, waarom zo verlegen?" Grijns ik naar mijn zusje. Ze kijkt me kwaad aan. "Oh! Wat onbeleefd, ik heb me niet eens voorgesteld. Ik ben Renesmee." Grijns ik. Cathy kijkt me nog steeds boos aan. "Wat nou? Ik kan er toch niks aan doen dat ik om je moet lachen." Giechel ik. Boos springt ze op me af. Ik schok har af. "Niet zo gemeen." Sis ik. Ze kijkt me met grote ogen aan. "Je schokte me!" Ik omhels haar. "Sorry zusje, maar dat was een reflex." Fluister ik. "Buiten ben je dood." Sist ze. Ik steek mijn tong uit. Een fijn gevoel overspoelt me. Aan Cathy's gezicht zie ik dat zij het ook voelt. "Wat is dat?" Vraag ik. "Dat is Jasper. Hij manipuleerd gevoelens." Legt Edward uit. Hij gebaard naar zijn broer. Hí­j. Ik open mijn mond maar de woorden komen er niet uit. Cathy schiet nu in de lach. "Hou op!" Sis ik. "Nee!" Hikt ze tussen haar lachen door. Pinnig kijk ik haar aan. "Cathy kappen!" Roep ik. "Je bent mama niet!" Roept ze terug. "Mee naar buiten. Ik vermóórd je voor die opmerking." Sis ik. Wetend dat het toch op dollen uitdraait. Ze loopt met me mee. Speels spring ik op haar en laat lage schokjes op haar af. "Dat kieteld." Giechelt mijn zusje. Ik giechel met haar mee. "Sorry van mijn opmerking." Zegt ze. Ik kus haar op haar wang. "Is al goed!" Giechel ik. Ik sta op. Ze Rent op me af. Ik slaak een gilletje en schuil me achter de eerste de beste persoon. Jasper. Mijn adem stokt. Cathy lacht alweer. "Hou op!" Zeur ik. Ik merk dat ik Jaspers armen nog vasthoud. "Sorry." Mompel ik. Edward lacht met mijn zus mee. "Hou op met me uitlachen!" Sis ik. Ik laat zijn armen los. Cathy ligt op de grond. Ik grom. Ik sleur Edward mee aan zijn shirt. Als we bij cathy zijn schok ik ze allebei. Ze schrikken. "En nu kappen met lachen! Anders ga ik veel hardere schokken loslaten." Roep ik. Een warm gevoel overspoelt me weer. Hoe kan ik dat weerstaan? Hoe kan ik hém weerstaan. Argh! Haat aan verliefdheid. Edward schiet weer in de lach. Ik steek mijn hand uit. Hij deinst weg. "Ja ik zou ook maar opfucken voordat ik echt iemand pijn ga doen." Sis ik.


'Ja, leuk en aardig allemaal, maarre Jasper jij praat ook niet veel hè'
'Nee klopt, ik observeer liever' zei hij kalm.'Das niet beleeft Cathy!' sist Renesmee, duidelijk beschaamd door mijn gedrag.'Sorry, het viel me gewoon op' verontschuldig ik me.'Het is al goed hoor, ik hoor het vaker' stelt hij me gerust.Ik glimlach licht en zie Rosalie,Carlisle en Emmett naar buiten komen.
'Oeh je lover' hoor ik Renesmee giechelen.'Shut up' sis ik giftig.'Oeh ik word bijna bang van je,bí­jna nog niet helemaal!' Ze schiet in de lach en zet het op een lopen.'Je moet je mond houden kutkind, een shok van mij en je ligt op de grond!'gil ik haar achterna.Mijn ogen werden groot, shit wat moet Emmett wel niet denken van mijn kinderachtige geschreeuw.'Rustig maar, hij is het gewend dat zusjes elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen' lacht Edward.Ik kijk hem pinnig aan :'Met jullie in de buurt is niets meer geheim hè?' Trots schudt hij zijn hoofd.Van ver hoor ik Renesmee al aankomen en ik schiet lichte stralen naar haar voeten.Zelfs van ver hoor je haar al vloeken terwijl ze in de lucht springt om haar voeten niet te laten verbranden.Ik lach tevrede en richt me weer tot de rest van de groep.'Zo wat doen jullie meestal de hele dag?' vraag ik,meer naar Emmett dan de rest.Hij haalt zijn schouders op en toont zijn perfect witte tanden.'Meestal...Spelen we met dit weer Honkbal en anders zijn ik en Emmett altijd samen' Zegt Rosalie die zich duidelijk bedreigt voelt sinds mijn aanwezigheid.Goed want binnekort zal Emmett alleen nog maar tijd met mij willen doorbrengen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.