Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » In Love |One Direction » Cocert-deel 5

In Love |One Direction

15 april 2014 - 15:22

1342

0

244



Cocert-deel 5

Bo
OMG! Vanavond is 't concert en.... *trommelgeroffel* WIJ MOGEN BACKSTAGE! Niall had nog een verrassing maar die krijgen we pas te weten als we in hun tourbus zitten. 'Hoe vet is dat, een tourbus!' Roept Serena vanuit de keuken. 'Ja, het zal wel super luxe zijn! Oh my god, stel je voor een catwalk en een hemelbed voor mij alleen!' Roept Evi die langs me zit. 'Ja tuurlijk, droom maar lekker verder.' Zeg ik. 'Are you ready, girls?' Hoor ik een stem vanuit de gang roepen. Evi kijkt me verrast aan wanneer ik naar de deur loop en hem open. Louis staat voor de deur. 'Hey!' Roep ik enthousiast. 'Zin in dalijk?' Vraagt hij. 'Tuurlijk!' Roep ik uitgelaten. 'We gaan nu, dus gaan jullie mee?' Vraagt hij, ik knik en roep Serena & Evi. Na drie seconden staan ze al langs mij. Ik loop achter Louis aan en Serena die als laatste achter mij, Evi & Louis aanloopt doet de deur op slot. 'Stalk me maar.' Zegt Louis. 'Je wordt toch al genoeg gestalkt ofniet.' Vraagt Serena, Louis knikt. 'Maar niet door zo'n mooie meiden als jullie!'
'Charmeur!' Roept Serena en Louis haalt zijn schouders op. 'Ik kan er niets aan doen, waarom denk je dat IK de meeste fans heb.' Grijnst Louis. 'Euh Louis, Harry heeft de meeste fans.' Verbetert Evi hem. 'Ja ja, dat lijkt alleen maar zo! Stiekem vinden alle meisjes mij véél leuker dan die, die Hazza.' Zegt Louis, ik, Evi & Serena barsten in lachen uit. Dan komen we aan bij de ingang van het hotel, waarschijnlijk hadden alle meisjes die er staan voorspeld dat we nu zouden komen. Of ze stonden er al een hele dag te wachten. Alle meisjes kijken mij, Evi en Serena aan. 'We zijn er geweest, meiden.' Zeg ik terwijl ik Serena en Evi's handen vast houd. 'Hoezo?' Vraagt Serena die het blijkbaar niet snapt. 'Duh,' Begint Evi. 'de meisjes, ze worden superjaloers op ons! We hebben relaties met de boys van One Direction.' Evi voelt zich alsof ze op een rode loper loopt, ze poseert voor de 'paparazzi' (eigenlijk gewone fans die foto's willen maken van de boys maar oké...) Ik trek haar mee naar de limousine. 'OMG! Hebben we ook aparte limo's?' Roept Evi. 'Evi! Je lijkt net Sharpay uit High School Musical, gedraag je niet als een diva.' Roept Serena, roepen moeten we wel omdat dat irritante gegil van die meiden te hard is. 'Instappen dames!' Roept de chauffeur en meteen stappen we in. We zitten in een prachtige limousine, met de boys van One Direction... Dit is serieus net een droom! 'Zo, ooit al is in een limousine gezeten?' Vraagt Harry. We schudden onze hoofden.

Evi
Het lijkt net alsof ik een ster ben! Die paparazzi en dan die limousine, geweldig! Ik zit langs Zayn die me blij aankijkt. 'En hoe is het met deze prachtige dame?' Vraagt Niall. 'Goed hoor!' Antwoord ik, maar hij had het blijkbaar tegen Serena... Ja, ik voel me aangesproken als je prachtige dame of schoonheid zegt. 'Euh... Ik bedoelde Serena, maar mooi dat het goed met je gaat Sharpay!' Zegt Niall. 'Sharpay?' Vraag ik beledigd. 'Ja, je lijkt op haar.' Zegt Niall. 'Nee man, ze is veel knapper en liever en alles in een...' Zegt Zayn superverliefd! Oh my f*cking god! Hij is gewoon op me. 'Hey, sjansbal focus je op het concert dadelijk.' Zegt Liam en Zayn knikt.

We zijn aangekomen, ik stap als eerste uit. Ik kijk naar het enorme stadion, het is super groot! 'Ha, One Direction. Ik ben Alex en ik geef jullie eerst een rondleiding.' Zegt Alex en hij maakt een gebaartje dat we moeten volgen. We gaan naar binnen, Alex laat ons een aantal ruimtes zien. 'Kijk hier gaan jullie straks staan.' Zegt Alex. 'Wo-joow!' Roept Niall en hij maakt een dansje op het podium. 'HELLO PEEPZ!' Roept Harry en je hoort zijn echo. Serena begint te zingen, het klinkt supermooi! Iedereen kijkt op van die mooie stem, het is zo helder. 'Wo-joow!' Roept Niall nog een keer. 'Jou stem...' Zeggen alle jongens dromerig. 'Om verliefd op te worden, hé. Maar gelukkig heb ik haar al.' Zegt Niall gemeen en Serena ginnikt. 'Zing nog is.' Zegt Bo en Serena knikt, ze begint te zingen en Bo zingt ook mee. Ze zingen allebei super goed! Ik doe ook mee en het klinkt super, we zingen Royals van Lorde. Liam begint met beatboxen en het klinkt nog beter.
And we'll never be royals (royals)
It don't run in our blood
That kind of lux just ain't for us, we crave a different kind of buzz
Let me be your ruler (ruler)
You can call me queen bee
And baby I'll rule, I'll rule, I'll rule, I'll rule
Let me live that fantasy

ooh ooh oh ooh
We're better than we've every dreamed
And I'm in love with being queen
ooh ooh oh ooh
Life is great without a care
We aren't caught up in your love affair
And we'll never be royals (royals)
It don't run in our blood
That kind of lux just ain't for us, we crave a different kind of buzz
Let me be your ruler (ruler)
You can call me queen bee
And baby I'll rule, I'll rule, I'll rule, I'll rule
Let me live that fantasy
Als we klaar zijn klappen de jongens hard. 'Jullie zijn geweldig!' Roept Harry. 'Ik wil jullie alle drie!' Roept Louis. 'Het klinkt nog beter dan onze stemmen!' Roept Niall. We kijken elkaar lachend aan. 'Als ik later in de jury zit van de X-Factor laat ik jullie zeker door!' Roept Liam, ik, Serena & Bo barsten in lachen uit.

Serena
Louis en Harry vervelen zich dus gaan ze gekke dingen doen... 'Hou is jullie koppen!' Roept Zayn vol blijheid, supersarcastisch... Maar het kan Louis en Harry niks schelen, ze gaan vrolijk door met hun vals gezang. 'Jullie lijken net een stelletje peuters!' Roept Zayn. 'Sorry hoor, sir Chaggi.' Grapt Louis en Zayn rolt met zijn ogen. 'Zo is Zayn dus altijd voor een concert... Ofja soms dan, tijdens het vorige tour ging Zayn..-' Liam kan zijn zin niet afmaken omdat Zayn sist. 'Louis, Harry even focus jongens!' Roept de styliste en de jongens knikken. 'Wat een geluk hebben jullie zeg, met die jongens.' Fluistert een van de mensen die de make-up doet. Ik knik vrolijk en begin te zingen. Ik doe net alsof ik dans met iemand. Niall komt aangesneld en hij danst met me. 'Oh, mijnheer Niall...' Lach ik. 'Oh mijn lieve Serena...' Lacht Niall. Hij wil me in het rond draaien terwijl hij me optilt maar Niall struikelt over zijn eigen voeten en we vallen beiden op de grond, we lachen ons eigen dood en de rest ook.

'3, 2, 1, Go!' Roept Alex en de jongens stormen het podium op, maar zonder dat ik het weet pakt Niall me op en sleurt me mee het podium op. 'Wat doe je?!' Roep ik maar hij hoort het niet door het gegil. 'Hello, Cheshire!' Roept Louis terwijl hij rondjes rent over het podium. Ik kijk het publiek in, er staan wel duizende mensen. 'Woow, fuuuck...' Zeg ik dromerig. Niall zet me op de grond. 'Maak lol.' Zegt hij en ik knik. Ik krijg meteen het gevoel alsof miljoenen mensen naar me kijken. Ik voel me er eigenlijk niet zo ongemakkelijk bij, ik vind het zelfs leuk! Niall haalt ergens een microfoon vandaan en geeft hem aan mij. Ik weet meteen wat ik moet zeggen: 'Hey, Cheshire!' Roep ik door de microfoon en er wordt nog harder gegild. 'Dit is onze speciale gast, raad maar wie het is!' Roept Harry en hij wijst naar me. Ik kom op een supergroot scherm die boven me hangt, ook schijnen de lampen op me. 'SERENA!' Hoor ik roepen. 'Yeah! That's my girl!' Roept Niall en hij geeft me een knuffel. Hoe weten ze dat... Oohja tuurlijk! Paparazzi enzo... Ik voel me eigenlijk heel fijn op het podium. 'Ze gaat zingen voor jullie!' Roept Liam door de microfoon en nu begin ik wel rood te worden... Voor die duizenden mensen! Achja, yolo! Ik begin het liedje van 1D te zingen: Over Again, de jongens zingen ook mee.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.