Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » O4. Back to school...

Everything Changes >Afgerond<

20 april 2014 - 21:56

1617

6

1021



O4. Back to school...

Voordat ik het weet is de vakantie al afgelopen... Morgen back to school! Ik weet niet of ik er wel zin in moet hebben of niet, mijn gevoel zegt dat het niet leuk gaat worden. Maar oké, wat weet mijn gevoel er nu weer van? Misschien wordt het wel een topdag, meteen vrienden en misschien een vriendje. Over vriendjes gesproken... Ik weet nogsteeds niet wie ik moet kiezen, Louis en Niall zijn allebei super leuk! Austin negeert me als ik erover begin en hem vraag wat hij van de jongens vind.
Zo lig ik nu al een uurtje te piekeren. Misschien kan ik beter een setje voor morgen uitkiezen. Ik loop naar mijn inloopkast, ja je hoort het goed: IN-LOOP-KAST en ik zoek een setje.

'sMorgens...
Ik word wakker, ik mijn prachtige bed. Ik kijk op de klok, wow, precies op tijd wakker. Ik stap uit met bed en kijk naar de spiegel. Ik zie een monster! Oohnee, ik ben het maar. Ik doe mijn kast open en zoek het setje. Meteen vind ik het. Ik trek het setje aan en loop naar de badkamer. Ik heb geen zin om te douchen, ik kam mijn haar en doe het goed. Ik pak een klein plukje en maak er een dun vlechtje van, ik zet het vlechtje vast aan de andere kant van mijn hoofd. Ik doe mijn make-up en spuit nog wat parfum op. Uiteindelijk zie ik er zo uit . Ik loop naar beneden, de huiskamer binnen. Mam is wakker en Austin ligt vast nog te slapen. 'Klaar voor school, liefje?' Vraagt ze als ik de keuken binnenkom. Ik knik en ga aan de keukentafel zitten langs mam. Ze wijst naar het bord cornflakes dat voor me staat. 'Lekker.' Zeg ik en mam knikt. Ik pak de lepel en eet de cornflakes ( met melk natuurlijk ) op. Wanneer het op is pak ik mijn spullen in en voordat ik het weet is het tijd om naar school te gaan. 'Veel plezier meisje.' Zegt mijn moeder. 'Dankje mam, doei!' Roep ik en ik loop naar de garage. Ik pak mijn fiets en doe de garage open. Na het opendoen van de garage en mijn fiets buiten zetten, sluit ik de garage deur weer. Ik fiets ons terrein af en fiets naar school, twijfelend ofdat ik wel goed fiets.
Na een paar minuten fietsen ben ik er, ik parkeer mijn fiets in de fietsenstalling en bekijk de meiden die er staan. Ze kijken me stom aan, ik kijk weg en loop uit de fietsenstalling. Wat een bitches... Ik loop de school binnen en ga naar de balie. 'Dag, welkom op je nieuwe school Linn. Wacht heel even ik haal iemand die je overal mee helpt.' Zegt de conciërge en ik knik. De conciërge loopt weg en ik kijk naar de meiden die de school ook binnenkomen. Een van de meiden loopt naar me toe. 'Nieuw zeker.' Zegt ze gemeen, ik knik. 'Kan je niet praten ofzo?' Vraagt ze. 'Uh.. Jawel hoor.' Zeg ik. 'Uh.. Jawel hoor.' Aapt ze me na. Ik haal mijn wenkbrauwen op en zij doet hetzelfde. 'Kan je niks betesr doen dan mij napraten?' Vraag ik. 'Kan je niks beters doen dan mij napraten?' Doet ze me weer na en ze loopt weg. Dat is zeker de pestkop van de school, de eerste jaars moeten massaal voor haar opzij. De conciërge komt aanlopen met een knap meisje. 'Dit is Alicia, Alicia dit is Linn.' Zegt de conciërge. 'Hey, jij bent het zusje van Austin Mahone! Cool!' Roept ze, ik knik blij. Ze is echt aardig. 'Kom maar mee, Linn.' Zegt ze. 'Oké.' Zeg ik en ik volg haar. 'Ik zit bij je in de klas.' Zegt ze. 'Oh, leuk.' Zeg ik en ze grinnikt. 'Kijk dit is onze klas.' Ze opent de deur en ik stap naar binnen. Die pestkoppen zijn er ook. Ze kijken me vies aan en Alicia ziet het. 'Trek je er niks van aan, ze zijn jaloers.' Zegt Alicia. 'Jaloers, waarop?' Vraag ik en Alicia grinnikt. 'Je bent knap, het zusje van Austin Mahone en het vriendinnetje van Niall Horan!' Roept ze. 'Euh.. Wat?! Vriendinnetje van Niall Horan?!' Roep ik en Alicia knikt. 'Op het nieuws, die gaan we dadelijk ook kijken.' Shit... Ze hebben ons gespot, we hebben niet eens iets! Ik ga zitten langs Alicia en de docent komt binnen. 'Hallo,' begint ze, 'we hebben een nieuwe leerling, kom maar stel je voor.' Ik loop zelfverzekerd naar voren en ga langs de juf staan. 'Hey, ik ben Linn,' ik hoor de pestkop kuchen en een paar andere meiden lachen, ik trek me er niets van aan. 'ik ben het zusje van Austin Mahone en mijn vader is eigenaar van het hotel. Ik ben zestien jaar en hier dus nieuw.' De docent knikt. 'Nou, ik ben Liese Hams. Klas stel je maar voor ik begin bij Jennifer.' Ze wijst naar de pestkop. 'Ik ben Jennifer Bill. Ik ben ook zestien jaar.' Jennifer kijkt me vies aan. Haar vriendinnen stellen zich voor en de rest ook. Als laatste stelt een jongen zich voor. 'Ik ben Jame en uh... Zestien jaar, bijna zeventien.' Jame is echt zó knap... 'Oke, ga maar zitten Linn, we gaan nu het nieuws van gister kijken.' De juffrouw gaat naar haar laptop en zet het nieuws aan, op een wit scherm verschijnt het.
En dan nu het laatste nieuws: Niall Horan, een bandlid van de boyband One Direction heeft iets met Linn Mahone, het zusje van Austin Mahone de jonge zanger. Horan en Mahone zijn gister gespot bij het ijscafé en ze liepen hand in hand. Iedereen kijkt me aan. Ik ontwijk de blikken en focus me op het nieuws. Als het is afgelopen kijkt de juf ook al naar mij. 'Heeft er iemand vragen over het nieuws?' Vraagt de juf en een aantal meiden steken hun vinger op. 'OMG! Heeft Niall dus echt met je, Linn?!?' Roept het meisje. 'Nee!' Roep ik. Het meisje zucht en mompelt iets. 'Waarom zou Niall iets met jou willen als hij mij kan krijgen?' Roept de bitch. Ik rol mijn ogen. 'Misschien omdat ik veel leuker ben dan jou in zijn ogen, Niall valt niet op trutten. Sorry.' Zeg ik gemeen en het meisje trekt haar wenkbrauwen op. 'Hoe durf je zo tegen mij te praten?!' Roept ze. 'Sorry hoor, koningin.' De klas lacht om mijn laatste zin en Jennifer slaat haar armen over elkaar heen. 'Dat was een goeie.' Zegt Jame die achter me zit. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. 'Je hebt wel geluk met zo'n jongen zeg.' Zegt Jame. 'Ik heb niet eens met hem!' Roep ik en Jame lacht. 'Dames en heren, genoeg geklest. Pak jullie boeken maar.' Iedereen pakt boeken maar ik zou niet weten welke. 'Geschiedenis...' Fluistert Alicia en ik pak mijn geschiedenis boeken.
Na een half uurtje stil zijn gaat de bel, het is pauze. Ik loop samen met Alicia naar de kantine. 'Je hebt echt lef om dat te zeggen tegen Jennifer!' Roept Alicia en ik haal mijn schouders op. 'Komen jullie bij ons zitten?' Vraagt Jame die langs ons loopt. 'Oké.' Zeggen we tegelijk en we volgen Jame. 'Hij is knap hé...' Fluistert Alicia. 'Dat hoorde ik, maar bedankt.' Lacht Jame, hij geeft Alicia een zoen. Ik kijk verbaasd op. Als ze klaar zijn met zoenen lopen we verder. 'Zijn jullie een stel?' Vraag ik en ze knikken. Alicia heeft geluk met zo'n knappe jongen. 'Je moet echt met Niall nemen!' Roept Alicia als we aan tafel zitten, op dat moment gaat mijn mobiel af.
'Hey.'
'Niall, ik zit op school...'
'Oohja, haha, uh... Nou ik kom ook naar je school om zangles te geven.'
'Oh, cool.'
'Nou, zie je zo kus.'
'Oké uh.... Kus?'
Ik hang op. 'OMG! Je zei kus! Je zei kus!' Roept Alicia en ik knik. 'Nou euh... Hij begon met kus.' Alicia wordt helemaal wild. 'Jullie zijn zo perfect.' Ik grinnik. 'Niall komt na de pauze, muziekles geven.' Zeg ik en Alicia springt op. 'OMG, NIALL KOMT MUZIEKLES GEVEN?!' Schreeuwt ze, meteen komen enorm veel Directioners naar ons toe stormen. 'Niall, waar?!?!' Roepen sommige. 'Nergens.' Zeg ik en de meiden lopen weer weg. 'Weetje, hij komt voor jou!' Roept Alicia en ik schud mijn hoofd. 'Jawel,' zegt ze, 'er zijn hier nog zoveel scholen!' Ik haal mijn schouders op.
Na vijf minuten komt Niall binnen, ik herken hem. Hij heeft een pet op waardoor je zijn blonde haren niet ziet en een zonnebril. Hij rent naar me toe. 'Hey, babe.' Zegt hij. 'Niall, wat doe je hier?!' Fluister ik, hij grijnst. 'Ik kwam wat eerder om jou te zien.' Ik rol mijn ogen. 'Aawhh...' Doet Alicia. 'Hey Niall, cool om je in het echt te zien.' Zegt ze kalm. 'Ja, dankje. Wat is je naam?' Vraagt Niall. 'Alicia.' Zegt Alicia en Niall knikt. 'Kan ik erbij komen zitten?' Vraagt Niall, ik knik en maak plek. Hij komt langs me zitten en legt zijn arm over mijn schouder. Ik rol weer mijn ogen, wat een charmeur zeg. 'Wow, niemand heeft me herkent!' Roept hij dan, te hard. Iedereen hoort zijn stem. Meteen stormen meiden naar onze tafel en maken foto's van hem en mij. 'Niall!' Roepen meiden. Sommige huilen... 'Shit...' Mompelt hij en ik lach. Meteen komt de directeur van de school. 'Iedereen op zijn plaats!' Roept hij en iedereen gehoorzaamt. 'Bedankt.' Zegt Niall tegen de directeur en hij knikt. 'Oh, uh, Linn en Niall misschien kunnen jullie alvast de spullen klaarzetten.' Waarom moet hij nu weer ons kiezen?! We knikken en lopen naar het muziek lokaal. Aangekomen pakt Niall zijn spullen uit. Ik help hem mee en Niall staart naar me. 'Niet staren.' Giechel ik. 'Sorry.' Zegt Niall en ik knik.


Reacties:

1 2

Anne
Anne zei op 21 april 2014 - 22:35:
Haha ik heb helemaal gelezen tot nu toe.
Erg leuk geschreven, melding!


angel18
angel18 zei op 21 april 2014 - 19:03:
Omg snel verder ik ben gewoon gehersenspoeld hahaha


1Dtjetanya zei op 21 april 2014 - 18:05:
Heel leuk!!


justmissF24
justmissF24 zei op 21 april 2014 - 0:03:
Leukk!!


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 20 april 2014 - 23:35:
Super geschreven !
Melding voor mij x