Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » In Love |One Direction » Spijt- deel 4

In Love |One Direction

13 april 2014 - 18:17

926

0

205



Spijt- deel 4

Serena
Na het eten heb ik Niall niet meer gezien... Ik besluit hem maar te gaan zoeken. 'Wat ga je doen, Serena?' Vraagt Bo. 'Oohwee als je naar Zayn gaat meid!' Roept Evi en ik schud mijn hoofd. 'Ik ga Niall zoeken.' Zeg ik en ik loop de hotelkamerdeur uit. Waar kan hij zitten? Ik weet het! Internet! Ik bedoel, op een fanblog of zo kan ik het zeker vinden. Oké uh.... *op zoek naar een site* eindelijk een gevonden, Niall verstopt zich bij de jongens, in de wc of ergens waar niemand komt. Euh... Oke eerst naar de boys.

'Hey, is Niall hier?' Vraag ik als Zayn de deur open doet. Hij schudt zijn hoofd. 'Zit er iemand op de wc dan?' Vraag ik en Zayn gaat kijken. 'Nope.' Zegt hij. 'Oké, dan ga ik. Doeg.' Zeg ik en ik ga opzoek naar een plekje waar niemand is. Het zwembad in de kelder! Daar is nooit iemand, mensen zeggen dat het er spookt ofzo. Maar het is super mooi, ik ben er al een keer geweest.
Ik loop naar de kelder.
Aangekomen loop ik de trap af naar het zwembad, ik kijk de hoek om en ik zie Niall zitten. 'Niall?' Fluister ik, hij kijkt om. 'Wat doe je hier!' Roept hij terwijl hij tranen in zijn ogen krijgt. 'Sorry...' Fluistert hij (omdat hij zo hard riep) 'Ik uh... Ik wil niet met Louis of Harry..' Zeg ik terwijl ik naar hem toe loop. 'Wat moet je hier vroeg ik, ik hoef niet zo'n zielig excuus van jou!' Roept hij boos. 'Ga weg! Eerst allemaal lief doen en er voor zorgen dat ik verliefd op je wordt en dan me gaan afwijzen! Allemaal zeker jou plannetje, bitch!' Roept Niall. 'Laat me is verdomme uitpraten!' Roep ik terug. 'Ik laat trutten zoals jij, niet uitpraten!' Roept hij. Ik ben er echt klaar mee, Niall staat op en ik loop op hem af. 'Wow, je bent eng! Doe dan iets, durf je toch niet. Omdat je zo zielig en bang bent!' Roept Niall, na die zin duw ik hem het water in. Mijn lichaam deed het gewoon vanzelf! 'Kutwijf!' Schreeuwt hij als hij weer boven water komt. Ik staar met open mond naar Niall, hij komt het water in. Als hij doorweekt op me af komt lopen duwt hij me. Steeds harder totdat ik met mijn rug tegen de harde muur aan kom. Ik ben bang en Niall ziet het. 'Niall! Stop!' Schreeuw ik. Hij duwt met zijn handen tegen mijn schouders. 'Nu voel je hoe ik me ook voelde en nu nog steeds voel!' Roept hij in mijn gezicht. Hij duwt steeds harder en het doet steeds pijner.

Bo
Ik en Evi zitten op de bank. 'Waar blijft Serena?' Vraag ik en Evi haalt haar schouders op. 'Ze zal vast met Niall in bed liggen.' Zegt ze serieus. 'Ja hoor!' Roep ik en Evi kan haar lach niet meer inhouden. 'Volgensmij is Niall zoeken gewoon lastig.' Zegt ze dan. 'Dan zal ze toch wel gebeld hebben.' Zeg ik en Evi haalt haar schouders weer op. 'Maak je niet zo druk.' Zegt Evi. 'Het voelt gewoon niet goed...' Zeg ik. 'Hahaha, ja jij kan weten wat er gebreurt!' Lacht Evi.

Serena
'Ik ben wel op je!' Roep ik dan, ik meen het wel. 'Ja en waarom zei je dan dat je me niet wilde?' Vraagt Niall vol woede. 'Ik... Ik wilde zeggen dat ik een vergissing maakte maar je was al weggelopen!' Roep ik. Meteen haalt Niall zijn handen van mijn schouders af. 'Dus... Je wil wel.' Vraagt hij. 'Weet ik niet nadat wat je net had gedaan.' Zeg ik. 'Het spijt me Serena. Ik was zo verdrietig dat ik boos werd, zo ben ik eigenlijk echt niet maar... Nog nooit heeft iemand me zoveel pijn gedaan.. En en ik wist niet wat ik moest doen...' Zegt hij en hij kijkt met zijn betraande helderblauwe ogen in die van mij. Ik zoen hem.
Na de betoverende zoen kijkt hij me blij aan. 'Serena, je bent de leukste, knapste, liefste en grappigste meid die ik ken!' Roept hij. 'Niall, ik hou ook super veel van jou!' Roep ik en hij gaat op zijn knieën zitten. 'Serena, wil je mijn love zijn?' Hij doet net alsof hij een ring te voorschijn haalt en hij geeft de 'ring' aan mij. 'Ja tuurlijk!' Roep ik, Niall staat op en geeft me een dikke knuffel.

Als we in het restaurant zitten met z'n tweeën, maken we leuke selfies en we posten ze op Twitter. Als de ober er aan komt vraagt hij wat we willen eten. 'Twee appeltaartjes.' Zegt Niall en hij slaat grijzend zijn arm om me heen. 'Zoals u wenst meneer.' Zegt de ober en hij loopt weg. 'Twee appeltaartjes op onze liefde.' Fluistert Niall in mijn oor. 'Awh...' Zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Als de anderen ook in het restaurant komen kijken ze verbaasd. 'Waar waren jullie!' Roept Bo. 'In bed natuurlijk!' Roept Louis en ik geef hem een dodelijke blik. 'Sorry, schat.' Zegt hij en ik geef hem een flauw glimlachje. 'Wat waren jullie nou echt aan het doen?' Vraagt Bo. 'Bobotje, maak je toch niet zo druk babe.' Zegt Liam die een arm over Bo heen slaat. 'Maar ik zag net een foto van jullie twee met de tekst 'with my lovely girlfriend.' Dus jullie zijn een koppel?' Vraagt Liam. We knikken trots en Niall geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Wat schattig.' Zegt Louis sarcastisch aan zijn stem te horen. 'Ja weten we.' Zegt Niall trots.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.