Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » In Love |One Direction » Te vlug...- deel 3

In Love |One Direction

13 april 2014 - 18:15

877

0

174



Te vlug...- deel 3

Serena
Midnight Memories..... Tududududu.... Baby, you and me stumbling in the street, singing, singing... Ooohhhh....
Mijn mobiel gaat af. Ik neem hem op: 'Hey, met Serena.'
'Hey, ik sta voor je deur.'
'Wat?! Wat heb ik gedaan, alsjeblieft doe me niks!'
'*Lach van Niall* Ik ben het, Niall. Voor het ontbijt weet je nog?'
'Oohja! Ja, ik kom nu open doen.'
'Is goed!'
Ik loop onze kamer uit en ik loop door de huiskamer, naar de voordeur. Ik open hem. 'Hey, sorry. Staan jullie hier al lang?' Vraag ik. 'Nee, iets van een uurtje of zo. We hebben jullie ook al iets van tien keer gebeld.' Zegt Louis en hij haalt zijn schouders op. 'WAT!?' Roep ik. Louis en de jongens lachen. 'Het was een grapje, maar uh... moet je je niet even aankleden?' Ik kijk naar beneden, ik heb alleen een nachtjapon aan. Ik knik en loop naar binnen. Evi en Bo zijn bezig met zich aan te kleden. Ik pak een spijkerbroer met gaten erin en een sweater. Jordans eronder en klaar.

'Klaar?' Vragen de jongens als we in de deuropening staan. 'Ja.' Zegt Bo. 'Nee, wacht! Mijn portemonnee en mobiel.' Snel rent Bo naar binnen, pakt haar portemonnee en mobiel en komt weer terug. 'I'm ready.' Zegt ze en we vertrekken. 'Wacht, shit. De deur staat nog open..' Zeg ik en ik ren terug naar de deur, sluit hem en ik ga weer terug. 'Hoe kun je nu weer de deur vergeten dicht te doen?' Vraagt Harry lachend. 'Tja, dat is Bo hé.' Zegt Evi en we lopen lachend door. We lopen door de gangen en dan van de trap af. En wat denk je, Serena stapt weer is mis. Ik val van de trap. 'Auw, auw, auw, auw, auw!' Roep ik als ik beneden lig. 'Aarghh...' Kreun ik, mijn voet doet erg veel pijn. 'Sereen, gaat het?' Niall snelt naar beneden en knielt langs me neer. 'Oh, ga niet dood Serena. Je bent nog zo jong!' Grapt Niall en ik geef hem een mep. 'Niet grappig, het doet echt pijn hoor!'
'Sorry, zal ik je dragen?' Niall pakt me op. 'Kom op mijn rug.' Ik klim op zijn rug (met veel pijn) en we lopen zo samen door, beter gezegd hij loopt en ik zit...
'Zo, Serena. Je hebt het goed voor elkaar gekregen hé. Hij is superverliefd op je!' Roept Liam. 'Hahaha, inderdaad.' Lacht Harry. 'Moet je is zien, hoe hij bloost!' Zayn. Niall is stil. Is hij echt superverliefd op me?

Evi
Omg, Sialll is so cute! Maar ik en Zayn zijn natuurlijk veel perfecter. Niall is zo rood als een tomaat! 'Moet je is zien, hoe hij bloost!' Roept Zayn dan. Niall probeert niet te blozen maar het lukt niet. Waarom doet Zayn dat niet bij mij? 'Zayn, je ziet er zo leuk uit in die blouse.' Zeg ik dan. 'Dankje.' Zegt hij. Wat?! Geen 'jij ziet er ook super uit'? Louis ziet wat ik denk aan mijn blik en geeft Zayn een duwtje. 'Oh, ja uh... Jij ziet er ook leuk uit.' Zegt hij dan. 'DANKJE.' Zeg ik boos, terwijl ik met mij ogen rol.
We zijn eindelijk in het restaurant aangekomen. We gaan aan de eerste de beste tafel zitten en een ober komt aangesneld. 'Hallo, wilt u iets te eten?' Vraagt de knappe ober. 'Oeh.. Ja, maak jij het dan. Het zal dan wel super goed smaken net zoals je haar.' Flirt ik. 'Oh, ik maak het niet. Maar mijn haar zal niet beter dan uw haar zijn, uw haar is namelijk super mooi.' Flirt hij en hij geeft me een knipoog. 'Dus, schatje. Wil je nog wat bestellen?' Vraagt Zayn en hij legt zijn arm om mijn schouder. Ik ben zo slim, mijn plannetje is nog gelukt ook! Dus, om aandacht van Zayn te krijgen moet ik hem jaloers maken. Dat gaat zeker wel lukken!

Serena
Zayn is jaloers... Evi krijgt ook alles voor elkaar! Onder de tafel pakt Niall mijn hand vast en gebaard dat ik mee moet komen. Niall springt op en ik loop hem achterna. We komen aan bij de wc's. 'Wat wilde je zeggen?' Vraag ik. 'Nou, euh....' Begint Niall, ik luister aandachtig. 'I-ikbenverliefdopje.' Floept hij eruit. 'Waat?' Vraag ik. 'Ik ben verliefd op je...' Herhaalt hij. Ik ben verbaasd, hij verliefd op mij? Na een dag? 'Maar Niall, je kent me niet eens.... We kennen elkaar pas een dag!' Zeg ik. 'Nou euh... Ik ken je eigenlijk al langer ofja... Van mijn vriend Jes ken ik je...' Zegt Niall. 'Is Jes jou vriend?' Vraag ik en Niall knikt. 'Maar... Wil je verkering.' Vraag ik, maar Niall begrijpt het anders. Ik bedoel ofdat hij me nu vraagt maar hij denkt dat ik hem nu vraag. 'JA!' Roept Niall blij en hij omhelst me. 'Niall, wacht! Ik wil niet met je!' O-oh dat was veel te hard voor Niall. De tranen springen in zijn ogen. 'Oh i-ik dacht dat... Laat ook kaar.' Zegt hij en hij loopt weg. 'Niall wacht!' Roep ik maar hij keert zich niet om.
Ik ren achter hem aan, hij ziet het en hij begint ook te rennen. 'Ga weg! Je wil liever Harry of Louis!' Roept hij en hij begint harder te rennen. Ik stop en weg ik Niall... 'Niall...' Roep ik nog hulpeloos maar het heeft geen zin.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.