Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Bullet For My Valentine » Nothings like it used to be » This is us

Nothings like it used to be

12 mei 2009 - 20:32

639

0

385



This is us

heeii mijn naam is Faith, ik ben 12 en woon samen met mijn moeder in een klein flatje in Amsterdam. ik heb lang zwart haar, en een blonde, rechte pony. Mijn ogen zijn ijsblauw. Ik ben nogal vaak bang, omdat ik in het verleden vaak ben aangerand, maar voorderest heel lief, maar soms ook een echte bitch! ik ben redelijk klein, en heel dun. Ik ben net in de pubertijd en mijn borste zijn al aardig gegroeid. Ik heb een krantenwijk, om geld binnen te halen, zodat we het nog een beetje redden.

Hallo, mijn naam is Jenneth. Ik ben 29 en de moeder van Faith. ik werk in een Restaurant, maar dat verdient neit egt goed. Mijn haar is zwart met groene highlights. Ik heb egt Fel groene ogen, zo groen, dat ze bijna licht geven. ik ben vrolijk en hyperig,kan heel serieus zijn op de momenten dat t nodig is en heel lief, zoals Faith altijd zegt. 12 jaar gelede, kreeg ik na een one night stand, een korte Relatie met Matt Tuck. Die gedachte houd me nogsteeds op de been, zodat ik niet instort onder de druk.


Faith POV :

Ik stop de laatste krant van mijn wijk in de bus en loop naar huis. Mam is pas om 9 uur thuis, elke avond. Tegen etenstijd, warm ik wat op of eet ik een broodje. Ik doe wat huiswerk, en dan komt Mam thuis. We kijken samen een soap en dan ga ik naar bed. Geld hebben we niet, en ik loop al jaren met dezelfde kleding. Om 9 uur komt Mam thuis en kijken we onze soap. "Liefje ik moet je wat vertellen" zegt mam en ze slikt. Ik draai me naar haar toe en ik knik. "Ik ben ontslagen" zegt ze zachtjes en ze snikt. Ik kijk haar met grote ogen aan. Ik voel tranen prikken. "En nu?" vraag ik bang. "We gaan weer bij mijn ouders wonen in Duitsland" zucht Mam. Ik knik weer. De volgende dag, hebben we alles gepakt. Er stopt een grote rode auto voor de deur. Mam zet onze koffers achterin. Dat zijn dus mijn opa en oma. Die heb ik nooit gekend. Onderweg slaap ik. Ik word wakker gemaakt als we er zijn. Ze wonen in een groot huis. ik heb een eigen kamer, met een 2-persoons bed. Ik ga naar beneden, waar eten klaar staat voor ons. Mam ziet er blij uit, veel blijer dan dat k ooit heb gezien. Na het eten gaan Mam en ik de hond uitlaten. Oma en Opa moeten werken. Onderweg, zie ik iemand die me heel bekent voor komt. Het is Bill Kaulitz. Ik blijf verstijft staan en kijk hem met open mond aan. Hij kijkt terug en lacht vriendelijk. Hij loopt naar het huis naast mijn opa en oma en gaat naar binnen. nog even blijf k verstijft staan, en dan trekt Mam me mee. Die avond, als ik op bed lig, zie ik een licht aangaan, in het huis naast me. ik sta op en loop naar mijn raam. Ik doe mijn gordijn op een kier, en kijk naar het licht. Het is Bill, die zich staat om te kleden. Kijk dat prachtige, perfecte, naakte lichaam. Hij kijkt mijn kant op. Even hebben we oogcontact, dan sluit ik snel de gordijnen en ga in mijn bed liggen. Slapen lukt niet echt. 's Ochtends maakt Mam me wakker. Ze gaat met Opa en Oma mee naar het werk, ze hebben daar nog een baan voor haar. "Het eten staat klaar voor je"zegt ze. Ik knik. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd en ze gaat weg. Ik doe een kort zwart broekje aan, en een roze topje. Nog even wat make-up en dan ga ik eten. Ik werp nog 1 blik uit mijn raam. Bill is niet in zijn kamer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.