Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » O1. Proloog

Everything Changes >Afgerond<

15 april 2014 - 17:57

312

1

312



O1. Proloog

'Linn, Austin...' Begon mijn moeder toen we aan tafel zaten te eten. We aten gekookte aardappels met jus, spruitjes en kippenvleugeltjes. Ik en Austin keken tegelijk op, we wisten totaal niet wat er ging gebeuren. 'Ja, uh... Linn, Austin we gaan verhuizen.' Zei mijn vader terwijl hij speelde met zijn vork. 'Wat? Grapje zeker.' Zei ik, ik snapte er totaal niks van! Waarom zouden we opeens gaan verhuizen? 'Nee, geen grapje. Het is serieus, we gaan verhuizen naar New York.' Zei mijn moeder. Ik schrok en Austin ook, we gingen naar New York. De stad van dieven en dronken mensen? 'Dat meen je niet!' Riep Austin boos. 'Sorry, het is echt nodig.' Zei mijn moeder, waarom was het nu weer nodig? 'Ik heb net zo'n chill leventje hier in het dorp!' Riep ik boos en ik beende een weg langs mijn vader en moeder, naar mijn kamer.
Ik begon te huilen, ik wilde helemaal niet verhuizen! Dit was MIJN dorpje, waar IK een fijn leven had. Het kon niet waar zijn... Ik was namelijk populair op school en in het dorp, er kwamen dan ook vaak fans aan de deur bij ons voor een handtekening of foto van mij en Austin. Hoewel het soms wel irritant was... Maar ik zou nooit voor dat kleine dingetje verhuizen!
'Kom op Linn, zo erg is het niet...' Zei mijn vader terwijl hij de kamer deur opende. Ik keek hem beledigd aan. 'Zo erg is het niet. Ben je gek geworden, het is wel erg!' Riep ik boos. 'Linn, we verhuizen omdat we daar een mooi restaurant hebben.' Zei hij en ik negeerde hem. 'Of je nu wil of niet we verhuizen!' Riep hij toen. Hij deed mijn deur dicht en ik ging liggen op mijn bed, starend naar het witte plafond. 'Nee, mam!' Riep Austin, ik was nieuwsgierig maar dat boeide me toen helemaal niet.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 15 april 2014 - 19:14:
Super proloog !
Een melding als het 1e hoofdstuk erop komt x