Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Apocalypse » Hoofdstuk 2: Verhaal - Deel 2

Apocalypse

16 april 2014 - 1:09

267

1

416



Hoofdstuk 2: Verhaal - Deel 2

*** Amalia's Gezichtspunt ***

Ik sta op en ik pak mijn rugzak vast. Precies op het moment dat ik de kamer wil verlaten, riep Renesmee "Mam! Pap! Doe iets!! Alsjeblieft laat haar niet gaan!" Met een verwarde uitdrukking draai ik me op. Edward en Bella zijn Renesmee haar ouders? Dacht ik. Een eenzame traan stroomt over mijn gezicht. Het is zo duidelijk! Hoe heb ik de gelijkenis niet gezien! Ik kan niet blijven op een plaats met zulke relaties. Het zal me alleen maar helpen herinneren aan mijn "relatie" met mijn ouders! Ik zou er alles aan doen om te zorgen dat ze nooit uit elkaar zouden gaan. Ik wil niet dat haar ouders ook verdwijnen, net zoals mijn ouders deden. Ik weet niet of ze het zullen doen, maar ik kan niet blijven en toekijken!

Ik ren het huis uit. Ik ren en ik ren, heb totaal geen benut meer van de tijd tot ik stopte. Ik ben in Amerika. Mijn lichaam is totaal uitgeput. Ik kijk rond en vind de perfecte boom om in te klimmen. Ik klim naar boven en ga zitten. Meteen sluit ik mijn ogen en ik wou dat als ik ooit mocht sterven, het nu zou zijn.

Ik wil niet dat ze me vinden! Voor de tweede keer vergeet ik dat ik boven in een boom zit. Ik leun iets te veel naar rechts en ik val. Zodra ik de grond raak voel ik de pijn in mijn onderrug. De pijn zou mijn dood kunnen worden. Op het moment dat ik door de duisternis werd opgeslokt, zie ik hun gezichten.

Geweldig, ze hebben me gevonden!


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 16 april 2014 - 11:48:
WOW snel verder!!