Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Cancer changes your whole life!!! *finished!* » epiloog + dankwoord

Cancer changes your whole life!!! *finished!*

14 april 2014 - 19:17

369

0

224



epiloog + dankwoord

Een pijnlijke stilte heerst in de kerk op de dienst van Nanette.
Hoe hebben al die mensen het zo ver laten komen?
Als ze wisten dat ze dood zou gaan hadden het haar niet aangedaan om haar buiten te sluiten.
Wonder boven wonder zijn de jongens van One Direction, 5SOS en de meiden van Little Mix er ook.
Nanette’s ouders hadden gesmeekt of zij een liedje voor haar mochten zingen.
Daar konden ze natuurlijk geen “nee” zeggen!
Ze staan nu met zijn alle op het podium. Het worden verschillende liedjes, van hun allemaal. Maar van 5SOS slechts eentje, namelijk “Wherever You Are”. Van One Direction word het “Moments”, “You And I” en “Half A Heart”. Dat vond Nanette een van de mooiste liedjes. Van Little mix worden het “case Closed”, “Towers”, “These Four Walls” en “Good Enough”. Ze zingen alles samen. Er worden krukken neergezet, en het eerste liedje begint. Het is Case Closed. Het zit vol echo’s wat het prachtig maakt. Als het liedje is afgelopen klinkt er geklap. ‘Our next single will be Half A Heart. Enjoy.’ Zegt Niall en alweer klinkt er muziek. Ook dat liedje klinkt weer prachtig. Alles gaat goed, tot het teveel wordt voor iedereen bij Moments. Niemand houdt het uit en begint te huilen. Toch zetten ze door, voor Nanette. Op het einde vallen ze elkaar in de armen. OP het einde van de kerkmis, wordt er naar de begraafplaats gelopen. De kist wordt op de planken gelegd. ‘We’ll remember you forever. You can watch us wherever you want! Goodbye, love.’ Alles werd in het Engels gedaan want 1, Nanette denkt altijd in het Engels en w=vind het een prachtige taal, en 2, anders kon de helft er niks verstaan!

---

Zoals Little Mix, One Direction en 5SOS hadden beloofd zouden ze haar elke dag herdenken. De fans helpen hun om sterk te zijn. Ze herdenken elke dag mee. Niemand schaamt zich ervoor. …

*

Dank jullie wel allemaal voor het lezen voor dit verhaaltje! Officieel is het een droom, die zich steeds maar weer herhaalt, wat nogal eng is! Ik heb dat met meerdere dromen, maar ook nachtmerries *O* dus best wel eng!
Anyway, zoals ik al zei, super bedankt! Dit betekent echt heel veel voor me!
Xxx Nanette


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.