Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » O2. Inpakken & Vertrekken

Everything Changes >Afgerond<

16 april 2014 - 13:48

1312

6

793



O2. Inpakken & Vertrekken

Vandaag is de dag, de grote dag. Mijn vader en moeder zeggen dat het een grote dag is maar eigenlijk is het een ***dag! Ik sta in mijn lege kamer , opzoek naar nog wat spulletjes. 'Ben je al klaar, schat?' Vraagt mijn moeder vanuit de gang. 'Ja...' Zeg ik sip, ik wil helemaal niet verhuizen... Ik kijk mijn kamer rond en ik laat een traantje vallen, op dat moment komt Austin binnen. 'Wat is er?' Vraagt hij terwijl ik naar me toe loopt, ik kijk verbaasd. 'Hoezo wat is er? JE SNAPT TOCH WEL WAT ER IS!' Roep ik boos. 'Nou, sorry hoor.' Zegt Austin en hij loopt de kamer uit. Jezus, wat ben ik een bitch zeg. 'Linn, kom we moeten nu echt gaan!' Roept mijn vader en ik loop naar de huiskamer. Alles is leeg. 'Niks vergeten?' Vraagt mijn vader, ik schud mijn hoofd. 'Op weg naar New York dan!' Roept mijn vader blij en ik loop naar de auto samen met Austin. 'Doei, populair leven. Doei, leuke school. Doei, dorpje.' Zeg ik dramatisch. 'Je kan beter actrice worden!' Lacht Austin en hij opent de portier voor me. Ik stap in, de auto zit bomvol met spullen. 'We zitten krap, hè.' Zegt Austin terwijl hij de doos naast hem naar mijn kant schuift. 'Hey, nu zit ik nog krapper dan jou!' Roep ik en duw de doos terug, zo maken we er een spelletje van totdat mam & pap in de auto stappen. 'Jongens, rustig alsjeblieft.' Zegt mijn moeder die achter het stuur kruipt, ja ze rijdt en mijn vader niet. 'U-hum!'
'En meisje.'
'U-hum?'
'Meid.' Ik knik en mijn moeder lacht.

Aangekomen in NY
'Eindelijk zijn we er!' Roep ik terwijl ik de auto uitstap. 'Linn!' Roept mijn moeder en ze trekt me terug. 'Je was bijna overreden!' Roept ze, ik schrok me dood. Ik kijk naar links en rechts en loop naar ons huis, beter gezegd: het rothuis . Het is wel een huis van een kast, zeg! Het is enorm. 'Er zit ook nog een zwembad bij.' Zegt mijn vader trots. 'Hoe de- hoe hebben jullie het kunnen betalen?!' Roep ik. 'Tja, met een 5 sterren hotel verdien je wel wat.' Zegt mijn vader. Ik kijk verbaasd. 'Hoezo, 5 sterren hotel? Jullie hadden een restaurant!' Roep ik en Austin snapt het aan zijn blik te zien ook niet. 'Ja... We hadden een restaurant alleen die was dus blijkbaar al van iemand anders, dus namen we het 5 sterren hotel over van een oude meneer. Het heet: New Hotel.' Legt mijn moeder uit. 'Wat?! Komen daar dan beroemde mensen slapen, super!' Roep ik blij, stel je voor One Direction in óns hotel! Dit is veel beter dan ik had gedacht, het huis en een hotel. Ik word zeker nog populairder dan in het oude dorp! 'Ik ben toch beroemd?' Vraagt Austin en ik geef hem een por. 'Ik bedoel zo beroemd als One Direction en Justin Bieber!' Roep ik, ik droom er al van. 'Ik weet het niet, Linn. Maar het kan wel.' Zegt mijn vader.

Na 1 maand
Eindelijk zijn we dan klaar met de verhuizing, de vakantie is al bijna afgelopen en dan moet ik weer naar school. Ik heb de school al gezien en het is best wel mooi, eigenlijk bijna het zelfde als mijn oude school... Mijn nieuwe kamer is ook super mooi! Ik ben er echt blij mee! 'Linn!' Roept mijn vader vanuit de gang. Ik loop naar de gang en mijn vader staat er te springen. 'Wat is er?' Vraag ik lachend. 'O-one Direction!' Roept hij, ik snap er niets van. 'Wat?' Vraag ik. 'One Direction komt vanavond aan in ons hotel!' Roept hij blij. Ik ben super blij en gil het uit, een vreugde dansje hoort er natuurlijk ook bij. 'Daar moet ik bij zijn! One Direction ontmoeten, oh my god!' Roep ik. 'Argh, Linn schreeuw niet zo het zijn maar 5 jongens...' Zegt Austin, hij is zowiezo jaloers! 'Het zijn geen gewone jongens, het zijn speciale, knappe en leuke jongens Austin!' Roep ik en ik hoor Austin zuchten. 'Maar hoelaat komen de jongens, pap?' Vraag ik en hij kijkt op zijn chique horloge. 'Over een uurtje, Linn.' Zegt hij. 'Ik ga nu naar het hotel, alvast voorbereiden.' Pap pakt zijn jas en loopt naar de voordeur. Zo ziet hij eruit wel netjes toch! Ik ren naar de badkamer en zet de douche aan. Ik kleed me uit en stap in de douche, binnen 5 minuten was ik me en was ik mijn haar. Ik wikkel een handdoek om me heen als ik uit de douche ben gestapt. Ik doe mijn haren in een knot en ik loop snel naar mijn kamer, ik trek een schattig jurkje aan. Ik kijk in de spiegel en doe mijn oorbelletjes in. Ik pak mijn pumps en doe ze aan, ik loop (zonder te vallen, ja) naar de kapstok en pak mijn jasje. 'Mam, ik ga naar het hotel!' Roep ik en Austin komt ook, hij heeft zijn rijbewijs. 'Oké, veel plezier!' Roept ze. Ik en Austin lopen naar de auto, Austin bekijkt me eens goed. 'Zo,' begint hij. 'je ziet erg goed uit, Linn.' Ik bloos en knik. 'Dankje, jij ook.' Austin is gekleed in een net pak net zoals pap, alleen dan moderner. 'Dames gaan voor.' Zegt hij terwijl hij de portier opent, ik stap in en Austin ook. In de auto praten we niet, ik ben erg gespannen ik wil wel een goede indruk maken!
We zijn aangekomen, Austin parkeert de auto op de parkeerplaats en we lopen via een andere ingang (waar je de sleutel voor nodig hebt) naar binnen. Pap staat met wat jongens te praten, nee wacht het is One Direction! Ik ren naar de jongens en net voordat ik wil stoppen val ik, val ik in Niall's armen! Hoe romantisch? 'Euh, hoi?' Grinnikt hij en ik schaam me. 'Sorry, ik ben Linn.' Ik steek mijn hand uit en hij geeft er een kus op, ik bloos. Ik stel me voor aan der andere en Austin komt aanlopen. 'Hey, Austin.' Zegt Louis. 'Hey.' Zegt Austin droog. Hij zal zich wel voor me schamen. 'Nou, veel plezier jongens in het hotel, Linn leidt jullie wel naar jullie kamer.' Zegt pap en hij kijkt me aan, ik knik. 'Linn is mijn zusje.' Zegt Austin. Ik heb nu geen piercing in, sinds de verhuizing heb ik hem niet in... Austin zegt dat ik sinds de verhuizing een popje ben geworden, zoals Barbie dat roze enzo... 'Je ziet er mooi uit!' Roept Louis en hij geeft me een knipoog. 'Dat kun je van ons niet zeggen.' Lacht Liam, ze zijn gekleed in trainingsbroeken en t-shirts. Ik geef de jongens een rondleiding. 'Je vader kan wel praten zeg.' Zegt Harry, ik knik. Het enige wat ik nog heb gezegd is mijn naam... Ik ben normaal een kletskop. Louis en Niall zijn dat wel, heel erg. Ik lach me eigen dood met die jongens. 'Zeg, euh... Zullen we dalijk gaan zwemmen? Het binnenzwembad dan.' Vraagt Niall. 'Goed idee!' Roep ik. 'Mevrouw stil kan dus wel praten.' Grinnikt Louis. Austin staart voor zich uit, hij maakt helemaal geen lol met de jongens. Hij is gewoon jaloers. 'Oké, dit is jullie kamer.' Zeg ik en ik maak de deur voor de open met het pasje. 'Oh, Linn... Wil je bij ons komen slapen?' Doet Louis Niall's stem na. 'Hey, hou je kop.' Zegt Niall. Ik lach en Austin rolt met zijn ogen. 'Wat is er?' Vraag ik, Austin schudt zijn hoofd en loopt terug. 'Oh.. Okee? Shit nu kan ik niet meer naar huis!' Roep ik en Zayn gebaard naar Niall. 'Euh.. Je kan wel bij ons blijven.' Stelt Zayn voor ik schud mijn hoofd. 'We bijten niet hoor, en we blijven ook van je af hoor.' Zegt Harry en ik lach. 'Oké dan.' Zeg ik en de jongens trekken me naar binnen.


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 april 2014 - 8:23:
WAUW! En jij zeggen dat ik facking mooi schrijf, ahn? B)


angel18
angel18 zei op 21 april 2014 - 18:52:
Je hebt echt een mooie kleding smaak en je schrijft geweldig


1Dtjetanya zei op 16 april 2014 - 22:16:
Heel leuk!
Melding!


justmissF24
justmissF24 zei op 16 april 2014 - 19:20:
leuk melding


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 april 2014 - 17:32:
Goed geschreven !

Lekker dramatisch !!
Ik ren naar de jongens en net voordat ik wil stoppen val ik, val ik in Niall's armen! Hoe romantisch? 'Euh, hoi?' Grinnikt hij en ik schaam me.


Whahahha dat zou mij echt gebeuren !

Snel verder x