Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Zwanger... » Hoofdstuk 1: De test

Zwanger...

25 april 2014 - 19:36

962

4

486



Hoofdstuk 1: De test

Met dank aan Rebella :) Die er een paar foutjes uit heeft gehaald! Dankje!

Één keer. Het was slechts één keer. Dit kan gewoon niet waar zijn na een domme, onverantwoordelijk moment. Dit is verkeerd, kan niet anders. Opnieuw tik ik er met mijn toverstok tegen aan. Niet dat het me een beter gevoel geeft.. hij is nog net zo blauw, positief dus. Ik gooi het kleine witte apparaatje op de grond, als daad van ontkenning en shock. Ik ben net zestien jaar, veel te jong om moeder te worden! Ik weet nota bene nog niet eens hoe ik mijn veters strik, bij wijze van spreken dan.

Ik pakte de test op en tikte er nog een keer met mijn toverstok op, in de hoop dat het ineens kan praten en dat het me zegt: "Relax Rose, het was maar een geintje, sorry! Maar.. ik had je wel te pakken!" Maar helaas... dat deed het dus niet. Het deed precies het zelfde als de vorige vier keer dat ik het controleerde. Stiekem heb ik nog steeds de hoop, dat als ik het negeer, het verdwijnt. Ik weet van mezelf dat ik kan leven op tandpasta en shampoo, maar ik betwijfel of dit de goede combinatie is voor mijn nog ongeboren kind.

MIJN ONGEBOREN KIND?!? Waarom laat het toeval nou niks over qua je gedachtes, zelfs die gaan al uit naar het kind.. Ik begin langzaam te hyperventileren en denk dan langzaam dat ik ga sterven. Ik ben letterlijk aan het schreeuwen in mijn eigen hoofd, ook al hoort niemand het. Misschien kom ik wel terug al geest, net zoals Jammerende Jenny. Ik kan dan de zesdejaars Griffoendor meisjes pesten, Rose Wemel, Zwangere geest van Griffoendor. Klinkt wel erg leuk moet ik je eerlijk bekennen. En als ik niet dood ga en op een dag besluit deze badkamer te verlaten, sterft er tenminste nog wel één persoon vanwege mijn dwaasheid.

De eerste en meest voor de hand liggende slachtoffer is Scorpius Malfidus. Hij is al zo goed als dood... zijn achternaam heeft hij al niet bepaald mee. Iemand moet uitzoeken wie de vader van mijn baby is, en wanneer ze dat doen, heeft Scorpius een giga probleem. Wat te denken van mijn kont schoppende vader, mijn opa of één van mijn vele neven. En wie weet wat mijn vrouwelijk familie leden hem aan zullen doen? Daarnaast moet ik de Potters niet vergeten... als James of Albus Potter erachter komen, moet ik zeer zeker zorgen dat ze hem niet plotseling tegen komen. Dus dan moet ik een alleenstaande moeder worden. Al moet ik eigenlijk zeggen dat ik liever daarmee geconfronteerd word dan met het feit dat Scorpius is afgeslacht door één van mijn familie leden.

En tja.. het probleem gewoon alleen al als mijn ouders dit ontdekken. Mam zal me of vermoorden, of ze kickt me het huis uit. Dan zal ik moeten leven in een dreuzel caravanpark met mijn vaderloze kind. En dan weet ik zeker dat James en Albus naar Azkaban worden gestuurd vanwege moord. En dan zal Lilly helemaal gek worden, als haar broers naar de gevangenis moeten. De enigste reden waarom ze zelf geen horde jongens achter haar aan heeft lopen is omdat haar broers al duidelijk hebben gemaakt dat het hun zusje is en ze allebei je benen breken op zo een moment.

En wat dacht ik dan van Hugo? Mams en Paps zullen uit elkaar gaan, omdat Ma me uit huis heeft geschopt. En dan zal Hugo opgroeien in een vijandige omgeving, wat weer zal leiden tot een leven vol seks, drugs en rock 'n roll. Hij zal dan waarschijnlijk dood zijn voordat hij vijftien is. Als de twee Potter jongens de gevangenis in gaan, zal hun dochter of ook zwanger zijn, of ook in Azkaban belanden of ook dood zijn. Dan weet ik zeker dat de familie Potter ook gebroken is.

En mijn neef Fred zal net zoals James en Albus in Azkaban belanden, puur omdat hij graag de menigte volgt. Wat betekend dat zijn kleine zusje Roxanne mijn nichtje Lily eventueel zal opvolgen in een bordeel waarin ze werkzaam is. Dat betekend dan weer dat Tante Angelina en Ome George weer komen te vervallen in een leven vol alcoholisme en criminaliteit, want ja, hun zoon is een veroordeelde en hun dochter werkt als prostituee.

Dan niet te spreken over ome Percy... Hij zal waarschijnlijk niet kunnen leven met de schande die het leven als een Wemel met zich mee brengt. Ik denk dat hij nog het snelste van een brug zal afspringen. Audrey zal haar dochters Molly en Lucy alleen moeten opvoeden (waarvan er één, dat weet ik zeker, zal leiden aan zware depressie doordat ze en haar vader en een hoop familie leden is kwijt geraakt) en waarschijnlijk naar de alcohol zal grijpen met George en Angelina.

Met ome Charlie zal alles wel oké zijn, hij zit in Roemenië en zal geen idee hebben van wat er nou werkelijk gaande is hier. Tenslotte zal Dom mijn caravan of graf bezoeken en daardoor dus als het zwarte schaap van de familie worden gezien. Louis zal waarschijnlijk zijn oudere zus missen en besluiten bij haar te gaan wonen in haar groezelige flat in Londen (waar ze waarschijnlijk zal wonen nadat Bill en Fleur haar verbieden om bloemen op mijn graf te leggen). Victoria zal waarschijnlijk doen alsof ze mijn familie totaal niet kent, waarschijnlijk verhuist ze nog naar Libanon met haar vriend Teddy. Dan zullen Bill en Fleur wel zo boos zijn dat ze hun kinderen zijn verloren en dat met honderden adoptie kinderen weer proberen goed te maken.

Uiteindelijk zal Fleur dan zo gigantisch aankomen en word er bij haar een eetstoornis ontdekt, wat uiteindelijk zal leiden tot de zelfmoord van ome Bill. En als oma Molly en opa Arthur dit allemaal overleven... eet ik mijn sok op.. zonder zout of peper!

Wauw... we hadden echt een condoom moeten gebruiken...


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 17 juni 2014 - 7:08:
I followww :3
Dit is grappig geschreven, and Potterhead here, so haha, ik volgggg


Rebella
Rebella zei op 24 april 2014 - 12:56:
Heerlijk die humor!
Echt lekker overdreven dramatisch! Luf it!
(in het begin ontdekte ik dat je twee keer een s achter een woord was vergeten en kwa=qua )
Ik hou van deze schrijfstijl!
Potterheads rules!


xEmma
xEmma zei op 14 april 2014 - 19:34:
Hahaha, ik ben erg benieuwd wat je hier van gaat maken! Geef me maar een melding als je verder gaat. ^^


Dreamy zei op 11 april 2014 - 20:53:
Wow.......