Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Dreams...

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

11 april 2014 - 16:20

943

2

385



~ Dreams...

'Doniya, je doet ook mee met een paar liedjes. Dus je komt vaak op het podium, je blijft ook de hele tijd op het podium met de jongens.' Legt een meneer uit wanneer ik in de make-up zit. 'JONGENS, NOG 5 MINUTEN. HARRY, LOUIS STOP DAAR ONMIDDELLIJK MEE EN MAAK JULLIE KLAAR! JENNIFER, DOE NOG WAT MAKE-UP OP BIJ HARRY.' Roept een andere meneer en hij klapt met zijn handen. 'Jezus, gaat dit altijd zo?' Vraag ik. De jongens die langs me zitten knikken. 'Stress, stress, stress en nog eens stress.' Zucht Liam terwijl hij een microfoon krijgt. 'Bereid je voor.' Zegt de mevrouw lief tegen Liam en hij knikt. 'Doniya, we zijn klaar. We hebben nog 3 minuten dus ga naar Silly en zij heeft de perfecte kleding voor je.' Zegt de mevrouw die me opmaakt. Ik knik en loop naar Silly. 'Hey, Doniya. Trek dit aan en klaar ben je!' Ze geeft me de kleding en ik loop naar het pashokje, ik kleed me aan en ik word bewonderd door bijna iedereen.
'Perfect, schat.' Zegt Louis die me een zoen geeft. '3,2,1 NU!' Schreeuwt de meneer en we lopen het podium op.
http://images.brisbanetimes.com.au/2013/10/20/4845295/SH_1D_wide-20131020121747204287-620x349.jpg <-- Zo zag het er dus uit vanaf het podium.

'HELLO, LONDEN!' Roept Niall enthousiast, meiden gillen zo hard dat ik meteen mijn oortjes in doe. 'Omg, kunnen jullie zo een concert doen?' Vraag ik aan Niall en hij knikt. 'Dit is Doniya, het zusje van Zayn!' Roept Harry en hij wijst naar me. 'Allemaal rustig, want we beginnen met de yoga oefeningen.' Grapt Louis, alle meisjes en jongens in het publiek lachen. 'Sluit allemaal je ogen en ga maar in de lucht zweven...' Louis sluit zijn ogen. Er komt een rustig muziekje op. Maar 3 seconden want dan komt meteen het nummer van Midnight Memories.
Straight off the plane to a new hotel
Just touched down, you could never tell
Big house party with a crowded kitchen
People talk sh*t but we don't listen
Tell me that I'm wrong but I do what I please
Way too many people in the Addison Lee
Now I'm at the age when I know what I need, oohh.
Midnight memories, oh oh oh
Baby you and me
Stumbling in the street
Singing, singing, singing, singing
Midnight memories, oh oh oh
Anywhere we go
Never saying no
Just do it, do it, do it, do it

Enzovoort.

We zijn bezig met het nummer: Diana en er worden opeens bh's gegooid. 'Alstublieft uw kleding aanhouden!' Grap ik en het publiek lacht weer. 'LOUISSSSSSS, MARRY ME!' Roept een meisje super hard, Louis hoort het. 'NOOOOOO, SORRY! I'M GONNA MARRY DONIYA!' Roept hij terug en hij knuffelt me. 'Aaaaawwwwhhhh....' Zuchten alle meisjes en jongens. 'Kijk is hoe lief het publiek is, dat noem ik nu directioners.' Fluistert Louis in mijn oor. 'Zeker.' Fluister ik.

'See ya!' Roept Niall en we rennen het podium af. 'Thank you all!' Roept Louis nog snel. 'Nu rennen naar de bus en vertrekken maar.' Zegt Liam. We rennen met z'n alle naar buiten en we gaan naar de grote, zwarte bus.
'Instappen maar!' Roept de chauffeur. We gaan naar binnen en het ziet er super mooi uit. 'Woow..' Zeg ik terwijl ik plaats neem op een van de banken. 'Ik zal je een rondleiding geven, Doniya.' Zegt Zayn en hij pakt mijn hand vast. 'Kijk hier zijn de bedden.' Zegt hij en wijst naar de kleine bedjes. http://3.bp.blogspot.com/-q-wA6SDeMSU/UdHINd238-I/AAAAAAAAAgE/autLrW7sB8o/s1600/one-direction-tour-bus-2013-one-direction-33871166-1600-959.jpg <-- Zo ziet de tourbus eruit. Echt ziek!

Na een uur gaan we slapen. 'Weltruste potato's.' Zegt Niall en hij sluit zijn gordijn. 'Sweat dreams, babe en de rest.' Zegt Louis en geeft me een knipoog. 'Bye bye, tot morgen.' Zegt Zayn. 'Doeg.' Zegt Liam. 'Weltruste.' Zegt Harry. 'Goodnight.' Zeg ik en we sluiten onze gordijnen.
Ik word wakker, Louis is ook wakker. 'Hey.' Zegt hij en hij geeft me een knipoog. 'Ben je ook wakker?' Vraag ik. 'Ja, duh.' Zegt hij. Ik lach, hij komt uit zijn bedje en komt naar me toe. 'We kunnen het beter op de grond doen het is wel een beetje krab..' Zegt hij. 'Wat doen?' Vraag ik. 'Je weet toch wel, dat wilde we gister ook al doen maar we hadden geen tijd. Weet je nog?' Vraagt Louis. 'Euh.. Nee?' Louis komt naar me toe en hij haalt me uit bed. We gaan naar de banken en hij legt me erop. 'LOUIS?' Roep ik. Hij gaat op me liggen en.....
'LOUIS!' Schreeuw ik terwijl ik wil opstaan, maar mijn hoofd tegen het bed boven me komt. 'AUW!' Roep ik terwijl ik naar mijn hoofd grijp. 'Doniya?' Roept Zayn. 'Wat is er?!?' Hij komt ook uit zijn bed (zonder zijn hoofd te bezeren) en hij komt naar me toe. 'Wat is er?!' Herhaalt hij. 'Ik had een droom dat... Louis... Hij... Euh...' Ik durf er eigenlijk niet over te praten met Zayn, hij zou knettergek worden! 'Hij ging dood in mijn droom...' Lieg ik. 'Oh, het is maar een droom Doniya. Probeer nog wat te slapen.' Zegt Zayn. 'Ja...' Zeg ik en ik kruip weer onder mijn dekens. Waarom droom ik hier over? Heeft het iets te betekenen?

'Goedemorgen.' Zeg ik als ik naar de keuken loop. 'Hey, weetje ik hoorde in mijn slaap jou super hard 'LOUIS!' roepen.' Zegt Liam. 'Ik ook!' Roepen de anderen. 'Ja, ik schreeuwde dat. Ik had een nachtmerrie.' Zeg ik. 'Oh over Louis die veel lol met je had zeker...' Lacht Niall en ik geef hem een por. 'Nee!' Roep ik boos. 'Het ging over Louis die dood ging!' Louis staart met open mond naar me. 'Droom je daar over dan?' Grapt hij dan. Ik rol met mijn ogen. 'Nee, tuurlijk niet!'
'Gelukkig.' Zucht Louis.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 11 april 2014 - 18:32:
Oehhhhh !! Dreams have meanings babes !!

oftewel * haalt diep adem * DONIYAENLOUISGAANEVEN'BEZIG'ZIJNENDANWILDONIYADATNIETMAARZEDOETHETVOORLOUISENDANKOMENERBABYDOUNISJES

fieuww


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 april 2014 - 17:18:
OOOEEEHHH, zal Doniya haar droom iets beteken??? Superleuk chappie!! X