Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » In Love |One Direction » Londen!- deel 2

In Love |One Direction

10 april 2014 - 18:52

1421

1

235



Londen!- deel 2

Evi
Daar staan we dan, op het vliegveld. We hebben er zo veel zin in, echt niet normaal. Zo blij ben ik nog nooit geweest! 'Mam, pap. Ik ga jullie erg missen! Tot volgende maand....' Zeg ik en er valt een traantje van mijn wang. Mam en pap knuffelen me, waardoor ik nog harder huil.
'Ik zal jou ook missen, Evi.' Zegt mijn moeder. Ik knik, Serena en Bo nemen ook afscheid van hun ouders en broertjes en zusjes.

Serena
'Ik ga jullie allemaal missen!' Roep ik en geef Jaden, Willow, pap & mam een dikke knuffel. 'Bye, bye. Zussie, ik ga je dus niet missen hoor.' Grapt Jaden en ik geef hem een por. 'Grapje.' Jaden geeft me een kus op m'n voorhoofd.

Bo
Ik neem ook afscheid van mijn moeder en vader. Ik heb nog een oudere broer maar die is aan het studeren. 'Zorg goed voor je zelf en doe geen gekke dingen hé, Bo.' Waarschuwt mijn vader. 'Dus ook niet met de eerste de beste knul in bed gaan!' Ik schiet in de lach, ik huil lachend. Tot mijn verbazing huilt Serena helemaal niet. 'Moet je niet huilen?' Vraag ik aan haar. 'Nope, ik ben niet zo'n watje als jullie.' Grapt Serena. 'We moeten nu gaan, meiden...' Zegt Evi en we gaan naar ons vliegtuig.

'Oh my god, ik heb er zoveel zin in!' Roept Evi uitgelaten. Iedereen kijkt naar ons toe. 'Serena waarom schreeuw je zo hard?' Zegt ze dan snel. Ik stop mijn oortjes in mijn oren. Ik zet Midnight Memories op van 1D.
Opeens hoor ik een hard geluid door mijn oortjes, spring op en ik kijk naar mijn mobiel. Ik heb een sms van het hotel waar we verblijven.
Dag mevrouw Blue, de boyband One Direction blijft ook in het hotel slapen, dus er kan veel chaos zijn. Sorry voor het ongemak, maar u kunt gewoon blijven logeren in ons hotel.
Groeten, Londen Hotel.
'OMG!' Roep ik super hard waardoor Serena en Evi wakker worden, en toevallig net optijd want we zijn in Londen!

Serena
'OMG!' Hoor ik Bo super hard roepen door het vliegtuig. 'Bo?!?' Schreeuw ik. Ik schiet overeind en kijk naar Bo die twee stoelen langs me zit. 'Oh my fucking God!' Roept Bo. U kunt uitstappen, fijne dag. Hoor ik door het vliegtuig. We pakken alle drie onze koffers en we lopen naar de taxi.
'Wat was er nu?' Vragen ik en Evi tegelijk. 'Omg, omg, omg! Ik kreeg een berichtje, lees maar.' Bo laat het berichtje zien. 'OMG!' Schreeuw ik nu en Evi geeft een gil. 'Zayn is er voor me naartoe gekomen, voor onze bruiloft!' Roept Evi. 'Ja, ja. Ze zijn hier gekomen voor het concert!' Zeg ik.

Na een tijdje lopen en praten over wat we zouden doen als we 1D tegen zouden komen, komen we aan bij de taxi. We stappen alle drie in en ik zeg waar we heen moeten.
Dan zijn we er en er staat een menigte meiden voor het hotel. Ik stap uit en wil naar het hotel rennen. 'Wait! Mijn geld!' Roept de chauffeur, ik geef hem het geld en ren samen met Evi en Bo naar het hotel. 'Aan de kant!' Schreeuwen we en wringen ons door de menigte girls. We willen naar binnen gaan maar de beveiliging houdt ons tegen. 'Wat zijn jullie van plan? Naar binnen glippen, dat nooit!' Roept een beveiliger. 'We komen hier logeren?' Zeg ik. 'Ik zal even checken.' Zegt een andere beveiliger en gaat naar binnen. 'Achternamen?' Vraagt een beveiliger. 'Smith.' Zeg ik, 'Blue.' Zegt Bo en 'Lou.' Zegt Evi. Na even wachten mogen we naar binnen. 'Wow!' Roept Evi en laat haar koffers vallen. Ze draait een rondje. 'Komt er nog iemand voor die koffers, of hoe zit dat?' Vraagt Evi.

Evi
'Komt er nog iemand voor die koffers, of hoe zit dat?' Vraag ik ongeduldig. 'Jake!' Hoor ik iemand roepen en er komt iemand aan en neemt ons mee naar onze kamers.
'Hier slapen jullie, veel plezier. Over een uur komt One Direction hier, ik vertrouw jullie dus jullie mogen straks wel even kennis maken als jullie de kans krijgen, meiden.' Zegt Jake en hij loopt weer weg. Ik sjouw mijn koffers naar binnen en gooi ze neer in onze slaapkamer. De anderen doen het ook. 'We gaan nú naar beneden want over tien minuten komt One Direction al!' Roep ik en klap in mijn handen. 'Tjop, tjop.' Zeg ik en ik loop de deur uit. De rest volgt.
We zijn dan beneden en er komen meteen vijf jongens met capuchons en zonnebrillen naar binnen stormen. 'Pfoe...' Zucht een jongen met een Iers accent. 'Kom we mogen al naar onze slaapkamers en kijk uit voor...' Een jongen doet zijn capuchon af en zijn zonnebril ook. 'Omg, dat is Zayn!' Fluister ik. 'En kijk uit voor knappe dames....' Maakt Zayn zijn zin af terwijl hij naar MIJ, ja naar MIJ kijkt! Ik trek mijn jurkje naar beneden en loop zelf verzekerd naar de jongens toe. Ik zie dat Serena en Bo me verbaasd aan kijken. Ik geef ze een knipoog en loop door. 'Hey, ik ben Evi. Ik blijf hier ook slapen.' Zeg ik zonder te gillen. 'Oh, hallo.' Zegt Zayn en springt voor de blonde jongen die me een hand wil geven. 'Ik ben Zayn.' Zegt Zayn en ik knik. 'Dat weet ik wel, waar zijn de andere jongens eigenlijk of ben je hier alleen?' De jongens grinniken en doen hun capuchons en zonnebrillen af. 'Oh my god... Goeie look-a-likes hoor!' Roep ik en de jongens grinniken nog harder. 'We zijn geen look-a-likes, we zijn echt hoor!' Zeggen de jongens. 'En uh... Wie is die andere dame daar?' Vraagt Niall en hij wijst naar Serena. 'Oh, dat is mijn vriendin. Dat meisje langs haar ook.' Zeg ik. 'Serena, Bo kom is!' Serena en Bo komen naar me toe. 'Dag mevrouw. Hoe is uw avond.' Vraagt Niall aan Serena en ze begint te blozen. 'Goed hoor, mijnheer. Hoe is het met u?' Vraagt ze lachend. Niall lacht ook. 'Zeg Bo, zeg jij niks?' Vraag ik aan Bo en ze speelt met haar vingers. Liam ziet dat ze bloost en gaat naar haar toe. 'Hey, ik ben Liam. Hoe is het?' Vraagt Liam aan Bo en ze kijkt hem aan.

Bo
Nu zie ik pas hoe prachtig zijn ogen zijn... 'G-g-goed hoor. I-ik ben B-bo.' Stotter ik. 'Bobo?' Vraagt Liam. 'Nee, Bo.' Lach ik. 'Ik noem je Bobo.' Lacht Liam en geeft me een knipoog. 'Dus, waar is jullie kamer?' Vraagt Louis. 'Wij op de 3e verdieping rij 5.' Zegt Serena. 'Wij ook!' Roepen de jongens. Dat is dus echt toevallig.... 'Kom met ons mee, wij gaan er nu ook heen.' Stelt Serena voor en de jongens knikken. We lopen naar onze kamers.
Als we er zijn nemen we afscheid. 'Wacht jongens! Morgen afspreken om negen uur bij het restaurant voor een ontbijtje?' Vraagt Harry, 'Ja is goed!' Roepen we alle drie in koor en we gaan naar onze kamers.
'Zullen we een ijsje halen?' Vraag ik en Serena roept uitgelaten: 'JA, IJSJE!' Maar iets te hard. Dan wordt er aan de deur geklopt. 'Serena! Mensen hebben nu al overlast.' Zegt Evi en ik loop naar de deur. Ik open hem en Niall staat in de deur. 'Hoorde ik daar ijsjes?' Vraagt hij en hij grijnst. Ik lach me eigen dood. 'Hahahaha! Hoe weet je dat?' Lach ik. 'Nou, ik wilde net naar het restaurant gaan en toen hoorde ik Serena 'ja, ijsje!' roepen dus ik wilde ook een ijsje.' Legt hij uit. 'Wacht, Louis wil ook een ijsje.' Hij loopt weg en even later staat hij weer aan de deur, met Louis en de rest van 1D. Ik open de deur en we gaan met z'n alle naar het restaurant.

'Wat?! Geen grote sorbet met extra slagroom, bananen, ananas en abrikozen!' Roept Niall boos tegen de mevrouw die achter de kassa staat. 'Sorry, meneer.' Zegt de mevrouw zachtjes. Niall legt zijn handen op zijn hoofd en loopt een rondje. 'Doe dan maar een magnum met nootjes.' Zegt hij en hij zucht.
Even later zitten we met z'n alle lekker aan ons ijsje te likken. 'Hmm... Net wat ik nodig had.' Zucht Niall terwijl hij zijn ogen sluit. Louis geeft Niall en mep. 'Hmm... Net wat ik nodig had.' Doet Louis Niall na terwijl Niall naar zijn wang grijpt. 'Waar sloeg dat nu weer op?' Roept hij. 'Op je wang.' Grapt Louis en iedereen lacht. 'Is niet grappig, potato's!' Roept Niall.


Reacties:


MainGirl zei op 28 mei 2014 - 16:47:
Omfg xd heel driig
niall: waar sloeg dat nou weer oo?
Louis: op je wang