Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Ik wil wel!

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

13 april 2014 - 13:41

936

3

279



~ Ik wil wel!

Ik zit op de bank, ik verveel me dood! 'Wanneer zijn we er?' Kreun ik. 'Nog een weekje ofzo.' Zegt Louis en hij haalt zijn schouders op. Ik ga rechtop zitten. 'WAT!?' Roep ik, Louis begint te lachen. 'Hahaha, i'm kidding you babe.' 'Ha-ha-ha, grappig.' Zeg ik chagrijnig, ik ben ook chagrijnig. 'What's up?' Vraagt Niall die opeens in de huiskamer van de bus staat. 'What the fuck, hoe kom jij- wat doe je- what the fuck!' Zeg ik en Niall grinnikt. 'Ja, magic...' Fluistert hij. 'Nee effe sirieus!' Roep ik. 'Ze is ongesteld denk ik..' Hoor ik Louis fluisteren. 'Ik ben niet ongesteld!' Roep ik, Louis en Niall beginnen te grinniken. Ik loop boos de huiskamer uit en ik ga naar de bedjes, ik klim boos in mijn bed en pak mijn mobiel. 'Babe,' Louis komt ook de slaapkamer in. 'hey, wat is er?' Ik schud mijn hoofd.
'Er is niks.'
'Komt het door die droom?'
'Nee?!'
Louis loopt naar me toe en gaat met zijn hand door mijn haar. 'Vertel het.' Fluistert hij in mijn oor. Ik kijk hem aan en hij glimlacht. 'Oké dan, die droom die ik had verteld... Het was eigenlijk anders. Ik schaam me ervoor en ik weet niet wat het betekend...' Vertel ik, Louis knikt. 'En wat was die droom dan?' Vraagt hij, ik haal diep adem en gooi het eruit. 'Ik uh... Ikhadgedroomddatwesekshadden.' Op een of andere manier verstaat Louis me. 'En uh... Wil je het ook dan?' Vraag Louis nerveus. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet niet...' Zeg ik, aan Louis' blik te zien denkt hij na. 'Ik heb wel ooit is gehoord dat als je over iets droomt dat je het ook wil... Op een blog stond dat meisjes wel is over seks dromen en het dan ook willen.' Zegt Louis. Ik knik en bedenkt me dan iets. 'Wacht, lees jij meidenbloggen?' Louis wordt rood. 'Haha, sukkel.' Lach ik en Louis grinnikt. 'Wat wil jij eigenlijk?' Vraag ik. 'Ik uh... Eerlijk gezegd uh... Ik wil wel... Alleen met jou dan.' Zegt Louis heel eerlijk en hij wordt weer rood. 'Weet je, misschien moeten we het gewoon is proberen.' Stel ik voor en Louis knikt. 'Maar meestal gebeurd het toch vanzelf?' Vraagt Louis. Ik haal mijn schouders op. 'Soms wel en soms niet.' Louis knikt. 'We kijken vanavond wel.' Zegt Louis en ik knik.

'Hey wat waren jullie aan het doen, ik hoorde iets over seks.' Vraagt Liam als ik binnen kom in de huiskamer waar iedereen zit. Ik voel me eigen rood worden als ik naar Zayn kijk. 'WAT?!' Schreeuwt hij. 'Ik zal even heel eerlijk zijn, ik en Louis willen. Oké!' Roep ik tegen Zayn. Hij wordt nog bozer. 'NEE! IK WIL NIET DAT JULLIE KINDEREN KRIJGEN, DAT JULLIE HEBBEN IS AL ERG GENOEG!' Schreeuwt hij. 'HET DRAAIT NIET ALLEEN MAAR OM JOU, EN DAN HEB JE DIKKE VETTE PECH!' Schreeuw ik terug. Kwaad beent Zayn een weg langs me heen naar de keuken. 'Wat is dat toch met hem?' Vraag ik aan de anderen. Ze halen hun schouders op. 'Zayn heeft altijd gezegd dat wij niet met een van zijn zusjes mogen daten.' Zegt Liam. 'Maar Louis kon zich niet inhouden.' Lacht Harry. 'Maar hebben jullie al seks gehad dan?' Vraagt Liam serieus. 'Nee.' Zeg ik, het is superfijn dat hun er zo open in zijn en het heel serieus vinden. 'Gaat ook moeilijk in zo'n klein bedje.' Grapt Niall, oké Niall is er niet super serieus in... Louis geeft Niall een mep.

In Louis' lichaam.
Oké, de avond is gekomen. Ik loop naar de badkamer, doe de deur op slot en ik zet de douche aan. Ik kleed me uit en stap in de warme douche. Ik was me en ik was mijn haar.
Als ik klaar ben stap ik uit de douche en pak een witte, dikke handdoek en doe hem om mijn middel. 'Hey, Louis! Schiet op ik moet iets pakken.' Roept Niall en hij bonkt tegen de deur. 'Jezus, ik kom al.' Ik loop naar de deur en haal hem van het slot, als Niall de deur open doet grijnst hij. 'Wat?' Vraag ik en hij kijkt naar de handdoek om mijn middel. 'Ben je er klaar voor?' Vraagt hij dan, ik begrijp hem meteen en geef hem een mep. 'Wie zegt dat ik het wel ga doen.' Zeg ik. 'Doniya, ze ziet er erg gespannen uit.' Fluistert Niall. Dus zullen we het straks echt gaan doen..? 'Nou, pak wat je moet hebben en hoepel op.' Zeg ik, meteen pakt Niall zijn spullen en gaat de badkamer uit.
Ik doe mijn haar goed, trek mijn boxers aan en ik loop naar onze kamer. Liam, Zayn en Harry liggen al in de bedden. 'En wat ben jij van plan?' Harry grijnst. 'Trek wat kleren aan.' Zegt Zayn chagrijnig. Ik trek mijn trainingsbroek aan en ik loop naar de huiskamer waar Doniya zit. 'Hey.' Zeg ik en ze grijnst. 'Eerst wat trainen, en dan ga ik met je naar bed. Ik ga alleen naar bed met jongens die een sixpack hebben.' Grinnikt ze, meteen komt Niall binnen vallen en showt zijn 'sixpack' die hij dus niet heeft. 'Kijk Doniya, kom maar met mij.' Lacht hij en doet wat poses. 'Sukkel.' Zegt Doniya en ze schudt haar hoofd. 'Sorry Niall, het gaat nooit iets worden.' Niall pruilt en loopt dan weg. 'Dus...' Vraagt Doniya. Ik geef haar een zoen en ze grijnst. We zoenen maar verder gaat het niet, de jongens zijn ook nog wakker.
Opeens trekt Doniya haar blouse uit, ze grijnst. 'Gaat er nog iets gebeuren of..' Zegt ze terwijl ze haar blouse weg gooit.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 13 april 2014 - 18:03:
Oehlalalallalallallalalalalalalala !!

You're gonna be dirtyy !!!
^^

Super chappie weer Sereen x



By the way, ( gewoon een zeer brutale vraag ) ga ik er nog een keertje opnieuw in voor komen ? Ik weet het, brutaal. Maar ik ben nou eenmaal brutaal, eigenwijs, irritand, vervelend enz... Dus je zal er aan moeten wennen ^^


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 13 april 2014 - 15:02:
Super hoofdstuk!! Haha, snel verder! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 13 april 2014 - 14:46:
omg melding