Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond< » ~ Afpakker!

Je Blijft Van Mijn Zusje Af! >Afgerond<

15 april 2014 - 16:10

939

5

287



~ Afpakker!

De cover van Je Blijft Van Mijn Zusje Af! Image and video hosting by TinyPic

In Doniya's lichaam.
We zijn terug van het concert, we zijn nu in het hotel. Opeens belt Waliyha op!
'Hey, Waliyha!'
'Hey, sistah!'
'Waarom bel je?'
'Ik heb een verrassing voor je!'
'Oh, wat is het?'
'Ga maar naar de ingang van het hotel, neem trouwens ook de jongens mee.'
'Euh.. Oke.'
'Doei.'
'Doei.'
Ik loop naar de jongens, die allemaal in de keuken zitten. 'Er is blijkbaar een verrassing. Waliyha belde op.' Louis wordt rood. 'Wat is er Boo?' Vraag ik en Louis schudt zijn hoofd. 'Euh.. Okee.' Zeg ik en ik maak een gebaartje dat de jongens me moeten volgen. We lopen in stilte naar de ingang van het hotel.
Als we aangekomen zijn loop ik naar de deuren en ik wacht... Ik zie niks... 'BOEH!' Hoor ik de bekende stem van mijn zusje roepen. 'Waliyha!' Roep ik en Zayn komt ook aan rennen. 'Waliyha!' Roept Zayn ook en we geven haar allebei een knuffel. 'Kom.' Zegt Zayn.

In Waliyha's lichaam.
Zayn trekt me mee naar binnen en ik zie... LOUIS! Hij is echt het allerliefste en leukste vriendje dat je maar kan hebben! Ja, je hoort het goed. Ik en Louis hebben verkering, daarom ben ik hier heen gekomen. Ik ren naar Louis en geef hem een dikke knuffel. 'Euh... Waliyha?' Doniya loopt naar me toe en haalt me van hem af. 'Wat doe je, laat me knuffelen met m'n ...-' Louis doet zijn hand voor mijn mond. 'Beste vriend.' Zegt Louis en ik kijk hem aan met een ik-snap-het-niet blik. Louis schudt zijn hoofd. 'Ik blijf hier ook logeren!' Roep ik blij. Doniya zucht. 'Heb ik lekker een vakantie met mijn vriendje en dan kom jij...' Ik kijk verbaasd, zou ze dan met Liam of Harry hebben? 'Wie is je vriendje?' Vraag ik. 'Louis.' Zegt ze. 'Je maakt een grapje.' Lach ik, want IK heb met Louis. Doniya schudt haar hoofd. 'Het is geen grapje toch, Boo.' Ik kijk Louis aan die weg wil lopen, ik houd hem tegen. 'Wat?!' Roep ik tegelijk met Doniya. 'Du-dus, je gaat vreemd met mijn zus?!' Roep ik en de tranen springen in mijn ogen. 'WAT!?' Schreeuwt Zayn. 'I-ik, ik kan het uitleggen oké!' Roept Louis. 'Ik wil geen ruzie met een van jullie alle drie! Laat me het uitleggen alsjeblieft...' De andere jongens staan versteld. 'Kijk, ik had de laatste tijd meer contact met Waliyha en... Mijn gevoelens voor Doniya verzwakte... Ik werd dus verliefd op Waliyha en zij ook op mij, maar ik wilde je geen pijn doen Doniya! En voordat ik het wist had ik met jullie allebei...' Legt Louis uit. 'Oké, Louis. Ik zal het accepteren maar je moet een van ons kiezen...' Zegt Doniya en ik knik. Louis krabt op zijn hoofd. 'Ik euh... S-sorry maar ik kies....' Louis kijkt me aan, dat is dus een teken. 'Oké... Ik zal je missen Louis en Waliyha... Je hebt deze keer geluk gehad, ik vertrek terug naar huis. Bye...' Zegt Waliyha. Ik voel me eigen best schuldig maarja... Ze accepteert het gelukkig. Ze loopt naar de lift en stapt in. Op een of andere manier is Zayn niet doorgedraait... 'Dus...' Zegt Louis. 'Het spijt me echt heel erg, het was zo dom van me alsjeblieft Waliyha, ik hoop heel erg dat je me kan vergeven...' Ik kijk naar Zayn die knikt. 'Oké, ik vergeef je op één voorwaarde: ga NOOIT meer vreemd.' Louis schudt zijn hoofd en geeft me een knuffel. 'W-wacht... D-dus nu hebben Waliyha en Louis en niet Doniya en Louis?' Vraagt Niall stotterend. Ik knik en Louis ook. 'Maar dat ging zo fucking snel!' Roept hij dan. 'Gelukkig maar... Anders werd het een enorme ruzie.' Zegt Liam. Opeens begrijp ik waarom Zayn niet is geflipt! Hij is zelf ook ooit is vreemd gegaan! 'Hey, Zayn... Bro, i-ik kan alles uitleggen i...' Zayn maakt een gebaartje dat hij moet stoppen. 'Doe geen moeite, ik begrijp je. Ik heb het zelf ook mee gemaakt...' Zegt hij. Louis knikt dankbaar. 'Het spijt me zo erg, Waliyha...' Zegt Louis en hij knielt voor me neer, ik lach. 'Het is al goed, Louis.' Zeg ik en hij geeft me een glimlach.

In Doniya's lichaam.
Ik loop naar ons hotelkamer. Natuurlijk wil hij Waliyha, zij is knap en lief en grappig... En ik ben dik, lelijk en heb geen humor! Maar, het maakt niet uit. Mijn gevoelens gingen toch ook al weg dus! Ik pak wild mijn spullen in. Louis staat nu zeker te zoenen met Waliyha, aarghhh.... Doei doei, leuk leventje met Louis... Ik had zo graag een gezin gewild. Ik loop mijn hotelkamer uit en ga terug naar de ingang waar iedereen nog staat. 'Ik ga je missen, meid.' Zegt Niall die me als eerste een knuffel geeft. Ik knik en ga door naar Liam, dan naar Harry en Zayn. Als laatste Louis. 'Sorry...' Fluistert hij en ik knik van het is al goed. 'Ik ga jullie missen jongens... Doei...' Ik loop de deur uit opzoek naar een taxi.
Al snel heb ik die gevonden. En ik ben weg...

In Louis' lichaam.
Aarghh, wat ben ik dom geweest! Hoe dom kun je serieus zijn... Maar ja, ik heb nu officieel met Waliyha, en het belangrijkste is dat het al goed is. Doniya geeft iedereen een knuffel, dan komt ze bij mij aan. 'Sorry...' Fluister ik en ze knikt. 'Ik ga jullie missen jongens... Doei...' Zegt ze en weg is ze. 'Oh, Louis...' Zucht Liam. Ik rol mijn ogen, maar Waliyha geeft me een zoen. Ik word blij en zoen haar ook. Ik ben eigenlijk veel blijer met Waliyha dan Doniya, het klinkt wel erg stom enzo maar toch... Waliyha is meer mijn type, ze houdt van lol en ze is eigenlijk net zoals mij!


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 april 2014 - 22:42:
Louis,louis,louis........ ik vind het wel heel zielig voor Doniya.gaat hij met je zusje ervandoor! Super leuk hoofdstuk! X


Nadja
Nadja zei op 15 april 2014 - 17:30:
omygod ;c melding xx


katniss
katniss zei op 15 april 2014 - 16:22:
Melding!


xEviMalik zei op 15 april 2014 - 16:20:
leuk geschreven! maar speel ik nou dat meisje met dat superman shirt? xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 15 april 2014 - 16:13:
Ooh... Melding! x