Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » Chapter 8

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

14 april 2014 - 19:44

819

6

303



Chapter 8

sorry dat dit hoofdstuk zooooo lang duurde. ik heb echt even geen inspiratie meer, dat kan je vast ook wel merken. het is een beetje saai.. sorry

POV Niall

Zenuwachtig ga ik in de auto zitten. Straks vinden we Clary niet. Ik snap niet dat Harry dit deed. Het was toch wel duidelijk dat ze verliefd op hem was. En Harry vind Clary ook leuk. Ik snapte er niets meer van. Opeens zie ik Zayn aankomen. Met in zijn armen Clary! Ik open de deur en Zayn legt Clary met haar hoofd op mijn schoot. Ze ziet er vreselijk uit. Mascara op haar vuurrode wangen. Haar haar zit helemaal in de klit. Haar jurkje is een beetje gescheurd en ze zit vol met blauwe plekken. Ze is vast gevallen. Zachtjes streel ik over haar hoofd heen. Liam komt naast me zitten en legt Clary ’s benen over zijn schoot. Als we thuis zijn breng ik Clary naar haar bed. Snel geef ik haar nog een kus op haar wang en dan ga ik beneden bij de rest zitten.

POV Clary

Met een raar gevoel in mijn buik werd ik wakker. Ik had hoofdpijn en mijn lichaam deed pijn. Langzaam ging ik overeind zitten. Wow duizelig.. ik wachtte even tot de duizeligheid wegtrok en liep naar de badkamer. Ik zag er niet uit. Mijn mascara zat over mijn hele gezicht en ik had de jurk van gisteren nog aan. Opeens kwam alles weer boven. Het feestje, Harry zoenend met een ander meisje.

Ik kleedde me aan en deed make-up op. Ik liep naar beneden en negeerde Harry volledig. Door alles was ik helemaal vergeten dat Emma en Maci er ook nog waren. Snel gaf ik ze een knuffel. ‘Goedemorgen.’ Zei ik zo vrolijk als ik maar kon. Ik gaf de jongens ( behalve Harry) ook een knuffel. Snel schoof ik aan tafel.
Vandaag zouden we met z’n alle wat leuks gaan doen. We lieten Zayn en Louis kiezen.
‘Pretpark!’ schreeuwde Zayn meteen.
‘Doen we!’ stemde Louis in.
Dus zo gezegd zo gedaan liepen we met z’n alle naar de twee auto’s. Ik stapte in de eerste en Niall Harry en Liam kwamen bij me zitten. Heel fijn. Niall reed en Liam zat naast hem op de bijrijdersstoel dus moest Harry wel naast mij.
De hele weg heb ik niets gezegd. Ik had mijn oortjes in en luisterde naar de muziek. Bij sommige liedjes kwamen er tranen in mijn ogen. Harry was vreemdgegaan en vond me niet leuk.

Toen we bij het pretpark aangekomen waren had ik nog steeds geen woord tegen hem gezegd. Ik bleef een beetje bij Liam en Niall. Het was trouwens zo handig dat de jongens door iedereen herkent werd. Ze moesten beveiliging inhuren en we mochten overal zomaar in. Zo handig.

Na een tijdje kwamen we aan bij een super hoge achtbaan. ‘Ik pas!’ zei ik een beetje bang. ‘helemaal niet!’ riep Zayn. Hij gooide me over zijn schouders en liep de naar de achtbaan. Hij liet me pas los toen ik al helemaal vastgebonden in het karretje zat. ‘Ik haat je Malik!’ hij grinnikte. Het is het waard.
De achtbaan begon te bewegen en bang greep ik naar Zayn ’s hand. Harry zat voor me met Liam. Hij keek snel om en zag mijn hand in die van Zayn. Boos keek hij weer om.
De achtbaan was vreselijk. Toen ik eruit stapte trilde ik helemaal. Ik moest Zayn ’s hand vasthouden om niet te vallen.
We kwamen aan bij een water attractie. ‘Hier wil ik in.’ Zei Harry. Iedereen vond het goed en ik zuchtte. Ik wou niet nat worden. Toch ging ik maar mee. Straks denkt iedereen dat ik niet meega omdat het Harry ’s idee was. Het was een ronde boot. Er waren 6 plaatsen dus de boot zat helemaal vol. Ik kroop tussen Liam en Niall in en bij elke bocht dook ik weg voor het water. Na een tijdje besloot ik maar gewoon op Liam’s schouder te blijven liggen. De rest van de dag verliep ook ongeveer zo. Ik was bang in een attractie en ik zocht schuil bij Liam. Toen we allenmaal richting de auto liepen was ik ook doodmoe. Snel kroop ik in de auto en ik had niet echt door wie er naast me zat. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en viel in slaap.

POV Harry
Ik voelde me vreselijk. Elke keer als ik in Clary ’s ogen keek zag ik de pijn en de haat. Ik merkte dat ze me negeerde. Je verdient dit Harry. Dacht ik steeds.
Vandaag gingen we naar een pretpark, Lou en Zayn ‘s idee.
Clary was alleen maar bij Liam en Niall. Het maakte me zo jaloers.
Een beetje chagrijnig liep ik achter de rest aan. Gelukkig gingen we weer naar huis toe. Ik ging in de auto zitten en merkte al snel dat Clary naast me kwam zitten.
Het zag er niet echt naar uit dat ze doorhad dat ik naast haar zat want ze legde haar hoofd op mijn schouders en viel in slaap. Het zag er best schattig uit.
Ik zuchtte diep.
Waarom heb ik dit verpest.


Reacties:

1 2

Nadja
Nadja zei op 17 april 2014 - 20:18:
Meeeeeheeeelding xxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 april 2014 - 22:32:
ik vind dit niet saai hoor!! Super leuk! Snel verder.x


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 15 april 2014 - 17:09:
Leuk !

Snel verder meid x


xliamPayne
xliamPayne zei op 14 april 2014 - 22:50:
Leukk.. sneel verder ♡


1Dtjetanya zei op 14 april 2014 - 22:26:
Heel leuk!!!
Snel verder!!!