Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » O5. Bitchfight

Everything Changes >Afgerond<

22 april 2014 - 16:22

1988

7

678



O5. Bitchfight

'Zijn we klaar?' Vraag ik aan Niall en hij knikt. 'Eindelijk.' Zucht ik, Niall lacht. Meteen gaat de bel en na een paar seconden stormen mijn klasgenootjes het lokaal binnen. Als Alicia en Jame binnenkomen lachen ze naar me, als Jennifer binnen komt geeft ze me een afkeurende blik. Ik hoor verschillende meisjes over Niall praten en ze blijven foto's maken en handtekeningen vragen. 'Mag ik met jullie op de foto?' Vraagt een van mijn klasgenootjes. 'Jullie? Bedoel je... Ik en Niall?' Vraag ik en het meisje knikt. Ik grinnikt en ik ga samen met Niall langs haar staan, kijk in de lens en de foto is gemaakt. 'Zo cool dat het vriendinnetje van Niall bij ons in de klas zit!' Hoor ik meisjes roepen en ik zucht. Een docent komt binnen, het is een man. De man ziet er niet uit oud. 'Dag klas, vandaag hebben we zoals jullie zien en enorm beroemde gast. Niall Horan uit Ierland.' Zegt hij. Hij loopt naar me toe. 'Dag, jij bent Linn en ik ben Steph aangenaam.' Zegt de docent, ik knik. 'Nou Niall, begin maar.' Zegt hij en Niall knikt. 'Dus euh,' begint hij met zijn schattig, Iers accent, 'ik ga beginnen met het inoefenen, doe mij maar na: iiiii, oooo, uuuu, aaaaa.' De klas doet het na. Ik sta nogsteeds langs Niall, het voelt beter dan zitten langs Jennifer. Ik zie dat Jennifer telkens naar Niall staart. 'Zeg, kun je het zien?' Vraag ik en meteen kijkt Jennifer de andere kant op. De klas grinnikt. 'Ha, ha ,ha.' Zegt Jennifer sarcastisch. Ik rol mijn ogen. 'Ik wil leuk beginnen, ik heb de karaoke van Little Things mee genomen die jullie allemaal vast wel kennen. Dus dan kunnen jullie mee zingen.' Zegt Niall en de klas juicht. Hij zet de karaoke van Little Things aan en iedereen zingt goed mee, behalve Jennifer. Ze staat op, loopt naar Niall, pakt hem bij zijn arm en sleurt hem mee de gang op. 'Zingen jullie maar door, ik ga even kijken.' Zeg ik en ik loop de gang op. Mijn adem stokt wanneer ik zie dat Jennifer vast tegen Niall aan staat tegen de muur. 'Zitten jullie vastgeplakt?!' Roep ik. Niall duwt Jennifer van zich af. 'Wat deed je?!' Roept Niall. Jennifer grijnst en kijkt me aan. De tranen lopen in mijn ogen en ik loop weg. 'Alsjeblieft Linn, er gebeurde niets ik kan het uitleggen!' Roept Niall. Ik keer me om en loop naar Niall. 'Vertel dan.' Zeg ik kalm en Niall knikt. 'Ze trekt me mee en dan duwt ze me tegen de muur, ze probeerde me te zoenen en toen kwam jij...' Ik knik. 'Ik deed niets.' Roept Jennifer. 'Ja, ja!' Roepen ik en Niall tegelijk. Niall pakt me vast en knuffelt me. We lopen terug het lokaal binnen en gaan door met de les.

Na de les...

We hebben uitval! Yes, ik ren naar mijn fiets maar ik val. Met mijn gezicht op de grond, ik voel aan mijn neus en het bloed. 'Auw, auw...' Roep ik en ik hoor Jennifer en haar 'vrienden' grinniken. 'Dat krijg je ervan als je zo tegen Jennifer praat, zou ik niet meer doen meis...' Zegt Jennifer en ik sta op. Ik loop dreigend op haar af. 'Moet ik daar bang van worden?' Vraagt Jennifer grijnzend, meteen word ik op mijn gezicht gemept. 'Auw!' Roep ik weer. Een vriendin van Jennifer heeft me geslagen... 'Nu durf je niks meer, whore.' Zegt Jennifer lachend. Ik ren weg naar mijn fiets, doe mijn fietsensleutel in het slot en ik vertrek. 'Waarom moeten ze mij hebben?' Vraag ik huilend. Ik fiets hard, ik kom gelukkig geen stoplichten tegen. Ik fiets iedereen voorbij die ik tegenkom, de meeste kijken me raar aan maar ik negeer ze. Het boeit me toch niet! Ik gooi mijn fiets neer bij het station, ik koop een ticket en loop naar de trein. Net op tijd! Ik ren de trappen af en stap snel in de trein.
Als ik erin zit word mijn kaartje gecontroleerd, de conducteur knikt en ik lach. 'Gaat het meisje, je bloedt...' Zegt een oma die tegenover me zit. 'En je wang is helemaal rood en dik.' Ik knik. 'Wil je een tissue?' Vraagt de oma en ik knik weer. 'Danku.' Zeg ik als ik de tissue aanpak, de oma knikt. Ik veeg mijn neus af. Dan ben ik er, ik ren de trein uit en ren naar het vliegveld. Aangekomen ren ik naar het vliegveld waar het vliegtuig naar Ierland vertrekt. Ik kijk goed en ik zie hem... Ik ren op hem af en val huilend in zijn armen. 'Linn, wat is er? Euh... Wat doe je hier? Moet je niet thuis zijn?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, ik kijk hem aan en hij bekijkt me. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt hij. Ik kijk in de prachtige ijsblauwe ogen van Niall. 'Ruzie...' Zucht ik en de tranen beginnen weer te lopen. Niall trekt me dichter tegen zich aan. 'Ga je mee naar Ierland?' Vraagt hij lief. Ik haal mijn schouders op. 'Mijn vader en moeder weten niet dat ik weg ben, maar school boeit me toch geen fuck.' Zeg ik en Niall knikt. 'Ik bel mam en pap wel even op...' Zeg ik. 'Doe maar, we vertrekken zo..' Ik knik.
'Hey, met Linn.'
'Linnnnnnnnnnnn, waar blijf je waar ben je?!'
'Austin rustig, ik ga naar Ierland zeg dat tegen mam en pap.'
'Nee dat doe je niet!'
'Dat doe ik wel!'
'Kom terug of ik haal je.'
'Ja doei.'
'Nee Linn, dat doe je niet je blijft in New York!'
'Fuck you.'
Ik hang op. Broers... 'Ik mag.' Lieg ik, maar i don't care. Het is toch MIJN leven! 'Gezellig, dan ben ik tenminste niet alleen thuis.' Zegt Niall en ik knik. 'Maar hoe moet ik eigenlijk mee?' Vraag ik en Niall grijnst. 'Ik ben Niall Horan ik kan alles regelen!' Ik lach en Niall loopt weg, hij praat een enorme gozer, dat is duidelijk zijn bodyguard. Als iemand tegen die man durft te praten ben je zeker dood... Na het praatje komt Niall terug en de bodyguard loopt ergens naar een balie toe. 'Geregeld.' Grijnst Niall en ik geef hem een knuffel. 'Awh, give me a Horan-hug.' Lach ik en Niall geeft me een 'Horan-hug'. 'Het vliegtuig naar Ierland vertrekt zo, ik herhaal; het vliegtuig van Ierland vetrekt zo.' Hoor ik de stem van een vrouw door de speakers zeggen. Niall gebaart dat we moeten gaan. Ik knik en Niall pakt mijn hand vast. Ik hoor meisjes gillen. 'Hou je handen thuis!' Roepen verschillende meiden tegen me. 'Blijf met je vieze, vuile tengels van Niall af bitch!' Zegt een meid die erg opvalt, Niall hoort het. 'Nu stoppen jullie met roepen tegen Linn anders stuur ik de beveiliging op jullie af!' Roept hij en meteen zijn de meiden stil. Niall meent het sirieus en knijpt wat in mijn handen, ik kijk hem aan en hij knipoogt. Als we bij de balie zijn laat Niall de twee kaartjes zien, de vrouw stuurt ons door naar het vliegtuig.

'Ben je echt nog nooit in Ierland geweest?!' Roept Niall door het vliegtuig en iedereen kijkt naar ons. 'Ssst, en nee?' Sis ik. Niall schudt zijn hoofd en lacht. Niall tikt me tegen mijn been, ik kijk naar hem en hij lacht. Ik kijk uit het raam en weer voel ik een tik, ik kijk hem aan en hij lacht nog harder. Ik rol mijn ogen en hij tikt me weer tegen mijn been. 'Aargghh, irritant jong!' Roep ik en Niall stopt. 'Sorry mevrouw.' Zegt hij met een stemmetje. Hoe hij het zegt is zo grappig, we schieten allebei in de lach. 'Kan het wat zachter?!' Roept een opa en meteen zijn we stil, hij klinkt erg chagrijnig. Ik en Niall knikken en kijken elkaar aan, weer schieten we in de lach en de opa zucht hard. Als we uitgelachen zijn sluit ik mijn ogen omdat Niall het ook doet en voordat ik het weet slaap ik al....
'Niall, ren niet zo hard!' Roep ik terwijl ik Niall in de bossen van Ierland achterna ren. 'Pak me dan, als je kan!' Roept Niall kinderachtig, ik zucht en geef het op. 'Awh, geeft ze het op?' Vraagt Niall pruilend terwijl hij stopt. Ik schud mijn hoofd en begin hard te rennen, ik spring en val op hem. We vallen samen op de grond en lachen ons kapot. Als we op willen staan geven we elkaar (niet expres) een kopstoot. 'Auw!' Roep ik en Niall ook, weer lachen we. Ik kijk recht in zijn ogen en hij in die van mij. We komen dichterbij en hij gaat met zijn hand door mijn haar. 'Je bent zo mooi.' Zegt hij terwijl hij in mijn ogen staart. Ik kijk naar mijn voeten en beweeg ze. Opeens voel ik de zachte lippen van Niall op die van mij. Het is een zachte, tedere kus. Een fijne kus. De kus gaat over naar een zoen, Hij beweegt zijn lippen op de mijne en ik doe ook mee. Hij heeft zijn handen op mijn zij gelegd en ik mijn armen om zijn schouders. Zijn handen glijden naar beneden, totdat ze op mijn kont zijn. Ik stop met zoenen. 'Hey,' zeg ik en Niall grinnikt, 'doe dat niet.' Niall lacht nog harder. 'Sorry hoor.' Zegt hij en hij zoent me weer. Nu besef ik dat ik van hem hou. Opeens komt Louis. 'Blijf met je lippen van haar af, bro.' Zegt hij serieus. We stoppen met zoenen en kijken naar Louis. 'How dare you?!' Roept Louis. Niall haalt zijn schouders op. Louis loopt dreigend op Niall af en geeft hem een mep. 'Stop!' Roep ik maar Niall mept Louis ook, ze meppen elkaar totdat ze allebei een bloedneus hebben. 'Stop, stop, stop!' Gil ik.
'Linn, Linn!' Ik word door elkaar geschud. 'Nee, blijf van me af!' Gil ik. 'Linn, ik ben het Niall...' Fluistert hij. Ik open mijn ogen en zie Niall. Ik zucht en Niall gaat van me af. 'Je gilde in je slaap, stop.' Zegt hij. 'Dat riep ik ook in mijn droom, euh.. Nachtmerr- nee droom.' Zeg ik twijfelend. 'Waar ging die over?' Vraagt Niall, ik weet niet of ik het wel moet vertellen. 'Niks, het was een vage droom. Ik snap er helemaal niks van.' Lieg ik maar en Niall knikt. 'We moeten uitstappen.' Zegt Niall en hij pakt mijn hand, zijn handen voelen warm en zacht. Ik trek mezelf uit de heerlijke, comfortabele stoel en slenter achter hem aan.
'Kom mijn auto staat hier.' Niall wijst naar zijn witte golf , ik kijk verbaasd. 'Ik had wel meer verwacht van jou.' Zeg ik en Niall grinnikt. 'Ik maak mijn geld niet op aan auto's, die boeien me niet.' Zegt hij. 'Jij maakt je geld zeker op aan shirtjes van Derby en aan voetbalwedstrijden.' Zeg ik en Niall geeft me een por. 'Instappen.' Zegt Niall en hij opent het portier. Ik stap in, de hele auto ruikt naar euh... Niall. Het ruikt lekker net zoals Niall ruikt. Hij doet de sleutel in het contact en draait eraan. De auto start en we vertrekken naar zijn huis. 'We zijn er bijna, we zijn er bijna...' Zingt hij en ik lach.
'Welcome home.' Zegt Niall terwijl hij de deur van zijn huis opent, ik stap naar binnen en meteen word ik gebeld.
'Hey Linn.'
'Hey mam.'
'Dus je bent in Ierland, waarom?'
'Had ik je dat niet verteld? Ooh, dat is omdat ik daar even iets moet doen.'
'Wat dan?'
'Ja, dat is echt heel erg privé, vertrouw me mam... Alsjeblieft.'
'Oké dan schat, maar zorg goed voor je zelf je bent oud genoeg maar hoef je niet naar school dan? Oonee, wacht het is vakantie.'
'Ja euh... Vakantie ja...'
'Nou veel plezier en pas goed op je zelf niet met vreemde mannen mee gaan Linn!'
'Tuurlijk niet, hou van je kus!'
'Kus.'
Mam hangt op en ik zucht. 'Jij bent een pro in liegen, wil je iets te drinken?' Vraagt Niall en ik knik. 'Doe maar cola.'


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 24 april 2014 - 9:52:
Leuk !!


justmissF24
justmissF24 zei op 22 april 2014 - 22:54:
Leukk!!


1Dtjetanya zei op 22 april 2014 - 19:19:
Leuk!!


Nadja
Nadja zei op 22 april 2014 - 17:19:
Leeeuk melding for me xxx


katniss
katniss zei op 22 april 2014 - 17:12:
Leuk snel verder!