Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » In Love |One Direction » Kerstavond- deel 1

In Love |One Direction

9 april 2014 - 19:45

402

0

165



Kerstavond- deel 1

Bo
Daar zaten we dan met z'n alle, voor de kerstboom. Ja stel je voor, ik, Evi en Serena voor de kerstboom en onze ouders op de bank. We waren druk aan het praten over One Direction. 'Stel je voor! Ik en Niall, Bo en Louis en Evi en Zayn!' Riep Serena super-enthousiast. 'Ja! Siall, Bouis en Zevi. Die van mij klinkt het best!' Riep Evi. 'Ja super *kuch kuch*.' Zei Serena en Evi gaf haar een zachte mep. Ik lachte en mijn bestie's ook.
Na nog een uurtje kletsen was het al 1O.OO! Ja, toen gebeurde het. Serena ga maar verder.

Serena
Ja, toen gebeurde 'het'. 'Evi, Serena en Bo.' Begon Evi's moeder. 'We hebben met z'n zessen een cadeau voor jullie allemaal.' Toen werden we allemaal nieuwsgierig! Duh, zou jij ook zijn. 'Maak jullie cadeau's maar open!' Riep de moeder van Bo en zo snel als we konden maakten we de pakjes open. Het waren enorme dozen. We maakten het open, en toen kwam er een doos uit en nog en doos en nog een doos. Je weet wel hoe die grap gaat. 'Mam, pap, dit is helemaal niet grappig!' Riep Evi boos terwijl onze moeders en vaders hard lachten. 'Tss...' Tss-te ik (tss-en is tss-en). Uiteindelijk kwamen we aan bij het laatste, kleinste doosje en we maakten het open.

Evi
Daar lag het dan, het laatste doosje in onze handen. Vol hoop dat het geen fucking grap was! We telden van 3 tot 0 en we maakten het open. Even wisten we niet wat we zagen maar Bo duidelijk wel; 'ONE DIRECTION KAARTJES! Voor het concert en een meet en greet!' Schreeuwde ze super blij. We begonnen spontaan te gillen en ik pakte mijn supermooie-blingbling-iPhone. Ik zette SOML op en we begonnen spontaan mee te zingen! Onze vaders riepen in koor: 'Ach, hou toch op! Zo blij om een stelletje homo's te zien?' We keken ze beledigd aan en we gingen nog harder door met zingen. 'Ergste kerstfeest ooit....' Mompelde mijn vader. 'Ach, laat die meiden toch!' Riep mijn moeder, hun begrijpen het tenminste een beetje....

Bo, Evi, Serena
We hebben zo zin in die dag, ja het is in Londen! We blijven daar ook slapen in een 5 sterren hotel. En weet je wat nog leuker is One Direction is daar dus ook, ofja las Evi op een of andere site, we hebben er alle drie zoveel zin in!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.