Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Secret » "Heb je eh.. Hulp nodig?"

Secret

18 april 2014 - 12:11

915

2

157



"Heb je eh.. Hulp nodig?"

Nog steeds kort. Nog steeds crappy.

Allisons POV
‘Als je nu weggaat kom je hier nooit meer terug!’ De stem boven me laat me schrikken waardoor ik mijn voet verkeerd zet. Oh god, nee ik wil niet dood. Ik pak snel de regenpijp vast en druk me daar tegen aan met mijn ogen dicht. ‘Laat maar los, ik vang je op.’ Hoor ik een stem beneden me zeggen en ik glimlach breed. Zonder te aarzelen doe ik wat de stem zegt en laat de regenpijp los. Ik knijp mijn ogen steviger dicht als ik mezelf naar beneden voel vallen. Na een paar seconden, wat voor mijn gevoel langer voelt, grijpen twee sterke armen me en drukken me tegen de persoon aan. Ik open mijn ogen en kijk recht in de hazelnoot bruine ogen van Justin. ‘Dank je.’ Ik kijk even naar mijn slaapkamer raam, waar mijn ouders nu staan. Ik steek mijn middelvinger naar ze op en druk mijn lippen dan op die van Justin. Gewoon, om ze te irriteren. En misschien ook wel een klein beetje omdat ik Justins lippen gewoon wou voelen. Na een halve minuut laat ik zijn lippen toch maar los. Met tegenzin. ‘Haal me hier weg.’ Zeg ik zacht en kijk hem met hoopvolle ogen aan.

Justins POV
Ik druk Allison wat steviger tegen me aan en streel door haar haren. Ik knik kort. ‘Okay.’ Zodra ze had gebeld was ik in de auto gestapt en naar hier gereden. Ik was eigenlijk gewoon naar hier gerend, gelukkig maar. Ik houd haar goed vast en loop naar mijn auto waar ik haar voorzichtig in de auto zet. Ik doe de gordel voor haar om en jog naar haar koffer die ik ook in de auto zet. Vervolgens ga ik naar de andere kant van de auto waar ik instap. Ik doe mijn gordel ook om en start de auto dan. Toen ik haar daar zo zag hangen kreeg ik een halve hartaanval. Later zal ik haar daar wel op haar kop voor geven. Ze had kunnen vallen, wat zo’n beetje gebeurde, en haar nek kunnen breken. Zodra ik haar vader naar de auto zie rennen via de achteruitkijk Spiegel druk ik met mijn voet op het gaspedaal en rijd snel weg. Ik snapte waarom ze weg wil echt. Maar of het nou zo’n goed idee was. ‘Alli.. Weet je het zeker? Misschien draaien je ouders wel bij..’ Begin ik. Ik gaf oprecht om haar en ik wou niet dat ze haar hele leven achter liet voor mij. Ik wist niet of ik haar wel kon geven wat ze zocht in een jongen. Ik had een carrière maar raakte aan de drugs en toen ging alles naar beneden. Ik raakte mijn carrier kwijt. Nu werd ik gezocht door de politie. Niet alleen hier. Op verschillende plekken. Ik had niks meer. Ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar haar en zie dat ze naar mij kijkt. ‘Ja, ik weet het zeker Justin. Het leven dat ik leidde past niet bij mij. Ik wil niet voor de rest van mijn leven rekening moeten houden met wat anderen van me denken. Ik wil niet voor de rest van mijn leven opgesloten zitten in dat leven. Ik weet het zeker. Haal me hier vandaan en ga met me mee?’ Ik kijk even naar haar. ‘Ik weet niet of ik je kan geven wat je in een jongen zoekt..’ Geef ik toe. ‘Het enige dat ik wil is dat je van me houd.’ Ik glimlach klein. ‘Dan ga ik met je mee. We overnachten vanavond bij mij thuis maar we zullen morgen ergens anders naartoe gaan okay?’. ‘Okay.’ Ik rijd dan richting mijn huis. Ik zal dan alles ook wel aan de anderen uitleggen.
Na 10 minuutjes rijden parkeer ik de auto in de garage en stap uit. Ik haal haar koffer uit de auto en wacht op Allison. Met mijn vrije hand pak ik de hare vast en trek haar zacht met me mee, het huis in. Ik knik even naar de jongens die vragend naar ons kijken maar loop verder met Allison. Ik druk een kusje op haar wang en ga de trap op. ‘Je kunt wel even douchen als je wilt.’ Ik loop mijn kamer in en leg de koffer op het bed en kijk dan weer naar haar. Ik houd mijn armen voor haar open. ‘Kom hier.’ Zeg ik en glimlach als ze meteen haar armen om me heen slaat en zich tegen me aandrukt. ‘It’s gonna be okay, I promise.’ Fluister ik en streel over haar rug. Ik laat mijn handen naar beneden glijden en til haar op, zodat ieder been aan een kant van me zat. Ik loop met haar naar de badkamer en zet haar op de badrand. Ik zet de douche alvast aan en kijk naar Allison. ‘Heb je eh.. Hulp nodig?’ Vraag ik en knik even naar haar kleding. ‘Nee!’ Ik grinnik zacht als ze zo reageert en druk een kus op haar voorhoofd. ‘Ik ga even naar de jongens toe.’ Ik loop de badkamer uit, mijn kamer uit en naar beneden toe.

Allisons POV
Ik bloos lichtjes terwijl ik van de badrand afga en de deur op slot doe. Justin had me nog nooit naakt gezien dus ja. Ik panikeerde best wel. Het was niet dat ik het niet wou, nou eigenlijk wel. Maar ik ben er gewoon nog niet klaar voor. Tot nu toe heeft Justin dat altijd geaccepteerd. Ik kleed mezelf dan snel uit en stap in de warme douche. Ik wou gewoon even nergens over nadenken.


Reacties:


AnnemieB
AnnemieB zei op 19 april 2014 - 20:11:
Aw thanks!!


Malikaa
Malikaa zei op 19 april 2014 - 17:10:
Awwww, I like it ^-^